banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 09:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2009, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Al Qa'ida polako gubi finansijere. Svi prelaze na fudbal.

Citiraj:
Ali, budućnost svetska, svetski trendovi, tehnologije,
to više nije u trulim fabrikama, propalim preduzećima.
Jebeš fabrike, u fudbalu je posao, u fudbalu je kapital!

Citiraj:
Kraj zbora radnih ljudi.
Jebeš fabrike!
Svi na polje, svi na fudbal, da trenirate!
Ajd' zdravo!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Jel prati iko ovdje Premiership? Prođe kolo a niko ništa.....

zna li neko jel igr'o onaj dečko Fernando Torres juče? ja gledao utakmicu ali nikako da ga prikažu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Palermo defender Simon Kjaer says he would not turn down a move to Manchester United just because he is a Liverpool fan.

:) Neko hoce da se proda :) U sljedecu izjavu ce ukljuciti jos par klubova. Mali je profesionalac, nema sta. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sunderland se ne šali, odlično igraju...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Размишљам данас да ли на тикер да убацим спурсе или ливерпул? Ма реко боље Ливерпул... Сјајна одлука.

Иначе невезано за ово коло али да додам да је Тавез пизда. Стално у медијима читам његове кукњаве.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 17:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
E jbm ti Liverpool...Ode tiket i milion sitnih komadica...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Liverpul se ne igra na kladionici to treba upamtiti.
Inace osmekao sam Aston Vilu keca danas :wink: al me sjeba Stutgart :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Liverpul se ne igra na kladionici to treba upamtiti.
Inace osmekao sam Aston Vilu keca danas :wink: al me sjeba Stutgart :D

Ma meni to nekako vise vazi za Arsenal...Sta me putao samo zahebo...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Predlog za novu himnu: http://www.youtube.com/watch?v=9whehyybLqU

Spoiler:
http://www.youtube.com/watch?v=PVaF6gdX2T8

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2009, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Rasprava o golu Sanderlenda

18. oktobar 2009.

Sanderlend je do pobede došao pošto je lopta, posle udarca Benta, pogodila loptu na naduvavanje koju je u teren ubacio gostujući navijač i nakon toga se odbila i prevarila golmana Liverpula Pepa Reinu. Gosti su protestovali, ali je sudija ipak priznao pogodak. Bivši sudija Džef Vinter odluku da se gol prizna nazvao je "apsolutno zapanjujućom".

Snimci su prikazali mladog navijača Liverpula kako ubacuje loptu za plažu na teren, koja je posle prevarila i Reinu i desnog beka Glena Džonsona.

Prema pravilima fudbala sudija ima opciju da dozvoli da se igra nastavi ukoliko se „druga lopta“ pojavi na terenu, ali je obavezan da zaustavi ukoliko ona utiče na dešavanja na terenu.

Takođe, prema pravilima sudija je dužan da zaustavi igru ukoliko se pojavi „bilo kakva spoljna smetnja“, ali se u praksi utakmice ne prekidaju ukoliko se na terenu pojave predmeti kao što su baloni.

Bivši sudija FIFA Grejem Pol izjavio je za BBC da je sudija morao da prekine igru i da dosudi „mrtvu loptu“.

„Ukoliko je to slučaj, onda smo se ovaj put izvukli“, rekao je menadžer Sanderlenda Stiv Brus za BBC.

„Da budem iskren, nisam znao da je to pravilo. Nadam se da to neće postati ozbiljno pitanje pošto mislim da smo u svakom slučaju zaslužili pobedu“, dodao je Brus.

Menadžer Liverpula Rafa Benites je prilično mirno reagovao na pitanje novinara povodom incidenta sa loptom za plažu.

„Bio sam iznenađen, pošto je linijski sudija bio prisutan. Igrači su mi objasnili šta se tačno desilo, ali to ne možemo da promenimo“, rekao je Španac.

Bivši sudija iz Premijer lige Džef Vinter odluku da se Sanderlendu prizna gol je nazvao „apsolutno zapanjujućom“.

„Zaista sam zapanjen. To je osnovni zakon u fudbalu. Gol nije smeo da bude priznat. Pravila igre nalažu da se meč zaustavi ukoliko postoji neko spoljno ometanje igre“, rekao je Vinter.

„Kada je reč o spoljnim uticajima, lopta se odbila od lopte za plažu i potpuno je prevarila golmana Liverpula. Zapanjen sam da sudija, koji sudi na tom nivou fudbala, kao i njegov asistent i četvrti sudija, nisu videli šta se desilo i da nisu doneli ispravnu odluku“, nastavio je bivši sudija.

Vinter je dodao da je iznenađen što veći fokus nije stavljen na sudiju Džonsa.

„Uvek se trudim da branim sudije kada god je moguće, pošto znam sa kakvim problemima se sve suočavaju, ali u ovom konkretnom slučaju, svi se smeju i šale na račun istog, ali mislim da je ovo daleko ozbiljnija stvar po pitanju pravila igre, nego da li je sudija video ili nije video loptu koja je prešla liniju“.

„To je razumljivo kada se uzme u obzir brzina modernog fudbala i takve stvari mogu da prođu neprimetno, ali ovo je zaista u pitanju osnovno pravilo“.

„Spoljašnji uticaj je bilo kakav spoljašnji uticaj, to jest bilo šta drugo osim osim 22 igrača i sudije na terenu. Ukoliko pogodi sudiju i uđe u mrežu, on je deo igre. Ukoliko igrač uđe na teren i šutne loptu, utakmica mora da bude zaustavljena“.

„To je osnovno pravilo igre, koje, srećom, nemamo često prilike da primenjujemo. Ali to je osnovni zakon i sudija bi to morao da nauči na samom startu, pogotovo kada ste sudija u Premijer ligi“.

„Činjenica da se sudija konsultovao sa svojim asistentom, pošto su znali da nešto nije u redu, a da je ipak priznao gol je apsolutno neverovatna“, zaključio je Vinter.

Ferguson ubacio loptu :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2009, 17:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sir Alex je prejak... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Manchester United fans will be searched for beach balls before their clash with Liverpool on Sunday in a bid to stop a Darren Bent goal 'tribute'.

Liverpool beach balls have sold out on the club's official website, with Red Devils fans thought to be snapping up copies of the now infamous red ball ahead of their trip to Anfield.

And although Liverpool are not planning any specific measures ahead of kick-off, fans will be searched before the game and any offending items - including beach balls - will be confiscated.

"It will be the normal search policy," said a Liverpool spokesperson.

Reds supporters watched in disbelief as they lost 1-0 to Sunderland on Saturday when a shot by Bent hit a beach ball and swerved past Pepe Reina.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 16:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dGAHr5aLVzA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vidiće se pretplatio na crveni protiv Liverpoola... Torres mu ne leži nikako...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:

Данас Немања одлично одиграо. Једина права грешка је први жути картон, други је морао да направи, да остави екипи какву такву шансу. По мени, Рио у никад лошијој форми. Крив је за задњих пар голова које је Јунајтед примио.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
kriv je i ferguson zbog onoga sto je od proslogodisnjih gresaka u vidu teveza,nanija i onog kurtona sa dredlovima , ispravio samo jednu a napravio jos dvije. teska sezona
nani je drugorazredni seoski djilkos a onaj sa dredlovima nabjedjeni magarac. nova pojacanja nebih jos da vrijedjam-ima jos vremena, stripit cu se

ima na temi od prosle godine isti post o naniju i andersonu. isti ce biti i dogodine. i perica ognjenovic je bio decko koji obecava

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
bigman je napisao:
Sondri je napisao:

Данас Немања одлично одиграо. Једина права грешка је први жути картон, други је морао да направи, да остави екипи какву такву шансу. По мени, Рио у никад лошијој форми. Крив је за задњих пар голова које је Јунајтед примио.

Vidic svaki put pametnim faulovima zaustavljao Torresa.I jedini put kad ga je prepustio Ferdinandu,ovaj da gol.
Sto se tice Manchesterovih pojacanja,Valencia je po meni prava zamjena za Ronalda.I precku pogodi momak danas.
I da...kako je glupo i lose odigrao onaj Benayoun...
Uglavnom,sve se poslozilo za Chelsea!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
I ManU i Liverpool su dosta slabiji od prosle godine....otisli vazni igraci (Ronaldo i Alonso) a zamjene ne igraju kako bi trebalo (Lucas, Nani) a pridoslice nisu adekvatne zamjene (doduse Aquilani jos nije ni igrao za Liverpool tako da tu jos ima prostora za napredak)....al eto opet Liverpool (po meni) zasluzeno pobjedi....Benayoun je igrac sa extra driblingom i osjecajem za zavrsni pas al kad treba da suta nece a ne znam zasto....al i Ferguson i Benitez imaju problem sto nemaju vise od dva-tri igraca za oslonit se na njih....u ManU Vidic i Rooney dobri, u Liverpoolu Torres i Mascherano dobri a ovo ostalo sve nesto li-la, malo igraju malo ne igraju....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 20:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ova pobjeda bi mogla prelomiti sezonu za Liverpool...Ali da su neuvjerljivi ove sezone, jesu...Izostanu Torres i Gerard i kao da na terenu fali 5 igraca...Trebali su kupiti neko malo jace,ozbiljnije pojacanje, pogotovo na sredini terena gdje im sada fali Alonso...Sreca pa Mascerano trci za trojicu...A, sto se tice danas, zasluzena pobjeda...Bilo je neizvjesno, moglo je prevagnuti i na drugu stranu da nije bilo El Nina...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Romeo88 je napisao:
Ova pobjeda bi mogla prelomiti sezonu za Liverpool...

Majstore Liverpul nije osvojio titulu sa mnogo jacom ekipom proteklih godina...nije valjda da ocekujes da ce je osvojiti sada?????

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]