banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 464 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2009, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Дјечаци,
ако ћете да пишете, пишите о теми, а то је фудбал и квалификације на СП!
Ако ћете да пријетите један другом, чините то на ПП!
Ако ћете се тући, договорите мјесто и вријеме, све остало је курчење преко нета!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
shoole je napisao:
Дјечаци,
ако ћете да пишете, пишите о теми, а то је фудбал и квалификације на СП!
Ако ћете да пријетите један другом, чините то на ПП!
Ако ћете се тући, договорите мјесто и вријеме, све остало је курчење преко нета!

:evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
BiH se moze nositi sa Portugalom....imaju puno bolje sanse protiv njih nego Francuske ili Rusije....kao sto vec navedoste....trener je truba ziva....igraci su prenaduvani i nije im ekipa u formi... Naravno sve se to moze promjeniti ako CRonaldu dodzu oni ludi momenti kad se pocne igrati sa cijelim timom....zato mu se nadam uspjesnom oporavku, ali pocetkom Decembra

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ciro je navijao za francuze. francuzi su losi. rusi su ok. najidealnije bi bilo da su nas zapali grci. jbg, od ovih suparnika, dobili smo najgoreg. portugal je jaka ekipa. krupan zalogaj. ne vjerujem da ce BiH ici dalje.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 23:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Portugal i nije nesto pokazao u ovom kvalifikacijama.Sa svedima su lose igrali,a svedi imaju super losu ekipu ove kvalifikacije..Kao pojedince i imaju strava tim,ali ako BIH zaigra kao sto znaju i Miske,Dzeko i Ibi prorade nije me ni strah Portugala,iako sam se nadao Francuzima.Sve u svemu mislim 60-40 za Portugal ali sa Ronaldnom.Bez 50-50.Pozdrav svima

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 23:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Mislim da ce presudna biti utakmica u gostima...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
realno, BiH nema sanse protiv Portugala. moze ciro pricati da je najebo svako ko dodje u zenicu, ali portugalski igraci igraju svaku utakmicu pred punim stadionom, tako da to i nije neki faktor. dosla je i spanija, pa nisu najebali. nada postoji, igra se 11 protiv 11. prednost portugala je duza klupa, ako bude kartona i neka povreda. a jedino zbog cega bi volio da prodju jest ovaj smecarski namjesteni zrijeb, pa da ispadnu i portugal i francuska pogotovo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 00:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Al bas je smecarski zrijeb...FIFA i UEFA konstantno daju povlastice i olaksanja jacim timovima, a o naklonosti sudija da ne govorim...Pa kad jedna Francuska ili Portugal, sa takvim zvijezdama i zemljom prepunom mladih talenata nisu uspjeli izboriti direktan plasman, nisu ni zasluzili da im se sada olaksava prolaz kroz zrijeb na stetu slabijih reprezentacija....Po meni nisu ni zasluzili da uopste idu dalje jer nisu pokazali kako se brane boje svoje zemlje...Ali neka, dabogda im se ovo odbilo od glavu pa sva ta 4 nosioca ispala...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 06:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
kakav Portugal bolan,ja ih gledo protiv Danske i tarabe zive....samo Ronu treba zatvorit i to je to.Jebeni Danci ih nasadise kuci 2-3 a sto nebi mi,Daski tim od prije 6 godina kad smo ih mi nasamarali 0-2 u Parkenu se promjenio samo za dva igraca......Imamo sanse al ne treba sad napravit bauk i pricati i hvaliti se na sve strane.....prvo skoci pa reci hop :cat:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
imaju sanse ko tele u klaonici.

a volio bih da odu dalje. cak sta vise.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 07:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
"Kakav Portugal,bolan."
Istorijska recenica. :) Sto se tice tekme izmedju Portugala i Danske,stoji da su ih Danci pobijedili,ali uz veliku dozu srece sto je svojstveno za Dance.Uzvratna utakmica je zavrsena 1:1,koju su Portugalci trebali dobiti sa 4 gola razlike ali su opet vile pronosale Dance.Iz jedne jedine sanse su Danci postigli fenomenalan gol(Bendtner).Napad prije danskog gola sudija nije svirao cist penal za Portugal.A zadnjih 15 minuta Danci nisu znali gdje im je guzica,a gdje glava.Lopta nije htijela u gol.I tako su Danci sacuvali povoljan rezultat.U nastavku kvalifikacija Portugal je prelijepom igrom rastocio Madjare,3:0.S tim sto su im se poklopili ostali rezultati u grupi.Tako da su u nekim momentima bili maleri,ali pri kraju im se sreca nasmijesila.Da li ce sreca biti na njihovoj strani protiv Bosne,vidjecemo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa *bes mu mater onda Danska ode na SP sa srecom a ne umjecem :cat: Kad su nekidan trebali igrat protiv Swe i kad je Zlatan davao komentare u novinama kako ce ih poderat i sta bi......prdu Swe u hladnu vodu a i Portugal sa njima....jedna Danska ih sjebala sa taktikom,koju i mi mozemo imat! jer Ciro je veci trener od jednog Olsena.....
Jedna od dva najveca lika fudbala danas nisu nista pokazali na tim utakmicama (Zlatan i Rono)Danci im udarili flastere i tuta.....
Al i dalje stoji da prvo treba skocit pa reci hop :cat:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 09:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I dalje stoji da je Cristiano najbolji igrač koji je zakoračio na fudbalski teren... :) Srećom nema sir Alexa da postavi taktiku za njega... Trči, dribla, šutira i lijevom i desnom, izvodi slobodne udarce savršeno, daje golove glavom nakon prekida, neumoran, prebrz... "Originalni" Ronaldo je bio ta klasa, ali se puno povrijeđivao, ovaj je neuništiv... Portugalci se pate u završnici jer od 3-4 napadača koja Quieroz ima na raspolaganju, svi su sasvim prosječni, ali je zato odbrana granitna. Kod BIH je obrnuto i ta zadnja linija predstavlja najveći problem za ovu generaciju... Španci igraju kroz sredinu preko Inieste i Xavija pa ih nikako nisu mogli zatvoriti, a ovi još ubiše po bokovima. Opet kažem, sreća je da Liedson i Nuno Gomes nisu više na nivou od prije 5 godina pa bi se to možda i moglo pokrpiti, samo da ne prime neki jefitn go pa da moral padne... ako BIH izdrži tamo prvo poluvrijeme bez golova ili čak sa vodstvom, moglo bi biti svega...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Ne znam jesi li gledao tekmu Danska-Svedska,ali onaj gol sto su dali Danci je cista sreca.Ona lopta ulazi u gol u jednom od npr.20 slucajeva.Sut sa 20 metara,golman je bio na lopti ali lopta odskoci ispred njega,preskoci ga i gol.Da je sutirao Prosinecki rekao bih umijece,ali sut je uputio bez veze igrac.Naravno da nije sve sreca,Danci su kao tim uvijek jaki.
Mozda je nasa sansa protiv Portugala u vidu Papca i Salihamidzica.Da se sjedne s ljudima i na lijep nacin objasni situacija.Da se to digne na visi nivo. :) Na noge da im se ode sa cvijecem,lijepim rijecima i osmijehom na licu.Ako treba i moliti i platiti.Salihamidzic bi mogao pruziti fanatasticno poluvrijeme u obje utakmice.Da udje i napravi rusvaj.Papac standardno dobar u odbrani u Rangersu.Neki dan i asistirao i dao prelijep gol.Ciro je valjda dovoljan pametan da to shvati i da pokusa.Pa sta bude.Salihamidzic je izjavio da bi volio igrati na SP,ali da to ne bi bilo fer prema igracima koji su iznijeli teret kvalifikacija.
Ne gubi se nista,a dobija mnogo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wolfsburg_rapsodija drugar mojne mislit da ocu da se svadjam ili provociram te al moram ti nesto reci..kazes Danci jaka ekipa pa bolan mi ih mozemo nosat u zubima.Ako ima gore ekipe na SP od njih vala ja ne znam....da Bog da da ih mi dobijemo u grupi,ako odemo,ili bar Srbija pa da imamo jednog lakog protivnika......taj gol sto ti pricas je cista sreca i jos njih mnogo je bila sreca al ja ocu da ti kazem da su procitali i Swe i Port i sjebali ih a ekipa su losija od obadvije!
Nit imaju imena neka nit igrace....sad ce prica kako je onaj Bentner igrac i ostali.......to su trube od igraca,nas tim ima deset puta kvalitetnije igrace od njih al nemamo srece zato...
Slazem sa tobom da treba dovest Papca i Salihamidzica u ekipu,iskusni su to moci i mogu dati dosta tog sto hvali ovom sad timu.....al ajd ti to reci Ciri i ostalim da mole!!!!!Jebena smo mi sorta,to vazi za sve Balkance,kad zajunimo nema isti smo ko ono magare sto je cicak bio postavio na jednoj temi :cat:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 13:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma odigrati te utakmice sa ovim momcima sto su i donijeli baraz, pa sta bude...Ako i izgube, bice im to samo jedno dodatno iskustvo i pomoc da u sledecim kvalifikacijama budu bolji...Ne treba se zanositi previse, jer iako je baraz sada istorijski uspjeh za BiH, sad samo treba nastaviti raditi i ne dopustiti da to bude nesto sto ce se ponoviti tek za deset godina...Imamo sad dosta dobrih mladih igraca pred kojima su uspjesne karijere i u kombinaciji sa ovim starijima i iskusnijima, mogli bi nesto slicno uraditi i u predstojecim kvalifikacijama za EP...Eto, jedino bih volio vidjeti Papca u reprezentaciji, ali kad vec nije igrao u kvalifikacijama, ne mora ni ove zadnje dvije...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nikome kao Ukrajincima. Dobili su 7 na lotu kada su izvukli Grčku.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
hercegovac27 je napisao:

Dajem glavu ako Grci ne prodju dalje!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
skeva je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Dajem glavu ako Grci ne prodju dalje!

Potpis... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
hercegovac27 je napisao:

to grčka prolazi...150%

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 464 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]