banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2009, 19:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Dzontra Volta je napisao:
Većina ljudi koja je bila u ratu od 92 - 95 bila je i na radnim akcijama, tolko o zajedništvu...i timskom duhu, naravno...

Između '92. i '95. bile su radne akcije rušenja.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 03:20 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
cuj mjestani u Donjim Podgradcima siromasni... :lol: :lol: :lol: mozda su bili siromasni pre 93', ali su nakon te godine svi na poklon dobili traktore i prikljucke iz sela Orahovo.

posto vidim da je shoole vec nesto napisao mislim da mu je poznat taj kraj dobro.

nista nemam protiv radnih akcija...odes malo od kuce, upoznas se sa novim ljudima.malo nabijes par zuljeva, ali se kasnije u toku vecernjih druzenja isplati..mogli su zajedno Mujo, Ivica i Perica cugati i zezati se..

danas, sta ja znam jel neko kupio zemljiste u tom Sanskom Mostu, pa ono popravi neko partizansko selo, a nakone godinu dana covjek otvori selo u turisticku atrakciju..

ili Vidovicu se hotel zapali pa ono ajmo radna akcija..

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 11:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Okt 2009, 11:05
shoole je napisao:
Хахахаха, какви сте ви ликови!

За овог квази Јевреја сам већ формирао мишљење, а ти ме изненађујеш, Vader.

Кад би ви знали какав је то болид тај Малешевић! Чуј, "generalni sekretar Komunističke partije BiH"!
А до прије 2 године је био чивија у СНСД-у, био у општинској власти Градишке неки курац (начелник за нешто), па кад су се Додикови ријешили ноторног пијанца, сад је он постао "generalni sekretar Komunističke partije BiH". Политички полтрон и опортуниста...

Што се тиче саме идеје... Дајте, људи, помагање људима око куће и брање куруза у родном селу инкриминисаног Душка Малешевића! То радна акција?

Идеја радних акција је била да се искористи воља и жеља омладине како би се вршили јавни радови и стварала инфраструктура за потребе друштва и државе.
Ово је обична зајебанција, без циља (еј, помажу сељацима у Подградцима око куће!) и идеје (ако желе помагати радничкој класи, шта раде на селу? ако желе помагати сиромашним, шта раде у једном за наше појмове богатом селу? Ах, да, Дуле је одатле!)

e fino si ovo sve iskomentarisao ali moram ti reći da nemaš veze o čemu pričaš. Duško Malešević o kome se ovde radi je 1985. godište i nije uopšte čovjek o kome si ti pričao :lol:
E sad da je bolid ono jest

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 11:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Okt 2009, 11:05
spavac je napisao:
cuj mjestani u Donjim Podgradcima siromasni... :lol: :lol: :lol: mozda su bili siromasni pre 93', ali su nakon te godine svi na poklon dobili traktore i prikljucke iz sela Orahovo.

posto vidim da je shoole vec nesto napisao mislim da mu je poznat taj kraj dobro.

nista nemam protiv radnih akcija...odes malo od kuce, upoznas se sa novim ljudima.malo nabijes par zuljeva, ali se kasnije u toku vecernjih druzenja isplati..mogli su zajedno Mujo, Ivica i Perica cugati i zezati se..

danas, sta ja znam jel neko kupio zemljiste u tom Sanskom Mostu, pa ono popravi neko partizansko selo, a nakone godinu dana covjek otvori selo u turisticku atrakciju..

ili Vidovicu se hotel zapali pa ono ajmo radna akcija..

Pa jesu ovaj gospodin kome su obrali voćnjak budale za džabe je siromašan. Siromašan u duši sram ga bilo

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 14:34 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
doticnoj osobi Bojanu Veljicu su mogli pomoci najblize komsije...zasto neko iz Hr i Srbije mora dolaziti, pa cak i iz Madjarske... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ja sad moram rakiju peci ali valja pre toga i drva spremiti. Ajmo radna akcija, a ako aron dodje siguran sam da ce biti udarnik :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Jedan od tih akcijaša mi je pričao da su se dogovorili da izgrade mini hidrocentralu na rijeci Jablanica u Donjim Podgradcima. Centralu će izgraditi ilegalno, u duhu komunističkog revolucionarizma, od prirodnih materijala i ručnim oruđima. Turbine i trafoe će napraviti najbolji radnici metalci, koji danas žive u potpunom mraku na ivici egzistencije dišući gotovo ilegalno u društvu kapitalističkih vrjednota po taktu koji udaraju njihovi razmaženi unuci, nekadašnji udarnici željezare sisak, kombinata đuro đaković i mastodonta rudi čajavac svojim čeličnim pesnicama komunizma pokazaće se još jednom kao sunce na zalasku kako se može oduprjeti opštoj kulturnoj bijedi i doskočiti neimaštini. Prva prava hidrocentrala novog komunističkog talasa, sačinjena od prirodnih materijala, služiće za napaćene drugove širom potkozarskih sela u mogućnosti mreže podzemnih kablova koje će postaviti ti vrli radnici titovih tekovina revolucije. Novi underground komunizam koji će se paranormalno javljati pod krinkom prvomajskih druženja predstavlja veću opasnost za trulu teoriju kaptalizma nego bilo kakva svijetska ekonomska kriza.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]