banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 15:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2009, 18:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Procitaj svoj post i nasladivanje u pominjanju Banjaluke i Skrbe pa onda mene kritikuj. Problem je sto si se ti dusevno nahranio u toj recenici. Meni je licno bilo zanimljiviji pocetak emisije i prilog o reprezentaciji BiH iako a ti dobro znas da ne navijam za istu, putovanje na utakmicu sama utakmica konferencija za stampu snimci iz aviona... boli me ona stvar za talijanima Skrbicem Dodikom i ostalima svi imaju neke dokaze a niko nista konkretno ne radi ako ne moze sud u BiH nikome nista imaju druge organizacije Strazbur ako treba ali kao sto neko rece oni jedni drugima trebaju i svi se zajedno smiju nama u "glupe i mutave" face.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Banjalucki_Behar je napisao:
Inerensantno da bilo koja pljacka u BL se opravdava sa ovom tvojom logikom,,kradu i ovi iz drugoga tora. A u drugom toru ista prica,kradu i "oni tamo" pa imamo pravo i mi. Samo najzalosnije je sto obicni ljudi to podrzavaju,ocigledno da je ovaj recept iz sovenistickih "kuhinja" jako uspio.Pozzzz

Izgleda da je uspio. Sjecam se da je tako i u ratu bilo. Ratni profiteri su se bogatili, a to se sve opravdavalo "patriotizmom" i "nacionalizmom". Sta ces, nacionalizam je recept koji uvijek uspijeva na ovim prostorima i izgleda da se to nikad nece promijeniti ma koliko ratova bilo. Jednostavno, balkanski mentalitet je takav. Ono sto treba naglasiti da ni u federaciji nije nista drugacije. I tamo se krade na sve nacine. Problem je samo sto svi primjecuju druge, a medjusobnim optuzivanjem se nista nece rijesiti.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ja ipak vise vjerujem u recept ciscenja sopstvenog dvorista,jer se sve inace izokrece na politiku pljuvanja preko ent. ograde i gubi poenta price

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 07:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Vi zanemarujete činjenicu da se politički magazin 60 minuta bavi kriminalom na području cele BiH!Ne baca pogled Bakir samo preko entitetske linije već prvo „obradi“ bošnjačko-hrvatske kriminalne grupe a onda faktografski putem raznih dokumenata „otvori oči“ i građanima RS-a!
U tome i jeste specificum ove emisije i zato je emisija '60 minuta' jedina medijska smetnja jer se jedina i bori protiv mafije i političkih elita na kompletnom prostoru BiH. Nijedan drugi medij nije ponio teret čitave borbe za normalnu državu i zato je ekipa emisije pod stalnim pritiskom!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 07:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MILO imenuj ili nabroj (reci samo brojem xx postupaka pred tim i tim sudom se vodi uz pomoc Bakira i emisije "60 minuta") ko je osuden ili protiv koga se vodi istraga pomocu te emisije a da je neka krupna riba bilo u Federaciji bilo u RS???
Sva se prica svodi na presipanje iz supljeg u prazno.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Vuk_samotnjak je napisao:
ko je osuden ili protiv koga se vodi istraga pomocu te emisije a da je neka krupna riba bilo u Federaciji bilo u RS???

Niko, jer mediji ovdje svakako nemaju nikakvog uticaja.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

MILO imenuj ili nabroj (reci samo brojem xx postupaka pred tim i tim sudom se vodi uz pomoc Bakira i emisije "60 minuta") ko je osuden ili protiv koga se vodi istraga pomocu te emisije a da je neka krupna riba bilo u Federaciji bilo u RS???
Sva se prica svodi na presipanje iz supljeg u prazno.

Ti si neinformisan druže!

Pa protiv Brankovića,Bičakčića,Kučevića,Čovića,,,,i inih se vode procesi gde je ovaj politički magazin ili puno pomogao u otkrivanju dokaza ili u vršenju pritiska na sud da se procesi ubrzaju!
O ratnim zločinima da ne govorimo!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MILO je napisao:
Ti si neinformisan druže!

Pa protiv Brankovića,Bičakčića,Kučevića,Čovića,,,,i inih se vode procesi gde je ovaj politički magazin ili puno pomogao u otkrivanju dokaza ili u vršenju pritiska na sud da se procesi ubrzaju!
O ratnim zločinima da ne govorimo!

Jesam neinformisan sto se tice te emisije posto sam u ponedeljak pogledao prvi put tu emisiju samo zato sto je receno da ce biti price oko navijackih desavanja u SB.

Aaron je napisao:
ko je osuden ili protiv koga se vodi istraga pomocu te emisije a da je neka krupna riba bilo u Federaciji bilo u RS???

Niko, jer mediji ovdje svakako nemaju nikakvog uticaja.

Ko je sad u pravu dal Aaron ili MILO???

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vuče,
Zadnja emisija je bila manje interesantna kako inače zna biti.
Činjenica je da je sarajevska mafija iza rešetaka dobrom zaslugom i ovog magazina!

Možda je Aron mislio na medije iz RS-a :D :wink: ,,,jer drakonsku cenu 1 km autoputa BL-Gradiška nismo prvi put saznali od medija iz RS-a već upravo sa FTV-a!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
_zoka je napisao:
Stani,Bakir nije "hrabri novinar"......On je dio cijele priče.Političari trebaju njega,kao i on njih.Simbioza.Što se tiče policije i tužilaštva.......pa zar misliš da oni repom mrdaju,ako im ne dozvole ti isti političari?Kome najviše koristi sva Bakirova priča oko kriminala u Vladi RS?Dodiku,naravno.Milo,otvori oči.......

zoka je jedini koji je rekao,po mom,istinito :cat: sve je to igra u kojoj su obicni smrtnici samo pijuni!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

cvox je napisao:
_zoka je napisao:
Stani,Bakir nije "hrabri novinar"......On je dio cijele priče.Političari trebaju njega,kao i on njih.Simbioza.Što se tiče policije i tužilaštva.......pa zar misliš da oni repom mrdaju,ako im ne dozvole ti isti političari?Kome najviše koristi sva Bakirova priča oko kriminala u Vladi RS?Dodiku,naravno.Milo,otvori oči.......

zoka je jedini koji je rekao,po mom,istinito :cat: sve je to igra u kojoj su obicni smrtnici samo pijuni!!!!!!

E ako tako razmišlja većina mladih,onda nije loše investirati u stan u Beogradu!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 09:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MILO je napisao:
Pa protiv Brankovića,Bičakčića,Kučevića,Čovića,,,,

Sve "krupne" ribe.......Pa ko je čuo za njih dok nisu zasjeli na funkciju.Obični partijski poslušnici.Kada zakači Tihića,Izetbegovića,Silajdžića........tek tada će ta tvoja priča imati smisla.

Što se tiče "otvaranja očiju" nama u RS,prvi put kada on preskoči da kaže da je RS genocidna tvorevina,tada i tek tada,ću pogledati tu emisiju otvorenog srca.Do tada,Bakir je za mene samo mrzitelj....On i onaj njegov dopisnik iz BL,Vasković,obični ratni huškač.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
I ja mislim da ,ako doticni zeli da ga iko imalo uzme za ozbiljno,treba da prestane s proizvoljnim kvalifikacijama,jer davanje pridjeva bez pravne osnove,samovoljno proglasavanje ljudi,ne daje vjerodostojnost,vec samo povecava senzacionalizam.On treba da se drzi provjerenih fakata,predoci ih javnosti na jednostavan nacin,a narod koji gleda ce sam znati staviti stvar na mjesto,bez njegovog sugerisanja...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ERROR je napisao:
I ja mislim da ,ako doticni zeli da ga iko imalo uzme za ozbiljno,treba da prestane s proizvoljnim kvalifikacijama,jer davanje pridjeva bez pravne osnove,samovoljno proglasavanje ljudi,ne daje vjerodostojnost,vec samo povecava senzacionalizam.On treba da se drzi provjerenih fakata,predoci ih javnosti na jednostavan nacin,a narod koji gleda ce sam znati staviti stvar na mjesto,bez njegovog sugerisanja...

Da,to mu jesu mane ali i mu je i mana što otvoreno podržava samo jednu političku partiju (SDP) i time diskredituje kredibilitet FTV-a kao JAVNOG SERVISA!Javni servis nesme biti umotan u zastave ni jedne političke partije već mora biti isključivo u službi građana!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
MILO je napisao:
cvox je napisao:
_zoka je napisao:

E ako tako razmišlja većina mladih,onda nije loše investirati u stan u Beogradu!

Cvox je investirao stan na još boljem mjestu :D :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:

Cvox je investirao stan na još boljem mjestu :D :lol: :lol: :lol:

to ti oces da se pohvalis da si mi komsija :wink: :D :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MILO je napisao:

Ali ja neću da investiram u stan u BG.........Ja ostajem ovde,koliko god se tebito ne sviđalo........ :evil3:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
MILO je napisao:

Ali ja neću da investiram u stan u BG.........Ja ostajem ovde,koliko god se tebito ne sviđalo........ :evil3:

zoka druga de malo culiraj,bogam kako si krenuo opasce ti sve dlake sa glave :lol: stipu provokatore i drzi se svoje politike :cat:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 11:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

cvox je napisao:
_zoka je napisao:
MILO je napisao:

zoka druga de malo culiraj,bogam kako si krenuo opasce ti sve dlake sa glave :lol: stipu provokatore i drzi se svoje politike :cat:

Eto mi smo ostali provokatori a vas dvojica ste u pravu!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MILO je napisao:

Eto mi smo ostali provokatori a vas dvojica ste u pravu!

i za tebe isto vrijedi ovo sto sam napisao zoki....... :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]