banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ZA VADERA
PostPoslato: 12 Okt 2009, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Večeras je bio prilično dosadan. Kao da je reprezentacija BiH pobijedila Brazil, a ne... Jel' ono Estoniju?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 23:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Veceras sam pogledao "60 minuta" prvi put vjerovali ili ne i to samo zbog frke oko navijaca posto se pricalo da ce se doci do nekih istina u vezi toga i na kraju pustise par snimaka koje je i moja stara do sad gledala pet puta i niko ni rijeci ne prozbori o tome mislio sam da ce bar biti napada iz SA na SB ili obrnuto da ce biti neka diskusija rasprava kad ono corak kasnije naravno pljuvacina po Dodiku i Skrbicu oko nekih studenata a sve to sa cvrstim dokazima cikice u odijelu bez zuba i sa stavom "voj, noj, tuj,..." sve i da je istina nakvom liku nista ne mozes vjerovati.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuk_samotnjak je napisao:
Veceras sam pogledao "60 minuta" prvi put vjerovali ili ne i to samo zbog frke oko navijaca posto se pricalo da ce se doci do nekih istina u vezi toga i na kraju pustise par snimaka koje je i moja stara do sad gledala pet puta i niko ni rijeci ne prozbori o tome mislio sam da ce bar biti napada iz SA na SB ili obrnuto da ce biti neka diskusija rasprava kad ono corak kasnije naravno pljuvacina po Dodiku i Skrbicu oko nekih studenata a sve to sa cvrstim dokazima cikice u odijelu bez zuba i sa stavom "voj, noj, tuj,..." sve i da je istina nakvom liku nista ne mozes vjerovati.

Sto onaj lik rece, ja ga ne bih pustio da igra za reprezentaciju ako nema zuba

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 04:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Flavoure-Flave je napisao:
Milo Srbine...sta ima? :D

Joj kako ovo dobro zvuci :D
Milo Srbine, Mi-lo Sr-bi-ne!, Milo Srbineeeeeeeee :lol:

A sto se tice Bakira, nemojte biti tako strogi "po njemu", mnogo su ga tukli k'o malog,
pa imate razumjevanja za njegovu gorcinu prema svemu i svacemu (osim po milom Lagumdziji)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 09:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Jamesdin Kurtovic je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Milo Srbine...sta ima? :D

Joj kako ovo dobro zvuci :D
Milo Srbine, Mi-lo Sr-bi-ne!, Milo Srbineeeeeeeee :lol:

A sto se tice Bakira, nemojte biti tako strogi "po njemu", mnogo su ga tukli k'o malog,
pa imate razumjevanja za njegovu gorcinu prema svemu i svacemu (osim po milom Lagumdziji)

Srbin jesam ali ne po tvom šablonu i merilima!

Što se tiče Bakira i magazina "60 minuta" činjenica je da svojim istraživačkim pristupom doprinosi otkrivanju mnogih devijacija u društvu!I nije istina da kako neko reče "lupa samo po Srbima" već "lupa" po svemu što je negativno bez obzira odakle dolazi!Na kraju krajeva koliko se da primetiti Reis Cerić mu je stalno u fokusu!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 09:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MILO je napisao:
!I nije istina da kako neko reče "lupa samo po Srbima" već "lupa" po svemu što je negativno bez obzira odakle dolazi!Na kraju krajeva koliko se da primetiti Reis Cerić mu je stalno u fokusu!

Dosta više sa tim Cerićem.Pa Lagumdžija je jednako radikalan i nacionalno nastrojen,samo što to uvija u oblandu socijaldemokratije.Draži mi je Cerić,nego Lagumdžija.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
_zoka je napisao:
MILO je napisao:
!I nije istina da kako neko reče "lupa samo po Srbima" već "lupa" po svemu što je negativno bez obzira odakle dolazi!Na kraju krajeva koliko se da primetiti Reis Cerić mu je stalno u fokusu!

Dosta više sa tim Cerićem.Pa Lagumdžija je jednako radikalan i nacionalno nastrojen,samo što to uvija u oblandu socijaldemokratije.Draži mi je Cerić,nego Lagumdžija.

Ovaj prvi to nimalo ne krije. Za razliku od Lagumdžije.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 09:58 
Administrator
Korisnikov avatar

U svakom slučaju draži mi je otvoreni neprijatelj,nego prikriveni.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 10:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Možemo mi otvoriti posebnu temu SOCIJALDEMOKRATIJA U BiH pa tu možemo do mile volje raspravljati dali je uopšte ima kod nas i ko su njeni istinski predstavnici.
Trenutno je tema magazin "60 minuta" i slične emisije istraživačkog novinarstva.
Lično smatram da su takve emisije potrebne jer opozicija ili ne radi svoj posao ili je u talu sa pozicijom te nam jedino ostaju hrabri novinari kao ULTRAZVUK za dijagnostiku svih mogućih društvenih devijacija!Priznali to ili ne,Hadžiomerović pomaže i policiji i tužilaštvu ali i doprinosi stvaranju ispravnog JAVNOG MIŠLJENJA (Vox populi).
Kome smeta najviše?Pa jasno je:šovinistima,fašistima,kriminalcima i izopačenom kleru!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 10:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Stani,Bakir nije "hrabri novinar"......On je dio cijele priče.Političari trebaju njega,kao i on njih.Simbioza.Što se tiče policije i tužilaštva.......pa zar misliš da oni repom mrdaju,ako im ne dozvole ti isti političari?Kome najviše koristi sva Bakirova priča oko kriminala u Vladi RS?Dodiku,naravno.Milo,otvori oči.......

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Priča o Brankovićevom kriminalu je rezultirala njegovim neslavnim odlaskom!
Narod ga doslovce izvukao iz fotelje!
Otvorio sam oči kad su političari počeli deliti deci bespovratne kredite po nekoliko miliona za uređenje voćnjaka i kad sam saznao šta sve poseduju u inostranstvu!..dok ti i ja drkamo po ceo dan na računaru vodeći se na birou kao NEZAPOSLENI!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 10:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Bakir je možda i budala, iskompleksiran, zlostavljao ga je neki bliski član familije kad je bio mali, ružan, glup, smrde mu noge, ima malu "pišu", međutim... Kada je zadnji put neko sa RTRS-a "opalio" po organima vlasti u RS kao što Bakir redovno "krpi" vladajuće "čimbenike" u Federaciji.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Aaron je napisao:
Bakir je možda i budala, iskompleksiran, zlostavljao ga je neki bliski član familije kad je bio mali, ružan, glup, smrde mu noge, ima malu "pišu", međutim... Kada je zadnji put neko sa RTRS-a "opalio" po organima vlasti u RS kao što Bakir redovno "krpi" vladajuće "čimbenike" u Federaciji.

Daj Aroone uozbilji se!RTRS je partijska tv kuća.Atribut JAVNOG SERVISA (građana) su davno izgubili!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A Federalna televizija je sigurno primjer objektivnosti i nezavisnosti, kao i tzv. BHTV?
Pa oni sline nad Komsicem za koga se ne zna da je bilo sta korisno uradio od kada je u Predsjednistvu. Ah da, voli da pozira kao Boris Tadic (ne znas koje veci pozer) ali ovaj drugi bar negdje dijeluje.

Doduse ni sef mu Zlaja nije bio nista bolji kad je bio na vlasti... Samo to FTV/BHTV ne spominju... Objektivno...

Sad bih za ove recenice dobio ban na sa-x multi-kulti portalu :D

P.S. Vrlo rado cu o socijalemokratiji u nas a i sire... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Jedino sto je bilo zanimljivo su talijani sto su dobijali diplome 94 u BL,preko Skrbe :D :D :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 13:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

The_new_Statesman je napisao:
A Federalna televizija je sigurno primjer objektivnosti i nezavisnosti, kao i tzv. BHTV?
Pa oni sline nad Komsicem za koga se ne zna da je bilo sta korisno uradio od kada je u Predsjednistvu. Ah da, voli da pozira kao Boris Tadic (ne znas koje veci pozer) ali ovaj drugi bar negdje dijeluje.

Doduse ni sef mu Zlaja nije bio nista bolji kad je bio na vlasti... Samo to FTV/BHTV ne spominju... Objektivno...

Sad bih za ove recenice dobio ban na sa-x multi-kulti portalu :D

P.S. Vrlo rado cu o socijalemokratiji u nas a i sire... :D

Ako smo toliko zaglibili pa nam svi novinari politički podrepači onda priznajem da mi je prihvatljivije i snošljivije ako je novinar i medij u službi opozicije.
Tako barem znamo da postoji opozicija te čujemo njen glas.
Ali ako je JAVNI SERVIS u službi pozicije i vladajuće garniture onda smo samo obicni predmet manipulacije u sistemu jednoumlja i nikad ne znamo šta se "valja iza brda" dok nas u celosti ne poklopi!

Što se tiče Komšića......dug život i dobro zdravlje mu želim!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da li ti stvarno vjerujes u ovo sto pises?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Banjalucki_Behar je napisao:
Jedino sto je bilo zanimljivo su talijani sto su dobijali diplome 94 u BL,preko Skrbe :D :D :D :D

Najzalosnije je to sto se misli da su samo Talijani preko Skrbe dobijali diplome a da se to nije desaval u Sarajevu, Mostaru .... :wink:
To se desavalo i u Kragujevcu 2000 i neke a da se nije desavalo na cijelom podrucju BiH malo sutra. Al vazno da je to bilo u BL i da je to Skrba radio

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Ima nekoliko tema na podforumu Mediji o emisiji 60 minuta i o emisiji Nedjeljom u 2!
Stvarno ne vidim razlog za postojanje ovet teme. Zašto ne nastavite diskusiju na tim temama?
Pretražite podforum Mediji. O tim emisijama se govorilo puno puta.
A još su te dve emisije totalno različite.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Vuk_samotnjak je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:

Najzalosnije je to sto se misli da su samo Talijani preko Skrbe dobijali diplome a da se to nije desaval u Sarajevu, Mostaru .... :wink:
To se desavalo i u Kragujevcu 2000 i neke a da se nije desavalo na cijelom podrucju BiH malo sutra. Al vazno da je to bilo u BL i da je to Skrba radio

Sta znaci da ti opravdavas ovu mucku jeli su tako isto radili u i SA,BG itd :o :o :o :o

Inerensantno da bilo koja pljacka u BL se opravdava sa ovom tvojom logikom,,kradu i ovi iz drugoga tora. A u drugom toru ista prica,kradu i "oni tamo" pa imamo pravo i mi. Samo najzalosnije je sto obicni ljudi to podrzavaju,ocigledno da je ovaj recept iz sovenistickih "kuhinja" jako uspio.

Pozzzz

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]