banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2009, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Dakle,ako smo gorenavedeno konstatovali,cemu onda suplja spika koja ne dolikuje "tekovinama evropske kulture"?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da je NATO sproveo agresiju na Republiku Srpsku u vidu trupa, drugačija bi se situacija odvijala.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Da je NATO sproveo agresiju na Republiku Srpsku u vidu trupa, drugačija bi se situacija odvijala.

Kako? Da su sveli broj vojnika ,naoruzanja i tehnike,pa da se "muski" pobijete? :lol:

Mislim,te price vise nisu ni za malu djecu,jer nisu se ni Srbi tukli gledajuci sta HV,PL ili ABiH ima? Treba krenuti od sebe.
Koja je njima bila potreba rizikovati zivote svojih vojnika,kad vam je bilo dosta i ono par dana iz zraka?

Na kraju krajeva,sta to sprjecava najjunackiji narod da se u ovih 14 godina barem jednom pokaze,te suprotstavi silnicima NATO,dok vam hapse junake,prebijaju nevine popove i sl? Potpis krepalog Slobe,na kojeg danas silji k... ko stigne?

Nemoj vise boga ti

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Kako? Da su sveli broj vojnika ,naoruzanja i tehnike,pa da se "muski" pobijete? :lol:

Mislim,te price vise nisu ni za malu djecu,jer nisu se ni Srbi tukli gledajuci sta HV,PL ili ABiH ima? Treba krenuti od sebe.
Koja je njima bila potreba rizikovati zivote svojih vojnika,kad vam je bilo dosta i ono par dana iz zraka?

Na kraju krajeva,sta to sprjecava najjunackiji narod da se u ovih 14 godina barem jednom pokaze,te suprotstavi silnicima NATO,dok vam hapse junake,prebijaju nevine popove i sl? Potpis krepalog Slobe,na kojeg danas silji k... ko stigne?

Nemoj vise boga ti

A odlučili su da rizikuju u Afganistanu i Iraku, ili mnogo prije u Vijetnamu i korejskom ratu.

Znali su kakvi mozgovi upravljaju Vojskom Republike Srpske, to nisu bili amateri Armije BiH ili HVO.

Pobuna nije isključena, a kada je bude najbolje da se to desi u sklopu EU.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 16:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Srbi su odgajani na tekovinama evropske kulture, pa ma koliko ja mrzio tu Evropu to je tako.

Taj odgoj je u velikoj mjeri bio obogaćem osmanskim orjentalizmom, što je stvorilo neke interesantne kombinacije...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
-Муслимани и Хрвати почели убијање српских цивила и су почели рат. Срби су бранили свој народ и због тога они су јунаци
-Абдић такође је ратовао против босанских исламиста, jер био jе нормальни човек.
-Бомбардовање НАТО-а је био први преседан у Европи и то је био кршење међународног права, због тога било је фалсификовање изговора за рат (Маркале, Сребреница)

Са стране Срба, то је био прави рат!

П.С. Еррор, сада свак види твоjо реално лице...

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
A odlučili su da rizikuju u Afganistanu i Iraku, ili mnogo prije u Vijetnamu i korejskom ratu

Da,ali ne zbog straha ,vec sto su neki ko kerovi spustili rep i rekli ,necu vise ciko.Ovi u gore navedenim drzavama se nisu predali samo poslije bombardovanja,vec naprotiv.

Citiraj:
Znali su kakvi mozgovi upravljaju Vojskom Republike Srpske, to nisu bili amateri Armije BiH ili HVO.

Da. Stvarno nemam komentara,skroz si u pravu,prepali se genijalaca. :roll:

Citiraj:
Reci onda raji da prestanu ostavljati oruzje i bombe po smecu,nisu te skontali.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Рус je napisao:
-Муслимани и Хрвати почели убијање српских цивила и су почели рат. Срби су бранили свој народ и због тога они су јунаци
-Абдић такође је ратовао против босанских исламиста, jер био jе нормальни човек.
-Бомбардовање НАТО-а је био први преседан у Европи и то је био кршење међународног права, због тога било је фалсификовање изговора за рат (Маркале, Сребреница)

Са стране Срба, то је био прави рат!

П.С. Еррор, сада свак види твоjо реално лице...

Ti suti,pustili ste da vam bracú zgaze i ponize,a vi im dizzali usi.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aaron je napisao:
Srbi su odgajani na tekovinama evropske kulture, pa ma koliko ja mrzio tu Evropu to je tako.

Taj odgoj je u velikoj mjeri bio obogaćem osmanskim orjentalizmom, što je stvorilo neke interesantne kombinacije...

Ima i toga. Meni su tu zanimljivi Bošnjaci, na koga su oni kada su u ratu stalno kukali nekome.

ERROR je napisao:
Citiraj:
A odlučili su da rizikuju u Afganistanu i Iraku, ili mnogo prije u Vijetnamu i korejskom ratu

Da,ali ne zbog straha ,vec sto su neki ko kerovi spustili rep i rekli ,necu vise ciko.Ovi u gore navedenim drzavama se nisu predali samo poslije bombardovanja,vec naprotiv.

Citiraj:

Da. Stvarno nemam komentara,skroz si u pravu,prepali se genijalaca. :roll:

Citiraj:
Reci onda raji da prestanu ostavljati oruzje i bombe po smecu,nisu te skontali.

Srbi su oduvijek bili civilizovan narod i data riješ je data riječ. Kod Bošnjaka to nikada nije bio slučaj, koliko vam je Alija povukao potpisa i koliko je sporazuma prekršio.

A zar ti nije palo na pamet da se naoružanja rješavaju povratnici? Znam pred rat iz svoje ulice, JNA dođe u inspekciju, muslimani bacaju kroz prozor oružje koje su samo prije nekoliko dana dobili od SDA.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Еррор, да ли одрицам срамну политику Русије 90х? Како бих желео да Младић jе био би руски генерал тада! Упркос бомбардовања НАТО-а, комбинованог напада Хрвата и Муслимана, ембарго и политичког притисака са свих страна, Срби су противили се. Истински Спартанци!

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Odustajem.Vas dvojica (ili 1) ste van svake konkurencije.Hvala i dovidjenja.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
I tako...ime teme je Bush ?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нема муслиманског братства. То је мит.

Citiraj:
Da pitanje nezavisnosti južne srpske pokrajine nije religijsko, "Novostima" je potvrdio ambasador Egipta Adel Ahmed Nagib. - Muslimana ima širom sveta, šta bi moglo da se dogodi ako bismo podržavali sve one koji žele da budu nezavisni? - zapitao se Nagib.
Ime Egipta je, uz Alžir, Iran, Azerbejdžan, pominjano među najdoslednijim saveznicima Srbije proteklih dana u Damasku, kao i u ukupnoj diplomatskoj borbi protiv međunarodne podrške nelegalnom komadanju naše zemlje.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... e%20kosova

Да ли знаш зашто муслимански свет jе издао своје браће Палестинаца?
Зашто није дао им хуманитарни коридор током израелске агресије?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Joj meni je ovaj Rujo takav kralj.....
Stranac a tako zainteresovan za nasu politiku i politicka desavanja sto trenutna sto nekadasnja.....
E Rujo, Rujo...... :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znate li onu čuvenu rečenicu iz filma Emira Kusturice : "Draže mi je rusko govno, nego američka torta!"

Ja je se držim maksmialno.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Znate li onu čuvenu rečenicu iz filma Emira Kusturice : "Draže mi je rusko govno, nego američka torta!"

Ja je se držim maksmialno.

Vidi se. Nimalo ti ne zavidim. Samo se ti drzi. :lol:

p.s. meni je ipak draza torta :cat:

A sto se tice ovog lika novinara, u jednoj rijeci : budala. Sta je postigao, nista. Samo stvorio sebi nevolju i izblamirao se zbog niceg. :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Samo stvorio sebi nevolju i izblamirao se zbog niceg.

Чиме се избламирао? Човек је то урадио из протеста због својих уверења а дати пун допринос себе за своје уверења је уствари циљ људског живота на земљи.
А колико је то тачно показује нам и то да ће он до краја живота уживати јер су му неки јако богати људи из исламских земаља дали јако велике паре, кућу и све што иде уз то.
Да не помињем да ће свака редакција у Ираку хтети да га има у својим редовима.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Dukic je napisao:
Svaki poraz Amerike i NATO pakta u Iraku,Avganistanu ili Iranu je velika pobjeda Srpskog naroda na Balkanu

Kandidat za Ocara foruma,,,,bez konkurencije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
jellyfish je napisao:
A sto se tice ovog lika novinara, u jednoj rijeci : budala. Sta je postigao, nista. Samo stvorio sebi nevolju i izblamirao se zbog niceg. :)

jeste

Izblamira se čovjek do bola. Dobio novu kuću- izblamiranu naravno.
Postao nacionalni heroj u Iraku- izblamiran.
Vjerovatno će da napiše i nekakvu knjigu, koja će da se proda u milionskom tiražu- izlamiranom. :roll: :roll: :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
jellyfish je napisao:

Nesto gluplje nisam odavno procitao

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]