Acrobatico je napisao:
Krstic i Perovic odlicni ... O Teodosicu ne treba ni trositi rijeci...
Igralu su hrabro, bez straha ...
Kad si već pomenuo Krstića...
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Najviše skokova ne utakmici u rep. Srbije je imao Marković (a on je visok oko 1.90!!!)!!!
Ipak, Krstić je bio dobar u završnici sinoćnjeg susreta i večeras bi mogao da odigra ključnu rolu pod košem Španaca!
Acrobatico je napisao:
A, Tripkovic... 3 poena...
Tuga i cemer, pa taj mucenik ni bacvu ne moze pogoditi... svaku petu utakmicu nesto odigra...
Eh, da imamo na njegovom mjestu jaceg sutera ...
Ako bi "proradio", bila bi zanimljiva utakmica...
Evo šta španski selektor kaže o Srbiji
Citiraj:
"Serbia is a hard, talented organized team that has players at every position," Spain coach Sergio Scariolo said.
"The fact that Serbia has assured themselves of a medal is good news for European basketball because it is one of the historic mothers of the sport.
"They have already beaten us in the Preliminary Round and that will help us to give them the respect they deserve."
Kao i mnogi drugi stručnjaci (izuzev jednog našeg

), on hvali talenat igrača i organizovanost tima!
Interesantno je to što je Srbiju nazvao jednom od "istorijkih majki košarke"
Realno, Španija je apsolutni favorit večeras. Par sati odmora više znači dosta, igraju sve bolje, ali nisu nepobjedivi! Za razliku od prog meča na turniru, ući će u ovu utakmicu ozbiljnije, što se vidi iz njihovih izjava.
Srbija ima šansu! Cilj je odavno ispunjen, pa sam treba igrati bez opterećenja!
Samo opušteno!!!!!!!!!!!
Srećno!