MILO je napisao:
Najlakse je koristiti AD HOMINEM argument pa pljuvati po čoveku ali je čojstvo pokusati biti malo realan.
Načelnik opštine Sanski Most je musliman ali je tip normalan i zdrav i bori se za celu opštinu i lobira za sredstva na višim razinama vlasti kako bi poboljšao infrastrukturu u svim mestima na području cele opštine.Najsvežiji dokaz je potpisivanje ugovora za obnovu 12 povratničkih (srpskih) kuća iz tzv. projekta ZP-08.Čovek obilazi povratnike,pomaže,prisustvuje obnovama crkava i odašilje poruke mira,suživota,tolerancije.A svi znamo šta se desilo muslimanima Sanskog Mosta 1992 a kasnije Srbima 1995.Nije cilj stvarati goru situaciju već bolju!
Kako bi rekla jedna fina duša sa ovog foruma:
„Nečiji postovi ukazuju na siromaštvo duha, uma i snage“.
Evo vam malo svežih informacija iz povtaničkih naselja Sanskog Mosta pa izvucite pouku:
http://www.sanskimost.gov.ba/index.php? ... Itemid=512http://www.sanskimost.gov.ba/index.php? ... Itemid=512Čokolada,
koliko mi je poznato,popodnevna molitva kod muslimana još traje!
Moja imovina je rušena od strane tih istih opštinskih vlasti
poslije rata! Tako da sve navedeno posmatram kao najobičnije isprđivanje i politički marketing!
Duboko žalim ljude koji vjeruju u takve bljuvotine i dobru namjeru istih!
OnTopic: Ne razumijem zašto neki glagol
pjevati u nazivu teme doživljavaju kao uvredljiv. U osnovi... on pjeva. Pjeva molitvu. A kažu... "ko pjeva, zlo ne misli"!
Moje je da tu molitvu poštujem, ali imam pravo i da je ne razumijem. Zato nema nikakve potrebe da se nepoznavanje tačne terminologije tumači kao produkt zle namjere.
Ono što meni smeta (bez obzira koja je konfesija u pitanju) je kada glasnoća zvuka sa bogomolje prelazi zakonski propisan nivo. (problem djelimično i jeste u tome što je zakonska regulativa nedorečena pa ostavlja prostora za zloupotrebe) Ali... tu su inspekcije pa nek' rješavaju te probleme.
I još nešto... ono što je meni čudno (nisam pripadnik islamske vjerske zajednice pa nema šta da mi smeta) jeste da muslimanima (koji navodno jako drže do nekih normi u praktikovanju vjerskih običaja) ne smeta što mujezin zapravo ne uči (što bi svakako morao da radi), već u izvjesno doba dana pusti CD sa nasnimljenom molitvom, a za to vrijeme radi... ko zna šta! Meni bi smetalo da mi sveštenik u toku liturgije postavi LCD ekran pred oltar i pusti snimak molitve!
Ako može... volio bih čuti mišljenje ovde prisutnih muslimana na tu temu...