banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosarka, EP 2009
PostPoslato: 09 Sep 2009, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ajde ajde, nemojmo sad padati u depresiju. sacuvajmo to za veceras, ako izgubimo...

nije nikakva sramota ni pretjerano iznenadjenje sto smo izgubili od slovenacke pogani. kada, recimo, pogledamo koliko su oni imali igraca na final 4 evrolige (ja znam makar 3 - lakovic, lorbek i smodis), a koliko mi (nula), kao i razne druge pokazatelje, ipak oni u ovom trenutku imaju bolji tim. sad, nasa je prednost sto imamo konstante rezultate u mladjim kategorijama i nekoliko ekstra talenata, a njihovi igraci su u zenitu karijera. sto vazi uglavnom i za sve ostale reprezentacije. takodje, vecini reprezentacija igra zavisi od jednog ili dva igraca (eto, vidjeli smo sta je bilo sa spanaca kad je gasol stao), a mi ipak imamo 12 podjednako dobrih igraca. dakle, njihovo vrijeme prolazi a nase dolazi, zato se ne treba previse sikirati zbog ovakvih ubjedljivih poraza, kojih ce jos biti, sasvim sigurno...

veceras ne ocekujem laganu utakmicu, ali ocekujem nasu pobjedu od 7-8 razlike, sto bi bilo sasvim solidno. mislim da je vrijeme da tripkovic proradi, posto on inace otprilike svaku trecu utakmicu odigra odlicno, a sad je prve dvije odigrao ocajno. gledao sam malo utakmicu uk - spanija, i kada se zaigra jaka odbrana i ne dozvole otvoreni sutevi, oni uopste nemaju ideja u napadu. kada ih je spanija stisnula u finisu utakmice, imali su 2-3 napada uzastopno gdje je isteklo vrijeme za napad a da oni nisu bili ni blizu sanse da upute smislen sut. a krstic ce u reketu moci da se nosi sa onim njihovim sto ima tri imena...dakle, nadam se, veceras ipak dobijamo

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Acrobatico je napisao:
Sijuks, ...

Ovo je tema posvecena EP u kosarci, a ne tvom Partizanu, pa nas postedi hvalospjeva i saljivih pricica o njima ...

Sto se nasih tice, evidentno je da nam skripi u napadu ... u dvije utakmice, jedva 60-ak poena, sto je malo ... fali nam dobar suter koji moze ubaciti 20 koseva po mecu ... jbg, bice valjda bolje protiv Britanaca.

šta hoćeš, partizanovi bivši igrači čine 60% sadašnje reprezentacije, malo li je ?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U pravu je covek, cim pobedimo on postavlja klipove o partizanovim ubicama, Tripkovic vec dve utakmice igra kao da su mene stavili na teren, sve stoji dobar je igrac ali jednostavno se nije snasao u ove dve utakmice, normalno da ce ga pljuvati, u odlicnoj predstavi protiv Spanaca on odigra ocajno (sto sam odmah i napisao) pa ako je jedna utakmica losa bila ne mozes i drugu kiksati, idi peglaj dresove ako ti ne ide. Ocekivana oscilacija u igri nasih jer su mladi, ali i u dobroj utakmici on ne uspeva da ispravi greske, ni ostatak tima koji je odlicno odigrao, nije uspeo da ga motivise da i on da vise. Suta trice kao blesav, a lopte se odbijaju od obruc kao kod amatera

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Contador, ...

Kakav ti je to argument?
Mogu i da napisem da 70 odsto sadasnje fudbalske reprezentacije cine bivsi zvedini igraci ...
Malo li je?
Ali, glupo je na taj nacin se prepucavati ...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 14:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Problem kod Tripka je sto osim suta ne zna nista. Kad ga sut ne ide mozes ga j.ebati. A da zna dobro zaredati trojke u to smo se vec vise puta uvjerili. Mozda je juce trebao dobiti koju minutu manje. Kad je na parketu mora se malo cesce igrati blok za njega, sinoc sam to cini mi se samo 2 puta vidio, iz jednog je i pogodio. Znaci sve u svemu Tripko trenutno ne opravdava minutazu koju dobija.

Mene ipak vise brine Teodosic, koji, iako po statistici juce uopste nije bio los, forsira previse suteve i one ulaze glavom kroz zid (reket), gnjavi loptu. Djelimicno se ponasa kao da je on Sale Djordjevic a ne Teodosic :)

Sto se tice utakmice - Slovenci imaju izuzetno jak tim (na papiru jaci od naseg), imali su dobro (pogotovo suteri) vece, raspolozeni, a kod nas nista nije islo kako treba. Nije katastrofa jer imamo tu pobjedu protiv Spanije. A taj skor 1-1 smo i tako i tako svi ocekivali poslije prve 2 utakmice ;)

Britance jos nisam gledao, ali namucili su i Spance i Slovence, znaci da se mora krajnje ozbiljno uci u mec.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prilicno dobra igra nasih...krstic je opet, nakon lose igre protiv slovenije, bio odlican, tepic vrlo dobar, velickovic takodje, perovic solidan. jedino su teodosic i tripkovic odigrali ocajno. teodosic je imao nebrojeno mnogo svojih harikiri ulazaka pod kos kad ni njemu samom nije jasno sta bi trebalo da se desi pa da on da kos. a tripkovic je opet ocajno sutao. njih dvojica su nam zasad najslabije karike, igra je mnogo tecnija kad tepic igra pleja. ali, bilo je i mnogo dobrih akcija, pogotovo na centre. ni uk nije bila losa, ali ipak smo mi kontrolisali utakmicu od pocetka do kraja...
sve u svemu, mozemo biti zadovoljni prvim krugom. posto je spanija dobila sloveniju, sad svi prenose po 2 boda dalje. u drugom krugu nas cekaju turska, poljska i litvanija, koja je totalno van forme. prvo igramo sa poljskom, cini mi se, i ta utakmica bi mogla da bude kljucna. ako ih dobijemo, sanse za cetvrtfinale nam vrtoglavo rastu. sa litvancima igramo posljednju utakmicu, s obzirom u kakvoj su formi, dotad ce vjerovatno biti prezaljeni, tako da bi trebalo da ih dobijemo. sa te dvije pobjede bi skoro sigurno bili u cetvrtfinalu. predvidjam da u cetvrfinale idemo spanija, slovenija, mi i turska.
sve u svemu, situacija je odlicna!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Skrsili smo UK...sad se lakse dise...treba ovim momcima samo jos malo - iskustva...da ga ima, ne bi se desio ni onaj poraz od slovenaca...ali polako, za ovu generaciju jos ima vremena...veceras Tepic i Krstic sjajni, pogotovo Krstic koji je odigrao veoma dobro kao i protiv Spanije...bitno je da smo prosli u drugi krug, a sad slijedi sito i reseto 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Skrsili smo UK...sad se lakse dise...treba ovim momcima samo jos malo - iskustva...da ga ima, ne bi se desio ni onaj poraz od slovenaca...ali polako, za ovu generaciju jos ima vremena...veceras Tepic i Krstic sjajni, pogotovo Krstic koji je odigrao veoma dobro kao i protiv Spanije...bitno je da smo prosli u drugi krug, a sad slijedi sito i reseto 8)

jadni mi kad se busamo u prsa nakon pobijede protiv engleske...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sreca nasa pa im ne igraju u Gordon i Deng .... iskidali bi nas.
Ovako i nije lose.

Tripkovic? Boze sacuvaj ... :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hm, ja nešto nisam pratio NBA ligu u posljednje vrijeme. Taj Gordon i taj Deng, jesu to novi Džordani?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hm, ja nešto nisam pratio NBA ligu u posljednje vrijeme. Taj Gordon i taj Deng, jesu to novi Džordani?

naravno...da igraju deng i grodon, uk bi bila evropski, svjetski a bogami i olimpijski sampion

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je li ono mrmot umotava cokoladu 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Harvester je napisao:

Gordon, prosjek 25 poena u NBA, šuta iz svih pozicija... na ovom prvenstvu mu ni jedan igrač nije ni do koljena... Parker je ta klasa, ali mu pozicija ne dozvoljava da toliko dominira u napadu, ima zadatak da organizuje igru dok je Gordon ubojiti realizator.... Deng je specijalista za odbranu, u napadu rutiner... 15-ak poena prosjek, ali veoma rijetko griješi, igra za ekipu, a svojom visinom na ovom prvenstvu može pez problema da igra i na poziciji 4, dok je u NBA klasična trojka... Mi, osim možda Krstića, jednostavno nemamo igrača na kojeg se možemo osloniti 2-3 napada za redom kad se lomi rezultat! Tzv. timskom igrom u košarci niko, nikad, ništa nije osvojio... Kad bi zagustilo, znalo se ko je Papaloukas, Jaskevičijus, Navarro, Holden...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

naravno...da igraju deng i grodon, uk bi bila evropski, svjetski a bogami i olimpijski sampion

olimpijski baš i ne bi obzirom da je amerikancima to svetinja i da tu ne puštaju nikoga, svjetski malo teže ali evropski vrlo lako moguće samo da steknu još iskustva. imaju solidne igrače, timsku igru ali hvali im iskustvo i bolji trener. sve u svemu nisu bili loši za jedne debitante. nego šta mislite kako ćemo proći u novoj grupi sa turskom, poljskom, litvanijom?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Pobjede protiv Poljske i Litvanije a poraz od Turaka. Od onih iz druge grupe treba izbjeci Grcku.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja se bojim poljaka, em su domaćini, em imaju publiku, em kao igraju nešto i još ako ih sudije poguraju ima da odemo u kurac protiv njih...prije bih rekao da ćemo turke uzeti, oni nam uvijek leže...bar je do sada bilo tako

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 13:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
"Otelo" se iz usta komentatoru na meču protiv Španaca:
Citiraj:
"Igraju oni kao pravi, kao matori!"
:lol:

To je novi tim Srbije, tim koji stasava. Oni se spremaju za naredno EP (više za naredne OI) :wink:
Realno 6-7 mjesto. Sve iznad toga - fenomenalno!

Nisam sinoć gledao cijelu utakmicu (više je bilo "na preskok"), pa ne mogu da kometarišem.
Ono što sam vidio me iznerviralo.
Vode, imaju veliku prednost, imaju slobodnog igrača pod košem, ali on (jedan od gore pomenutih :wink: ) ne dodaje loptu nego šuta "tricu".
I, naravno, promašuje. Ma dajte...

Nastavak će biti zanimljiv. Poljaci su domaćini, bore se, imaju podršku sa tribina, ali nisu nepobjedivi. Litvanci nisu ono što su nekad bili :D , a Turke možemo dobiti :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Tzv. timskom igrom u košarci niko, nikad, ništa nije osvojio

Ne mogu da vjerujem da sam ovo pročitao... Zaista...

Citiraj:
olimpijski baš i ne bi obzirom da je amerikancima to svetinja i da tu ne puštaju nikoga,

Milanko je bio ironičan :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Harvester je napisao:
Citiraj:

Cij je ovo biser, njega treba banovati sa sporta

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vuk_samotnjak je napisao:
Harvester je napisao:
Citiraj:

Cij je ovo biser, njega treba banovati sa sporta

:lol:
Sondri je to napisao, ali mislim da je malo izvučeno iz konteksta jer je on govorio o igri u prelomnim momentima utakmice - kada se, ipak, ističu pojedinci.
Sondri je napisao:
Mi, osim možda Krstića, jednostavno nemamo igrača na kojeg se možemo osloniti 2-3 napada za redom kad se lomi rezultat! Tzv. timskom igrom u košarci niko, nikad, ništa nije osvojio... Kad bi zagustilo, znalo se ko je Papaloukas, Jaskevičijus, Navarro, Holden...

Npr. Đorđevićeva trica (protiv Hrvatske), Bodiroga i slobodna bacanja (onomad, protiv Rusa)...

Mislim, ako sam dobro shvatio.
Ako nisam - BAN (i meni sa sporta) :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]