banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jul 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2009, 14:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jun 2009, 12:06
Citiraj:
he pa ne znam ovi iz eroneta nisu jos stavili cjenovnik novih tarifa za mobilni internet,

Stavili su na net, tu sam i vidio: http://www.eronet.ba/privatni-korisnici ... i-internet

Citiraj:
Prednost BH Telecoma je to sto kod njih bilo koji 3g/gprs paket ulazi u mjecnu pretplatu tj.odbija se od cijene tar.modela za govorni saobracaj, dok se kod mtela i eroneta te tarife mob.neta placaju dodatno tj. pretplata za govorne usluge+pretplata za mob.net.
Ja sam zadovoljan sa ovih svojih 10MB za 3,5km taman

Dobro, ovo su ipak posebne tarife za internet. Nego pisalo Flat pa reko da vidim. Na EDGE-u 10GB i ispadne da je flat (20KB/s i nije za veće downloade), a valjda će brzo i 3G pošto hvatam signal al se ne mogu zakačit.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
svastapomalo je napisao:
Citiraj:
he pa ne znam ovi iz eroneta nisu jos stavili cjenovnik novih tarifa za mobilni internet,

Stavili su na net, tu sam i vidio: http://www.eronet.ba/privatni-korisnici ... i-internet

Citiraj:
Prednost BH Telecoma je to sto kod njih bilo koji 3g/gprs paket ulazi u mjecnu pretplatu tj.odbija se od cijene tar.modela za govorni saobracaj, dok se kod mtela i eroneta te tarife mob.neta placaju dodatno tj. pretplata za govorne usluge+pretplata za mob.net.
Ja sam zadovoljan sa ovih svojih 10MB za 3,5km taman

Dobro, ovo su ipak posebne tarife za internet. Nego pisalo Flat pa reko da vidim. Na EDGE-u 10GB i ispadne da je flat (20KB/s i nije za veće downloade), a valjda će brzo i 3G pošto hvatam signal al se ne mogu zakačit.

Ima i bht posebno pakete namjenski za internet koji se zovu mInternet cijena je ista kao i za ove mSurf pakete. Takodje imaju i data pakete kod kojih se tarifiranje vrsi po vremenu tj.sekundama. Kao sto vidis Eronet nije nista povoljniji, bar ne nesto puno tu je to negdje.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 20:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Euroth, šta ti misliš o BH Mobile-ovim nazivima Internet paketa: mSurf i, sada se spremi, ovo će biti iznenađenje - mInternet? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Mislim da mSMS i mRazgovor *ebu kevu.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 11:04 
Početnik
Početnik

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Najave/ADSL-FLAT-i-snizenja-cijena

Evo izgleda HT kreće s flatom. Ne čini mi se da je preskupo?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
ADSL FLAT plus

512-128 69,00 KM + PDV = ~80KM... ovo je budalestina nevidjena

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 12:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
HT - Jer svaki zaposlenik je važan

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 06:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Jan 2009, 22:45
BL Boy je napisao:
E nisam zapazio taj detalj da mora iz Eronet mreze :-?
Sto se tice mtel tarifa to je upravo ono sto sam govorio o fleksibilnosti. Jednostavno nemoguce je da se desi da potrosis sve kako su oni podesili pa placas ceh takve tarife. Druga stvar je sto se meni nikako ne svidja kod mtel pretplate da ne ulazi ni gprs, mms ni roaming u pretplatu-to je bas glupo. Slazem se ovo za federaciju nemaju jos jak motiv da prelaze dok god mtel ima u ponudi ovaku pretplatu, tako da vecina njihovih korisnika tamo je pre paid i to mahom oni koji kupe broj zbog telefona i jednokratno potrose kredit. Samo u tom slucaju kada bi isli sa tim fazonom da uvrste stavku br.minuta ka svim mob.mrezama bi sigurno isli na manji broj minuta nego do sada tako da bi mozda bilo 50 minuta ka svim mob.mrezama i 30 ka fixnoj, a uz to gadno bi konkurisali BH Telecomu sto bi izazvalo i njihovu reakciju sto im dosad nije bio cilj-to radi jedino eronet jer je primoran ima najmanji procenat korisnika, ali i oni to rade vrlo pazljivo-imaju tu i taj skriven trosak od 5feninga za uspostavu poziva sto opet izadje kao na bht m paketu 0,27km ka ostalim mob.mrezama sto kad se uzme sve u obzir sa duzim razgovorima prosjecna cijena je negdje izmedju one bht u i van preferirane mob.mreze.

Eronet je taj koji mora ici sa najnizim cijenama poziva kako bi privukao korisnike sa drugih mreza i zato su i uveli i na pretplati ovo da su jednake cijene poziva ka svim mob.mrezama sto je dobar korak ali jos uvijek nedovoljan. Kada i ove bespl.minute i hej ti broj bude mogao iz sve 3 mreze to ce biti puno ozbiljnija ponuda. Takodje ostaje nejasno da li i one tar.opcije se mogu ukljuciti sad u ove nove tarife i kako se vrsi provjera stanja na racunu posto koliko znam nema broja za besplatan sms, mozda imaju samo web provjeru. Bilo kako bilo ove nove tarife iz Eroneta nisu nikakva revolucija i dalje je bht-ov m paket tu negdje kao i mtelovi paketi iako nisu zasnovani na istom principu.

tarifne opcije se nemogu ukljucit u nove tarife, kako ti moze bit nejasno. procitaj malo dataljnije njihovu stranicu

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 06:39 
Voajer
Voajer

svastapomalo je napisao:
Nije istina da naplaćuju upload. Odakle ti to???

jest istina

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 10:21 
Početnik
Početnik

Citiraj:
svastapomalo je napisao:

jest istina

Nisam njihov fiksni korisnik pa nisam znao, nego čuo od (pretpostavljam neupućenog) jarana. A vidio sam naknadno na stranici da naplaćuju. Ali flat je majka, pa mi je sad pravo žao što ne mogu to uvest.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 13:46 
Voajer
Voajer

svastapomalo je napisao:
Citiraj:
svastapomalo je napisao:

jest istina

Nisam njihov fiksni korisnik pa nisam znao, nego čuo od (pretpostavljam neupućenog) jarana. A vidio sam naknadno na stranici da naplaćuju. Ali flat je majka, pa mi je sad pravo žao što ne mogu to uvest.

ht mostar flet? hahaha pre skupo

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kuliraj” uz M:tel

M:tel "Frend" korisnici, pored dosadašnjih tarifnih modela, od utorka mogu i da izaberu model "Kuliraj.”

Ovaj model pruža mogućnost komuniciranja po najnižim cijenama u BiH u kasnim noćnim časovima, vikendom i praznicima.

Iz M:tela je saopšteno tarifni model "Kuliraj" omogućava slanje sms poruke po cijeni od 0,05 KM bez PDV-a i razgovor unutar svih mobilnih mreža u BiH za 0,18 KM bez PDV-a po minuti i to od 19.00 do 7.00 časova radnim danom i 24 časa vikendom i praznikom.

U saopštenju se dodaje da su u "Frend" ponudi i paket od 125 KM u kojem je telefon "nokija 2330", pripejd broj i bonus od 65 KM, zatim paket od 35 KM sa telefonom "nokija 1209", pripejd brojem i bonusom od 65 KM, te paket od 45 KM sa telefonom "samsung E1120", pripejd brojem i bonusom od 65 KM.

U ponudi su i paket od 95 KM sa telefonom "samsung E2210", pripejd brojem i bonusom od 65 KM, te paket od 125 KM sa telefonom "samsung C3050", pripejd brojem i bonusom od 65 KM.

M:tel navodi da osim novog modela "Kuliraj", postoje i tarifni modeli "Zovi", "Šalji" i "Surfuj".

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
bl boy ne kradi sa mtel vijesti teme :p

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ovaj samsung 3050 za 125 KM je vise nego dobra kupovina. Neki dan sam se malo igrao sa njim, bas iz paketa, i iznenadio me kako je napravljen, nista ne skripka. Kome treba mob za razgovore, sms, i muziku/radio, neka ne trazi dalje!!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
bl boy ne kradi sa mtel vijesti teme :p

he he drug ne kradem ne brini vidjeo sam info na capital.ba i bas htjeo da objavim kad ono vidim da je vec gagi to ucinio na temi koja promovise samo jednog operatera kao i na bihnet forumu. Da ne bi bilo da samo bajate info postavljam evo i jedne nove.

Poslednji put menjao BL Boy dana 01 Sep 2009, 01:32, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

!hej, zgrabi 100 besplatnih SMS poruka

Postani !hej korisnik i osvoji 100 besplatnih SMS poruka!

Od 01. do 30.09.2009. aktiviraj !hej Start paket, napravi barem jedan poziv i u 10. mjesecu dobivaš 100 besplatnih SMS poruka!
Postojeći !hej korisnici također mogu ostvariti 100 besplatnih SMS poruka ako u istom razdoblju pošalju 200 ili više SMS poruka.

100 besplatnih SMS poruka možeš iskoristiti od 01.-31.10.2009. Ukoliko tijekom 10. mjeseca ne potrošiš sve besplatne poruke, preostale SMS poruke se poništavaju. Pošto iskoristiš 100 besplatnih poruka, ostale poslane SMS poruke naplaćuju se po cijenama utvrđenim HT ERONET službenim cjenikom za !hej tarifni model koji koristiš.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
BL Boy je napisao:
Kuliraj

Ovo mi izgleda povoljno samo sto nece da odmah napisu cijene sa pdv-om pa onda izgleda manje, a kad zoves izgleda vise.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Novi telefoni u mtel postpaid ponudi

Promotivni paketi mobilnih telefona za postpejd i VPN korisnike u ponudi su od 1. septembra 2009. godine. Kupovinom promotivnih paketa korisnik dobija telefon i priključak, uz obavezan ugovor na minimalni period statusa pretplatnika od 12 ili 24 mjeseca.

Ponuda važi do 31.10.2009.godine, ili do isteka zaliha.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vim je napisao:
BL Boy je napisao:
Kuliraj

Ovo mi izgleda povoljno samo sto nece da odmah napisu cijene sa pdv-om pa onda izgleda manje, a kad zoves izgleda vise.

pa cijena razgovora ti je u off peaku na cool tarifi kao kad zoves fixnu mrezu. Evo i zvanicne info: (novina je da su i oni po uzoru na Eronet dodali naknadu za uspostavu poziva i obrac. jed.15+15 sekundi)

“KULIRAJ”- novi prepaid tarifni model u novim Frend paketima

Prepaid Frend tarifnim modelima Zovi, Šalji, Surfaj od 1. septembra pridružili smo promotivni tarifni model KULIRAJ, namijenjen korisnicima koji najveći broj poziva ostvaruju u večernjim i noćnim časovima, vikendom i praznicima.

Korisnicima koji “prepoznaju” novi tarifni model KULIRAJ, razgovori ostvareni u periodu od 19:00 do 7:00 časova radnim danima, a vikendom i praznikom 24 časa dnevno, prema svim mobilnim mrežama u BiH, naplaćivaće se po do sada najnižim cijenama u BiH i to 0,18 KM/min, a SMS poruke 0,05 KM (bez uračunatog PDV-a). Za pozive prema drugim mobilnim mrežama u BiH obračunava se uspostava poziva od 0,05 KM, a na sve pozive primjenjuje se se obračunski interval 15+15 sekundi.
Korisnici prepaid tarifnih modela Zovi, Šalji i Surfaj, mogu izvršiti promjenu postojećeg tarifnog modela pozivom na broj 444, pri čemu su prve dvije promjene besplatne, a svaka sljedeća se naplaćuje 5KM. Postojećim korisnicima prepaid tarifnog modela Fun, od 1. septembra 2009. godine biće automatski aktiviran tarifni model KULIRAJ.

Cijena startnog Frend paketa, iznosi 10 KM sa PDV-om, uz koji korisnik dobija vaučer u iznosu od 10 KM.

U m:tel Frend ponudi su i promotivni paketi sa telefonima, koji uz telefon i priključak sa iznosom od 10 KM na računu, sadrži bonus u iznosu od 55,00 KM podijeljenih na 11 mjeseci, tj. 5 KM mjesečno.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

the_grunf je napisao:
Ovaj samsung 3050 za 125 KM je vise nego dobra kupovina. Neki dan sam se malo igrao sa njim, bas iz paketa, i iznenadio me kako je napravljen, nista ne skripka. Kome treba mob za razgovore, sms, i muziku/radio, neka ne trazi dalje!!

ja bih rekao da je ovaj samsung e1120 od 45km u frend paketu dobar izbor za te pare.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]