banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 28 Avg 2009, 08:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
SIJUKS je napisao:
LE (žreb): Partizan u trećem šeširu

Partizan se plasirao u premijerno izdanje Lige Evrope, a imena rivala sa kojima će igrati predstojeće jeseni saznaće već u petak posle žreba u Monaku.

Za razliku od Lige UEFA, odnosno grupne faze Kupa UEFA, Liga Evrope će imati 12 grupa po četiri tima, koji će "svako sa svakim" igrati po dva puta.

Po dve najbolje ekipe iz svake grupe nastaviće takmičenja na proleće u šesnaestini finala gde će im se pridružiti trećeplasirani iz grupa Lige šampiona.

Partizan će na žrebu biti u trećem šeširu. Pogledajte sastave šešira:

PRVI ŠEŠIR: Verder, Viljareal, Roma, PSV, Šahtjor, Sporting, Hamburger, Benfika, Valensija, Panatinaikos, Ajaks, Steaua.

DRUGI ŠEŠIR: Fenerbahče, Bazel, Lil, Seltik, Everton, Briž, Herenven, Galatasaraj, Anderleht, Austrija, Kopenhagen, Lacio.

TREĆI ŠEŠIR: Herta, Sparta, Dinamo Bukurešt, AEK, Slavija, Levski, Atletik Bilbao, Partizan, Hapoel Tel Aviv, Tvente, Dinamo Zagreb.

ČETVRTI ŠEŠIR: Fulam, CSKA Sofija, Tuluz, Kluž, Đenova, Nacional, Šturm, Bate Borisov, Rapid Beč, Temišvar, Salcburg, Ventspils, Šerif.

Takmičenje po grupama počeće 17. septembra, a termini su još 1. i 22. oktobar, 5. novembar i 2/3. i 16/17. decembar.

Finale Lige Evrope zakazano je za 5. maj na Areni u Hamburgu.

Једна исправка, Фулам је у трећем шеширу.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Citiraj:
Fudbaleri Partizana plasirali su se u Ligu Evropa pošto su večeras pobedili Žilinu sa 2:0. U prvoj utakmic pre sedam dana bilo je 1:1. Fudbaler Partizana Radosav Petrović rekao je da je zadovoljan pobedom. Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo, pogotovo posle svega što se u poslednje vreme dešavalo. Smogli smo snage da pobedimo. Rezultat možda deluje previsoko, ali smo pokazali da imamo karakter , rekao je Petrović i dodao da je ova pobeda bila za sve nas, za Partizan . Ivanu Obradoviću ovo je bila poslednja utakmica u Partizanu, pošto će već sledećeg vikenda igrati za Saragosu. On je istakao da je verovao u pobedu kao i da je trener Slaviša Jokanović sjajno pripremio utakmicu. Ovo je moja poslednja utakmica u Partizanu. Verovao sam da možemo da prođemo. Trener je sjajno taktički pripremio utakmicu. Srećan odlazim u novi klub. Međutim, žao mi je što nisam sa Partizanom igrao u Ligi šampiona, ali i Primera je veliki uspeh za mene , rekao je Obradović. Strelac drugog gola na utakmici Brana Ilić rekao je da je pobeda veliki uspeh cele ekipe. Prvi gol nas je pogurao u drugom poluvremenu jer smo ubrzo postigli i drugi pogodak i praktično tada rešili utakmicu. U drugi deo meča smo ušli agresivnije, svi smo bili jedan tim. Ovo je uspeh cele ekipe posle svega što se dešavalo u poslednje vreme , smatra on. Mladi igrač crno-belih Adem Ljajić rekao je da je njegova ekipa dokazala da je dobro pripremljena, ali i da može dobro da igra i bez Almanija Moreire. Pokazali smo da smo dobar tim, trebalo je da postignemo gol u prvom poluvremenu, ali ta nagrada je došla tek u drugom delu meča. Dokazali smo da smo fizički dobro pripremljeni i da nije istina da se Partizanovi fudbaleri brzo umaraju. Iako je Moreira važan šraf u našem timu, videlo se da možemo doro da igramo i bez njega , smatra Ljajić. Strelac vodećeg gola Lamin Dijara rekao je da su igrači ispunili svaki zadatak koji im je zadao trener Jokanović. Stvarno smo dobro igrali. Uradili smo samo ono što je trener tražio od nas. Možemo još bolje ako nastavimo da slušamo Jokanovića , poručio je Dijara. Potpredsesnik Partizana Mile Jovičić čestitao je igračima na plasmanu u Ligu Evropa i rekao da ekipa može još bolje da igra. Svaka čast momcima, pokazali su da Partizan ume i može do uspeha. Ali možemo još bolje , rekao je on. Upitan da li ova pobeda znači da Jokanović ostaje na klupi Partizana on je rekao: To pitanje se nije ni postavljalo ali nam vi (novinari) to niste verovali ni pre ove utakmice .

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Laughing Man je napisao:
Sky, jesi vidio kakva je ograda oko tribina na tom stadionu? Visoka odokativno 70 cm. Znači čitav stadion je mogao da prekorači i... šta god im padne na pamet. Skontaj na našem stadionu da su mjere sigurnosti takve? Pa je*ali bi nam majku samo tako. Al' eto oni su Evropa, kod njih to ne mož' da bidne...

I nemoj biti siguran da neće groblje opet biti krivo...

Jokane ostani!!! :lol:

Ограда где су Гробари били смештени је била висока преко 2 метра.

Иначе не знам одакле појединцима идеје да је екипа сјајна, екипа је једноставно добра али за домаћу лигу и ништа више.
Божовић ван форме.
Одбрана, Крстајић ван форме, Ђорђевић добар, бекове немамо
средина, Петровић слаб, Томић бежи од противничких играча и дуела, Мореира једини добар, Фејса ништа, Јовановић ништа
Напад, Дијара ок, Илић као полушпиц, Брана не зна али игра са мудима и то је довољно. Клео добар за Србију.

Клупа нема.

И како са таквом екипом направити игру. Немојте да се губите.
Још смо ова стандардна бека изгубили а замене нисмо довели. То што је управа зарадила 17 милиона за Љајића и Тошића + 1 за Стевановића о томе нико не прича. А у екипу је уложено ове сезоне пола милиона. И сад ми треба ту као нешто да играмо. Дођите себи док још имате коме.

Иначе Словаци краљеви,прави домаћини, пиво јефтино, рибе есктра а и нису "шошони" (шошони, шошони ( на мелодију: мотори, мотори,мотооори) :lol: ) напали већ неки пољаци.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
radikalna promjena mišljenja u kratkom vremenskom periodu...napreduješ u svakom slučaju.
P.S. jokane odlazi

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sahtjor i Briz zasad, jos jedna se treba izvuci...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tuluz, vec sam mislio da cete opet da svetite hrvate :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

...Tuluz. Realno najslabiji smo u grupi. Mogli smo i bolje proci sto se tice zadjeg sesira, al sta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bas ste ga najebali. Niti jedan klub iz istocnog bloka niste dobili, osim Sahtjora koji je branilac titule :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
contador je napisao:
radikalna promjena mišljenja u kratkom vremenskom periodu...napreduješ u svakom slučaju.
P.S. jokane odlazi

Смараш. И то опасно. Јокане остани!

Могли смо и боље проћи на извлачењу али и горе тако да...

Реално не очекујем пролаз али нема везе имамо 6 утакмица у Европи 8)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Шахтјор ----- 127.500.000е ----- Имају доста опасних Бразилаца, против њих ако извучемо бод кући то ће бити највећи успјех још од Њукасла, у гостима само да се не обрукамо неком петардом. Игор Дуљај ће поново играти на стадиону Партизана!

http://www.transfermarkt.co.uk/en/verei ... seite.html

Бриж ----- 41.850.000е ----- Од наших Душан Ђокић који је прије пар сезона играо за Звезду, екипа састављена од већином Белгијанца али мислим да ће странци играти главну улогу. Бриж фаворит у сваком случају, можда би се са њима колико толико могли носити.

Тулуз ----- 64.100.000e ----- Слабо пратим Француску лигу, ови су ми тотална непознаница. Квалитетнији су од Партизана то је сигурно. Нажалост њих извукошмо из тог задњег шешира а могли смо пуно боље проћи...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
O protivnicima srpskog šampiona u grupi J Lige Evrope razgovarali smo sa kapitenom crno-belih, Nenadom Đorđevićem.

- Prvi utisak je, ako hoćete iskreno, veoma nezgodna grupa. Poznata su nam imena i kvaliteti protivnika i neće nam biti nimalo lako. Ceh smo platili prošle godine kao i u duelu sa kiparskim APOEL-om, što govori da danas svi igraju fudbal iako imena ne moraju da budu preterano zvučna.

Koliko Partizan može da učini ove sezone u Ligi Evrope?

- Veliki je uspeh sam ulazak u UEFA Ligu Evrope. Učinićemo sve da se nadigravamo sa protivnicima, trebalo bi da budemo obazrivi i pokušamo nešto više da napravimo. Ponavljam, iako grupa možda nije zvučna reč je o veoma neugodnim ekipama. Predstojeće utakmice posebno će značiti mladim igračima Partizana kojima karijera tek predstoji - zaključuje Đorđević za SPORTAL.RS.

Datumi odigravanja utakmica u grupama su sledeći:

1. kolo: četvrtak, 17.09.2009.
2. kolo: četvrtak, 01.10.2009.
3. kolo: četvrtak, 22.10.2009.
4. kolo: četvrtak, 05.11.2009.
5. kolo: sreda/četvrtak, 02/03.12.2009.
6. kolo: sreda/četvrtak, 16/17.12.2009.

Tačan raspored odigravanja utakmica po grupama biće poznat u toku popodneva.

Prvo finale Lige Evrope biće odigrano 12. maja od 20:45h u Hamburgu.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ma koji francuzi...vezze....

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jokane odalzi !!!!
Partizan moze da bude drugi ali igra mora radikalno da se promjeni...zato: Jokane odlazi !!!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 19:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Duljaj: Šahtjor i Partizan osvajaju prva dva mesta

U Monaku je održan žreb za grupni deo takmičenja u Ligi Evrope za 2009/10. Partizan će igrati u grupi J, u kojoj će mu protivnici biti: Šahtjor (Ukrajina), Briž (Belgija) i Tuluz (Francuska).

Jedan od rivala srpskog šampiona u grupi J je ukrajinski Šahtjor iz Donjecka u kome igra naš internacionalac Igor Duljaj. Bivši fudbaler Partizana trenutno se nalazi u Monaku, gde Šahtjor večeras igra utakmicu Superkupa protiv Barselone.

- Drago mi je što ću imati prilike da dođem u Beograd i ponovo se vidim sa mojim prijateljima iz Partizana, ali mi nije uopšte drago što igram protiv crno-belih. Stalno sam pričao mojim saigračima iz Šahtjora o Partizanu, njegovim navijačima i Beogradu, pa sad imaju priliku da se uvere u to. Moja želja je da mi i moj bivši klub osvojimo prva dva mesta u grupi i prođemo u dalje takmičenje - rekao je Duljaj za zvanični sajt Partizana.

Prijatelj i saigrač Igora Duljaja, Darijo Srna, u komentaru ishoda žreba bio je dosta oprezan:

- Grupa je dosta teška, svi imaju šanse za prolaz, a ja izuzetno poštujem Partizan, pošto o njemu dosta znam iz priča Igora Duljaja. Što reče Duki, neka prođu Šahtjor i Partizan i svi će biti zadovoljni.

Duljaj je na kraju dodao da Šahtjor sutra uveče otvara svečano nov stadion i Partizan će imati priliku da igra na ovom velelepnom objektu svoj meč u Donjecku.

Raspored utakmica Partizana u Ligi Evrope:

17.9.2009. Partizan - Tuluz 21.05h
01.10.2009. Šahtjor - Partizan 19.00h
22.10.2009. Briž - Partizan 19.00h
05.11.2009. Partizan - Briž 21.05h
03.12.2009. Tuluz - Partizan 21.05h
16.12.2009. Partizan - Šahtjor 21.05h

Распоред је добар, чини ми се.

Коментар једног навијача са Партизановог сајта:

Citiraj:
Pobedjujemo, garant prolazimo ... . Alo ljudi! Olabavite malo, sta ste umislili? Da li to imamo tim Alexa Fergusona i njega licno na klupi?! I posle kada nam de dogodi Apoel ili Zilina (1:1 u Hramu), onda krenemo sa ~Jokane odlazi~, kriv nam je Zeka, Bjeka, igraci, setimo se svih. Onda neka gospoda u UO, u panici da i oni ne dodju na tapet navijaca, pozele da lome preko kolena, pa pranje svog obraza zapocnu zahtevom da se smeni Tomic, Petric, Jokanovic. Priberite se, jer ovo citaju i igraci, samo im stavljate nepotreban teret na ledja, a i bez njega trce tesko. Tesko do sacuvaj me boze. Postavlja se pitanje da li je neko strucno procenio da u ovo doba godine nas mali Neca Tomic treba da se vuce po terenu ko prebijena macka, pa da kasnije krene da trci i bori se kao proletos.
Drugo: Kako smo izgledali prosle sezone kada smo igrali protiv Sampdorije, Standarda, Stutgarta i Sevilje? Ucinak - jedan gol, osam primljenih, nula bodova, poslednje mesto. Zasluzeno! Kakvi smo bili sa Jesicem u Evropi? Bod protiv Livorna, katastrofa protiv Oksera, Rendzersa itd, itd ... Zar neko od vas optimista misli da je ondasnji Okser slabiji od danasnjeg Tuluza. Ako je i pomislio, grdno se prevario.
Trece - Plasimo protivnike atmosferom na nasem stadionu? Braco draga, klub nam se ljulja, uprava deli, igraci i strucni stab ni na nebu ni na zemlji, a mi, njihovi verni navijaci, kaznjavamo ih posetom od 12 do 13.000 protiv Ziline. Posle 90 minuta sa prosecnim Slovacima, gde se videla sva nasa nemoc, shvatimo da ti nasi momci nisu bas toliko dobri da bi bez nase pomoci dosli do tzv ~utesnog takmicenja~. Kada se osetilo da cemo ostati i bez vrapca u ruci, onda smo dosli u fazu osvescenja, a nakon pobede u Slovackoj, dolazimo do stanja histerije. Pitam vas sve: Nismo li slabiji nego prosle sezone kada smo postigli samo jedan gol. Podseticu vas: Imali smo Bambija, Jucu, Obradovica, I. Stevanovica, sada imamo takticki neupotrebljenog Klea, cesto povredjenog Krstajica, mladog i sve boljeg S. Stevanovica. Na kraju krajeva, nismo sigurni ni sta trenutno misle u nasoj Upravi za razliku od prosle godine kada je vladala idila.
Zakljucak: Nije mi namera da pametujem. Znam da ovde svi volimo Partizan, da se zbog njega ne spava, ne jede, sa familijom ne razgovara kada na terenu ne stima ... Ali, moram da podelim sa vama ono sto mi je na dusi, a to je jedna obicna molba - SACUVAJMO PRVO KLUB! Ne gajite velika ocekivanja od Evrope, jer su razocarenja posle izneverenih (nerealnih) ocekivanja kobna za stabilnost naseg Partizana. Dodjimo u Hram u vecem broju nego dosad, bodrimo tim i budimo srecni ako ove godine postignemo TRI GOLA. Koliko ce nam tri gola doneti bodova nije bitno, ali smo makar napredovali. Gledajmo sta ce nam se desiti u domacem prvenstvu. Musavci nam opasno prete. Osetili su da im se blizi katanac i napravili su ratnicku atmosferu oko sebe. Ne potcenjujte ih, kao sto ne treba da zanemarite cinjenicu da mali Ljajic ode na zimu od nas, da trenutno nemamo igru, ne dozvoljavamo Jokanovicu da trenerski stasa u svom klubu itd, itd.
Veliki pozdrav svima

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
tezak zrijeb...ipak, osim sahtjora, nema tu izuzetno jakih ekipa. moze se sa svima igrati, a kad bi na klupi bio neko drugi, mozda i ponekog pobijediti.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Do pocetka prve utakmice ima vremena da se neke kockice u timu posloze i da udjemo u zeljenu formu.Mislim da imamo realne sanse za prolaz,Sahtjor je favorit br 1 a ostale ekipe ukljucujuci i nas su tu negde.Najvaznije je da prvu utakmicu dobijemo i posle ce sve lakse ici.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 07:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Гробари у Жилини:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yrKgRUeuCEA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 10:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Citiraj:
"Gledajući period od kada sam došao u Partizan pa do danas, u klubu smo ostali samo Nenad Đorđević, Lamin Dijara, Moreira i ja. Ali svi znate kako klub živi - prodaja je naša realnost", zaključio je Slaviša Jokanović.

ko ono spominje da je đukić napravio tim???

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
Citiraj:
"Gledajući period od kada sam došao u Partizan pa do danas, u klubu smo ostali samo Nenad Đorđević, Lamin Dijara, Moreira i ja. Ali svi znate kako klub živi - prodaja je naša realnost", zaključio je Slaviša Jokanović.

ko ono spominje da je đukić napravio tim???

ja sam spomenuo!!! i nemoj da se praviš pametan već još jednom pročitaj šta je jokanović rekao: prodaja je naša realnost. e sad se malo prisjeti koga je partizan sve prodao (tošić, ljajić, stevanović, obradović...) i ko je te igrače doveo u partizan i napravio nešto od njih. i još nešto: većina sadašnjih igrača je dovedena za vrijeme đukića: diarra, moreira, božović, đorđević, fejsa, bogunović (za njega nisam baš 100% siguran)...tako da ti je bolje ćutati po tom pitanju. a što se tiče jokanovićevih pojačanja cijenim jedino branu ilića jer čovek nema neko znanje ali ima muda i bori se kao lav. ostale plačipičke neću ni pominjati.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
LE: Partizanu 1,5 miliona evra

Plasmanom u Ligu Evrope, FK Partizan zaradio je milion evra, a takođe će biti nagrađen i sa dodatnih 550.000 evra.

Zbog učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, "crno-beli" će dobiti 350.000 evra, a titula u Jelen Superligi Srbije donela im je još 200.000 evra. Ekipa Slaviše Jokanovića imaće priliku da uveća zaradu eventualnim uspešnim učešćem u najmasovnijem evropskom klupskom takmičenju. Svaka pobeda u Ligi Evrope donosi po 140.000 evra, a svaki remi 70.000.

Fudbaleri Partizana takmiče se u Grupi J sa Šahtjorom iz Donjecka, belgijskim Brižom i francuskim Tuluzom. Takmičenje počinje 19. septembra, a šampion Srbije na otvaranju igra sa Tuluzom u Beogradu.

Saopštenje navijača Partizana!

Nije bitno protiv koga igra Partizan, već je važno da igra Partizan!

Naš Partizan, iako mnogima nije drago, jedini je srpski predstavnik koji će ove jeseni igrati u Evropi, a već ovog vikenda na redu je prvenstvena utakmica na našem stadionu. Pozivamo sve navijače Partizana, da već od nedelje u što većem broju dolaze u Hram fudbala u Humskoj, kako bi pomogli klubu u pohodu na odbranu duple krune. Takođe, pozivamo i sve one kojima je crno-bela boja u srcu, a utakmice uglavnom gledaju iz udobnih fotelja, da dođu na stadion i aktivno pomognu klubu, jer nije bitno protiv koga igra Partizan, već je važno da igra Partizan! Samo redovnim prisustvom na stadionu stiče se pravo da se, ravnopravno sa ostalim navijačima, javno komentarišu, kako neuspesi, tako i uspesi kluba.

Moreiri prestižno priznanje navijača

U nedelju, 31. avgusta 2009. sa početkom u 19.30h, Partizan igra protiv Hajduka iz Kule. Dolazak tog dana na stadion biće prilika da se na jedan poseban način svi odužimo čoveku koji nije sa ovih prostora, a protekle dve godine ostavlja srce na terenu za sve nas. Svojim odnosom prema klubu, dresu, grbu koji nosi na grudima i nama navijačima, Moreira zaslužuje da bude prvi Partizanov fudbaler, kojem će Grobari, preko časopisa Izaberi Partizan u poluvremenu utakmice, dodeliti prestižno priznanje „Dragan Mance – legenda juga“. Svojim izgaranjem na terenu, jedan strani fudbaler dao je primer svim ostalim igračima kako se gine za boje kluba. Njegov gest kada je odlučio, da uprkos velikom porodičnom gubitku, ostane u Beogradu, igra za klub značajnu utakmicu i još postigne gol, ostaće urezan u srcima svih nas zauvek! To veče Doktor Mo nije bio sa svojom porodicom već sama i Partizanom. Idealna je prilika da u nedelju svi budemo na stadionu i još jednom se zahvalimo majstoru fudbala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]