banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2009, 21:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
Ne pripadam pokretu anti-psihijatrije koji postoji, niti bih tome htio pripadati, ali na forumu psihologija sam najviše cenzurisan. Izgleda da urednik je strogi psihoanalitičar koji ne prihvata suprotno mišljenje. Dve teme su mi8 zaključane, a dve ozbiljnije teme obrisane, a gluposti tamo stoje.

A sad o jučerašnjem izvještaju ministarstva zdravlja RS koji kaže da u RS ima 350000 mentalno bolesnih, jao Bože koja ukopina, koja izjava...., još su rekli da su borci najugroženiji i da boluju od depresije, dakle borce vlast treba dotući, a ja se sjetim kao pionir vjerni svoga druga Tite – svoga tate čiji borci su bili sretni.

Sad u RS ima 1200000 stanovnika aproksimativno i oduzmimo da su 200000 djeca, to je milijun. Dakle svaki treći pa čak i svaki drugi čovjek u RS je mentalno bolestan. Ovo je svjetska zdravstvena organizacija WHO tražio od vlade. Dakle RS je jedna psihijatrija a vlastodršci su đavolji sveci, ima da psihijatri i psiholozi trljaju svoje krvave dlanove, jer imati će posla, treba ljude dodatno trovati, a i plata novčana (đavolja) biti će srazmjerna poslu.

O jadna ta djeca, jadna koja pohađaju te fakultete trovanja....
Jadna vlast, jadna stoka....

Molio bih da se ovo ne briše, ova istina o gluposti vlade treba da stoji jer zlo misle.

PS ja sam i pre psihologije mislio staviti ovo ovdje ali pokušao sam tamo, ali tamo vole trovati i mađijati ljude, Bože moj...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 06:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
http://www.livno-online.com/bih/13311-u ... h-problema
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/09 ... /komentari

Kako netko reće farmaceutska industrija ne bira sredstva za svoj dobitak.
Čito sam i onu drugu temu o bankarima koji u uticali na svjetsku zdravstvenu organizaciju da namjerno izazovu svinjski grip da bi došlo do pomora ljudi.
I onda kažu ''mi smo civilizovani'', ne istorija se samo ponavlja, nikakve razlike od ljudi od pamtivjeka, danas to se radi globalno i toliko podmuklo da ja čestitam adolfu hitleru – čovjek je bio iskren , makar i u mržnji, a srednji vijek jue eliminisao sataniste, odnosno satanisti su eliminisali sataniste, kao i danas.

Često kad se govori uzima se poređenje ka idealima, ka političarima, ne treba zaboraviti dobre male ljude, ima ih

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Da sazemo sve: svaki treci nam je lud. Kraj price. Dosta. I previse.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Tommy Vercetti je napisao:
Da sazemo sve: svaki treci nam je lud. Kraj price. Dosta. I previse.

gori ste od nas... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Zeo je napisao:
A sad o jučerašnjem izvještaju ministarstva zdravlja RS koji kaže da u RS ima 350000 mentalno bolesnih,

bas me zanima koju su metodologiju koristili u svom istrazivanju koje je izbacilo ovakve rezultate
ili je WHO to trazila a ovi nasi brze bolje poslali neki broj

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
a ja se sjetim kao pionir vjerni svoga druga Tite – svoga tate čiji borci su bili sretni.
Fazon je sto su tad bili "borci" dok se danas radi o borcima. A ovo baratanje s ciframa,mislim da je neko konto da ce se dobijati kakve parusine iz nekih fondova,pa navaljo...

Nego Zeo,bas me cudi da imas problema na psihologiji s psihoanaliticarima :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 14:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
Mislim da je taj broj tacan ako ne i veci.Pa pogledajte samo kako se ljudi ponasaju,govore...Niko nikoga ne slusa kad prica ,niko ne razmislja o buducnosti sve nekako daj samo danas a sutra kako bude.Ljudi nisu mentalno sposobni da razmisljaju ,planiraju,dogovaraju...
Ne vjerujem da je neimastina razlog jer kazu da zivimo dobro - ko ce ga znati zasto je tako

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prica je bila da je svaki 4 stanovnik zemlje psihicki bolestan od necega e sad uzmi broj stanovnika u RS podijeli sa 4 i dobices cifru mentalno bolesnih ljudi u RS bez trosenja novca i kojekakvih pregleda i ispitivanja dobio si cifru od 350000 ljudi.

Klasicno nase baratanje ciframa

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
da, ot je prosjecno, u normalnim uslovima...
ovo sto je kod nas je daleko od "normalnih" uslova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]