banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 10 Avg 2009, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Видим да ниси схватио, мислим на медијски притисак. Неко намјерно пласира овакве текстове да би дестабилизовао клуб, који на финансијском плану послује сасвим солидно, за разлику од Звезде која је у дуговима...

mozda je jevrejsko-masonski lobi? mozda sam papa? a mozda je u pitanju i organizacija jogi-letaca koja vlada svijetom?
a mozda ona cuvena prica koja se plasira vec 10 godina da "neko zeli da oslabi partizan da bi se pripremio za privatizaciju"?
kako partizan finansijski posluje, o tome mi nemamo pojma. i u zvezdi su pisali da je sve med i mlijeko, dok se odjednom svi nisu razbjezali iz nje i pojavio se dug od tih 25 ili koliko li vec miliona eura. ako mislis da se to isto ne moze desiti i partizanu, onda si malko naivan...ja, recimo, znam da se od prodaje igraca zaradilo oko 20 miliona eura prosle godine, a da je opet sad kuknjava oko para i da se opet spominje rasprodaja igraca kao jedini moguci nacin prezivljavanja.

Одкуд знаш да се зарадило 20 милиона евра прошле године??? Ја мислим да није ни пола од те суме.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 23:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Čitajući srpsku štampu neupućeni bi došli dio zaključka da je Partizan u neviđenim govnima, da je u velikom konfliktu, da se nema novca ni za hleba. Ukratko da su četiri konjanika apokalipse dojahali u Humsku. Tu najviše prednjače turski konjušari iz redakcije Sporta i Žurnala, a o čuvenom B92 ne treba trošiti reči. Gospodo, rovarite na nekom drugom mestu a Partizan ostavite na miru.

Naravno da u Partizanu nikome nije drago što smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Mnogo smo time izgubili, ali pobede i porazi su sastavni deo sporta. Mnogi, a zne se kojim bojama su odani, traže smenu Jokanovića. To ne samo da se neće desiti nego o tome se neće ni razmatrati, a to apsolutno podržavamo!

- Upravni odbor će sigurno biti održan, ali da će tema biti Slaviša Jokanović, to je nečija halucinacija. Mi UO održavamo na svakih mesec dana i ne vidim zašto bi ovaj bilo ko povezivao sa pitanjem trenera. Bili bismo strašno neozbiljan klub i neozbiljni ljudi ako bismo posle jednog poraza menjali šefa stručnog štaba i ne znam ko može sada da gura te priče - izjavio je Zoran Mirković.

Zna i Batica ko gura te priče i zašto. Nije u pitanju destabilizacija Partizana zarad ispadanja i iz Lige Evrope, jer to njima nije ni u džep ni iz džepa. Konačan cilj je ne dozvoliti crno-belima da i treći put zaredom dođu do titule. Bilo ko, samo ne Partizan. E pa neće moći, jer i mi se tu nešto pitamo!

:D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 10:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Citiraj:
Zna i Batica ko gura te priče i zašto. Nije u pitanju destabilizacija Partizana zarad ispadanja i iz Lige Evrope, jer to njima nije ni u džep ni iz džepa. Konačan cilj je ne dozvoliti crno-belima da i treći put zaredom dođu do titule. Bilo ko, samo ne Partizan. E pa neće moći, jer i mi se tu nešto pitamo!

Sad će još ispasti da Zvezda ima neki uticaj u Savezu i štampi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inače, izjednačili smo se po euro koeficijentu i sad smo i tu ista govna :D Propadošte skroz :P

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Citiraj:

Sad će još ispasti da Zvezda ima neki uticaj u Savezu i štampi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inače, izjednačili smo se po euro koeficijentu i sad smo i tu ista govna :D Propadošte skroz :P

А кад то?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
To su koeficijenti za sledeću sezonu, zapravo. Sad se još računaju stari. Zato ste ove godine imali jedinstvenu priliku da se dokopate LŠ, ali imali ste i El Grande Maestra koji je potrebniji srpskom fudbalu nego srpski fudbal njemu.

Prošla godina: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2009.html

Ova godina: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
To su koeficijenti za sledeću sezonu, zapravo. Sad se još računaju stari. Zato ste ove godine imali jedinstvenu priliku da se dokopate LŠ, ali imali ste i El Grande Maestra koji je potrebniji srpskom fudbalu nego srpski fudbal njemu.

Prošla godina: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2009.html

Ova godina: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html

Мало си се зезнуо, први линк ти је садашња сезона, а други следећа сезона (за коју ће се рачунати бодови и из ове сезоне која је тек почела)

Што значи да смо за следећу сезону тренутно изједначени, али ће се то промјенити јер имамо још уткамица у европи...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
skypostman je napisao:
Misdongarde je napisao:

Мало си се зезнуо, први линк ти је садашња сезона, а други следећа сезона (за коју ће се рачунати бодови и из ове сезоне која је тек почела)

Што значи да смо за следећу сезону тренутно изједначени, али ће се то промјенити јер имамо још уткамица у европи...

a mi nemamo?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jode je napisao:
skypostman je napisao:
Misdongarde je napisao:

a mi nemamo?

Кад сам рекао имамо, мислио сам на српске клубове... :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 07:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
aha, ok sorry... nismo se razumjeli... :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 13:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Јокан је одлучио и "наредио" играчима да не дају изјаве за штампу.

Плус још, круже приче да је већ смјењен само се чега замјена и да се то онда званично објави?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 20:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Citiraj:
Der serbische Fußball-Meister Partizan Belgrad hat nach Medienberichten Interesse an einer erneuten Verpflichtung von Lothar Matthäus. Verhandlungen mit dem bisherigen Trainer des israelischen Erstligisten Maccabi Netanya führe in Deutschland der Partizan-Sprecher Marko Vjetrovic, ein enger Freund von Matthäus. Das berichtet die Belgrader Zeitung «Borba» (Dienstag).

Der deutsche Rekordnationalspieler Matthäus trainierte Partizan von Dezember 2002 bis Dezember 2003. Die Belgrader führte er zur Meisterschaft in der damaligen Staatengemeinschaft Serbien und Montenegro und schaffte anschließend auch die Qualifikation zur Champions League.

transfermarkt.de

Vjetrovic navodno pregovara sa Mateusom (?!)
Oni navode "Borbu" kao izvor

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kajak79 je napisao:
Citiraj:
Der serbische Fußball-Meister Partizan Belgrad hat nach Medienberichten Interesse an einer erneuten Verpflichtung von Lothar Matthäus. Verhandlungen mit dem bisherigen Trainer des israelischen Erstligisten Maccabi Netanya führe in Deutschland der Partizan-Sprecher Marko Vjetrovic, ein enger Freund von Matthäus. Das berichtet die Belgrader Zeitung «Borba» (Dienstag).

Der deutsche Rekordnationalspieler Matthäus trainierte Partizan von Dezember 2002 bis Dezember 2003. Die Belgrader führte er zur Meisterschaft in der damaligen Staatengemeinschaft Serbien und Montenegro und schaffte anschließend auch die Qualifikation zur Champions League.

transfermarkt.de

Vjetrovic navodno pregovara sa Mateusom (?!)
Oni navode "Borbu" kao izvor

Да, то су те приче о којима сам говорио.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sastanak UO FK Partizan posle Žiline!

Postojale su indicije da će sastanak Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partizan biti održan do kraja ove sedmice, ali je generalni sekretar "crno-belih" Darko Grubor demantovao takvu informaciju.

- Upravni odbor će verovatno biti održan krajem avgusta, posle revanša sa Žilinom - kaže Grubor uz objašnjenje:
- Verovatno ćemo se sastati kada se svi članovi vrate sa odmora, mnogi od njih nisu trenutno u državi.

Na pitanje kako je moguće da u ovakvoj situaciji za klub, uzdrman eliminacijom od APOEL-a direktor i ostali funkcioneri odmaraju, Darko Grubor uzvraća:

- Ne mogu ja da određujem kada će ko na odmor, jedino znam da sam ja svoj iskoristio znatno ranije - završio je generalni sekretar Partizana.

(Sportski žurnal)

Значи ако испаднемо од Жилине, Јокан одлази.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nadam se da pratite na HRT-u utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 12:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Nadam se da pratite na HRT-u utakmicu...

Надам се да ти није драго због те утакмице...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 12:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Neutralan... Najveća pobjeda jednog hrvatskog kluba nad muslimanskim...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

Хахаха, стварно сам мислио да си озбиљнији. Изгледа сам се преварио.

Шта ћеш важно је да се живи од старе славе, јел тако?

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
skypostman je napisao:
Sondri je napisao:

Хахаха, стварно сам мислио да си озбиљнији. Изгледа сам се преварио.

Шта ћеш важно је да се живи од старе славе, јел тако?

:lol: :lol: lijepo si me nasmijao kolega,cuj ganci da budu ozbiljni :lol: mislim necu generalizovat ali velika vecina pati u poslednje vrijeme koje nije bas tako kratko,od paranoje koja se zove Partizan :lol: :lol:Sto se tice nekih sportova,paranoja traje duzi niz godina i jos je u poslednje 2-3 godine dosla na red i paranoja vezana za fudbal :lol: Moras ih shvatiti kako im je :lol: Nema potrebe da se uzbudjujes,dok god oni pokusavaju da na bilo koji nacin omalovaze veliki Partizan,a za njih je veliki,to je dobro.Dobro je jer dokazuju da su inficirani da gore ne moze ,sto su mnogim komentarima pokazali. :)
Nego,jahhh....bijase to liga sampiona gdje je Partizan dozivio debakl u Zagrebu ali ne i u Beogradu.Kuci je pobjedio minimalno,ali je pobjedio. :lol:
Hoce li HRT prikazati nekad utakmice izmedju Partizana i Rijeke iz sezone 1999,a radi se upravo o ligi sampiona?Sta mislis?Cisto sumnjam :lol:
Sjecamo se,u Beogradu bjese lijepih 3:1 za Partizan.Sjecam se kako su se tada rijecani digli po medijima da u revansu sigurno zabijaju 2-3 komada.Cifru su pogodili ali nisu zabili nego im je zabijeno :lol: podsjetimo se :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yQOgPrm31Vc[/youtube]

Bijase to slatka osveta,samo sto je jos sladje to sto je njihova pusavela bila teza kod kuce nego u BG :) Samo opusteno :wink:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ali neprocjenjivo je slusati njihove komentatore u teskim trenutcima :lol: :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jokan: Samo sam tražio mir

Današnjom konferencijom za medije ponovo je uspostavljena komunikacija na relaciji novinari - Slaviša jokanović i igrači Partizana.

Slika

Doduše, pred poslenike "sedme sile" izašao je samo strateg crno-belih koji je govorio o predstojećem duelu sa čačanskim Borcem, ali se osvrnuo i na trodnevni prekid komunikacije sa novinarima koji je sam inicirao.

Na pitanje da li je takvim potezom možda naneo štetu klubu, Jokanović je odgovorio:

- Nisam napravio nikakvu blokadu, samo sam taržio mir jer moramo da gledamo unapred, a ne da se vraćamo na ono što je bilo - rekao je strateg crno-belih aludirajući na eliminaciju od APOELA.

A, da li je streteg crno-belih našao mir...

- To da li sam dobio mir je druga stvar, uradio sam ono što mislim da je najbolje za mene i klub i mislim da sam uradio dobru stvar.

Jokan se zatim osvrnuo na meč sa Borcem kojim Partizan počinje odbranu titule.

- Ambicije Partizana su uvek iste, kao i godinama unazad, a to je da osajamo trofeje. Očekuje nas meč sa Borcem, tradicionalčno teškim rivalom za nas, tek je početak, nismo imali prilike da ih gledamo, izuzev pre sedam da protiv Jagodine. Mislim da imaju sličan sastav od prošle sezone, a doveli su neka interesantna pojačanja, kao na primer Davidova, koji je kreativan i opasan igrač i na koga smo uvek obraćali posebnu pažnju u kojim god je klubovima igrao.

Trener Partizana očekuje podršku navijača u duelu sa Borcem.

- Kada dođe do negativnih rezultata, teško je očekivati podršku, ali navijači su uvek bili uz nas i mislim da će tako biti i sutra. Ne želim da umanjim svoju odgovornost, ali ne želim ni da se vraćam na ono što je bilo. Gledam samo napred.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]