banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 12:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2009, 02:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2006, 02:23
goci master je napisao:
spaceedge je napisao:
Znate li koliko clanica ima u UN ? Mislim da je preko 670. Mislim da je to broj 674 ali interesantno je da je stolica broj 666 prazna i u njoj ne sjedi niko.

Pa ti sigurno ne znas pa mozes ovako izvaliti (ovo sam uocio letimicnim pogledom, strah me citati jos detaljnije). UN ima 192 clanice, a ovo o cemu ti pricas moze jedino biti broj stolica u Generalnoj skupstini. A ovo da je 666 prazna :D nisam cuo, al moguce (rekao bi da tamo sjedi ucen narod :D )
sorry. naravno da sam izvalio ali slucajno. trebao sam napisati broj mesta u generalnoj skupstini ujedinjenih nacija, a ne broj clanica. tacno je da je broj clanica 192. ali znamo da nemaju sve clanice isti broj mjesta u skupstini. obicno imam mnogo posla i obaveza te citam ove postove i odgovaram veoma kasno. to vece odgovarao sam na desetine mailova i na mnogo razlicitih postova na razlicitim forumima. Kao sto je to slucaj upravo sada ovog trenutka. Normalno je da sam lupio tipkajuci tekst jer sam poceo vec mehanicki da odgovaram i ne misleci od umora sta tacno pisem. No vidim da si ipak shvatio na ta sam mislio. Ali eto to je samo simbolika tog broja. Hajde zanemarimo, simboliku i ako hoces i religiju. procitaj pazljivo cijeli onaj enormno dugacak post i razmotri sve cinjenice. Ne moras sa religioznog aspekta. vidjeces o kakvoj se namjeri radi. cilj je totalno porobljavanje stanovnistva zemlje.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 09:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Pozdrav i molba.
Čuo sam da postoji i treći i četvrti deo digitalca pa ako neko zna gde ga možemo skinuti nek javi.
Priča ide u stilu da je neko iz političkih struktura zabranio i naredio poništavanje navedenih delova da se narod nebi uznemiravao...eh, sad šta je tačno?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 20:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Da li ce ovim '666' glupostima ikada IKADA doci kraj!! Pa dokle vise!

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Nebrini se prijatelju oni dolaze ali će i nestati tako piše.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Evo nesto sto je Otac Tadej (kako neki kazu da je bio "najprosvjetljeniji Monah na nasim prostorima") prorokovao sredinom '90-tih:

* Masoni se spremaju da ceo svet stave pod vladavinu Ujedinjenih Nacija pod vodjstvom jednog coveka Antihrista koga ce oni staviti na mesto „predsednika“ U.N. (Za sada je najvisi polozaj u U.N. mesto „generalnog sekretara“). S obzirom da su se (masoni) penetrirali na sve kljucne pozicije – izazvace krizu nevidjenih razmera tako da ce Velika ekonomska kriza iz 30-tih godina biti kao malo dete. U toj krizi srusice se vrednost svih vodecih svetskih valuta i ceo ekonomski i financijski sistem ce se srusiti. To ce za posledicu imati razaranje privreda svih drzava jer je novac za privredu isto sto i krv za coveka. To ce stvoriti nevidjeni haos. Iz tog haosa izronice Antihrist da „spase „ svet. Kad budete culi da je pocela ekonomska kriza u celom svetu onda je njegov dolazak blizu. .

* Vec se spremaju sredstva koja ce pomoci ostvarenju Antihristove vladavine. Otac Tadej navodi citat o Zveri iz Apokalipse Sv. Jovana, I kaze da je vec stvoren dzinovski kompjuter (na nekoliko spratova) u Belgiji-I zove se : ZVER. Njegova moc e ogromna. To je jedna od Zveri iz Apokalipse. Isti takav kompjuter postoji iu u Americi.

*Otac Tadej kaze da I licni brojevi iz nasih licnih karata imaju poreklo I vode se u tom kompjuteru. Rekao je “Pecacenje” ce se vrsiti nevidljivim laserskim zracima. Taj “zig” ce biti nevidljiv za ljudsko oko, al ice biti vidljiv za laserske I kompjuterske zrake. U prodavnici ce se samo preko zraka ocitati koliko neko ima para na racunu I odmah ce mu se skinuti taj iznso u vrednosti robe koju kupimo. Sve transakcije ce se obavljati bez novca. ….

* Velike multinacionalne kompanije namerno sprecavaju da na videlo dana izrone nova znanja I nove ciste tehnologije.

* Jugoslovenski prostor je sada, posebno Bosna, poligon za strateska nadmetanja velikih sila.

* Nova strasna oruzja su vec pripremljena u tajnosti I svet o tome ne zna.

* Na duhovnom planu pojedinca, sve vise se umnozavaju Iskusenja I ne prestaju sa delovanjem. Sve je teze : nervoza, groznicavost, subjektivni osecaj ubrzanja vremena.

* Sto se Srbije tice doci ce Amerikanci da nama vladaju. Nece biti tako lose (ekonomski) ali mi necemo imati slobodu.

* Antihrist vec vlada od 1992. godine. Jos se nije zacario ali deluje preko svojih pomagaca.

* Djavo se trudi da prestane sluzenje liturgije po muskim manastirima. “To nam je jedina I sva snaga protiv zla” – kaze on.

* Docice vreme da ce se deca na ulici igrati Markama I Dolarima I cak draguljima, jer nece nista vredeti. (Otac savetuje da pare ne cuvamo vec da se investira u nekretnine: kuce, placeve).

* Otac kaze da iz Bermudskog trougla dolazi svako zlo I da je tamo neka koncentracija zla.

* Pecacenje ljudi je vec pocelo na Zapadu.

Vrh

Tema posta: Starac Tadej
PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Свети српски пророк и велики боговидац, испосник и утешитељ народа српскога, страц Тадеј Витовнички, који се упокојио 2004 године,
оставио је за собом многа пророчанства о Србима, о Црној Гори, о Косову, о Босни и Херцеговини, о многим људима и догађајима који ће се ускоро збити.

За Косово је рекао још пре 8 година:
"Шиптари ће прогласити независност. Али, то ће бити противправно и битно је само да српски политичари никада то не потпишу.
Једног дана, после великих страдања у које ће упасти Србија и читав српски народ, због богоодступништва српских властодржаца
али и једног дела народа, ипак ће доћи до уједињења највећег дела Срба.
Србија ће се ослободити и ДОС владара. (чију политику старац Тадеј није симпатисао). И Америка и Запад ће Србе поновно гонити.
Ипак, после великих српских страдања (ово је говорио после 1999), изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби, за веома кратко време ослободити своју духовну колевку. И Шиптара више никада тамо неће бити. Ни једнога."

Понављам, ово је страц Тадеј говорио јо пре 8 година.
А ускоро ћу вам открити и још многа друга пророштва овог светог монаха који је скоро читав живот провео у манастиру,
и који се упокоји као монах и архимандрит, чувен међу многим српским православцима.
Толико само за почетак.

Имао сам част да сам лично посетио старца Тадеја у јануару 1999 године.
Још тада, непосредно пре бомбардовања, је рекао да ће да дође страдање на Србију због великих грехова у врху власти и у народу.
Говорио је да ће Милошевић ускоро пасти са власти, али да ће они који га замене бити још гори од њега, и да ће уништавати Србију на многим пољима.

Било је пуно гостију из БГ и целе Србије, а он је свима говорио да једино покајање може спасити Србију, јер је Бог свемоћан.
Нажалост, рекао је да покајања има веома мало у Србији и да ће зато бити још пуно страдања.
Такође је много пута понављао да се Срби пре свега требају уздати у Бога и бити му верни и послушни, те да ће Бог онда Сам заштитити Србију.
И мени лично дао је неке савете за мој духовни живот.

Критиковао је децу због непослушности родитељима, критиковао је родитеље због погрешног васпитавања деце,
тешио је неке људе који су пали у очајање због неких својих животних проблема, критиковао је неке људе због спиритизма и веровања у хороскоп итд.
Ја сам остао без текста када ме је погледао. Имао сам осећај да све зна о мени, тј. да му је Бог све важно открио о мени.
Имао је необично благо лице, био је веома стар и сед. Поглед му је био као у детета али су му речи биле пуне мудрости.
Тада ми је рекао неке ствари, упозорио на неке одлуке које ћу донети у будућности и које су ми се касније, после 6 - 7 година заиста и догодиле.
Тога сам постао потпуно свестан, тек када су ми се исте почеле и дешавати.
Имао је обичај да вам да баш прави савет за вас, а да га још нисте ништа ни упитали.
Сав је светлео у лицу и необичан мир се ширио око њега.

Говорио је да ће Црна Гора да се одцепи и постане независна.
Такође је говорио да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори и да ће безбожна власт ударити и на Српску Цркву.
Неки људи који су били код њега доста често испричали су ми да је рекао да ће у Црној Гори у једном тренутку почети грађански рат,
а на крају и рат са Шиптарима.
Једном човеку из Никшића који је стално ишао код старца Тадеја рекао је да не купује стан у Никшићу јер још није право време,
и да Црна Гора ускоро постаје независна те да ће за Србе бити веома тешко.
Ипак, опет је рекао да ће Срби на крају, после великих страдања победити, али да ће цена победе бити веома велика.
Највећи удар биће на СПЦ у ЦРној Гори и Митрополију на Цетињу.
На крају, како је говорио старац Тадеј, Црну Гору ће мирити људи из Србије,
и она ће на крају поново ући у састав јединствене српске државе.
Чак је говорио да ће и мошти Светог Василија Острошког једно време морати да буду пребачене из Острога на сигурније место.
Толико ће бити тешко у једном тренутку.
Рекао је да ће Мила Ђукановића убити сами Црногорци, око њега, и да ће у грађанском рату у Црној Гори бити жртава.
Најопаснији и најжешћи ударац ипак ће на крају доћи од Шиптара који ће напасти Црну Гору.
Страдања ће бити велика, али коначна победа ипак на страни Срба из Црне Горе.
Тако сам слушао од других да је говорио старац Тадеј о будућности Црне Горе, а очигледно је да су се неке ствари већ и догодиле.

Старац Тадеј није говорио временски потпуно прецизно, али довољно прецизно јесте говорио.
Наиме он је говорио да ће Црна Гора на референдуму да се одцепи од Србије и постане независна, и то ускоро. И погодио је.
Он се упокојио 2004 а 2006 је Црна Гора постала независна.
Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али да то није толико важно,
колко је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе српске грехе које и сада понављамо.

Говорио је да су ти греси пре свега, нецрквеност, чедоморства, псовке, спиритизам, сујеверја, разврат, прељубе, неверства супружника једно другоме, не држање постова, не држање молитве, содомија, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима, ...

Говорио је и да ће Америка ускоро пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и НАТО, Срби да ослободе Косово, јер ће се НАТО повући са Косова пре тога, и Шиптари ће бити страховито брзо поражени, тако да више неће бити ни једног Шиптара на Косову.
Што је трагично, рекао је да ће Срби да се врате Богу тек после жестоког страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије.
Био је отворено против политике ДОС по многим питањима, и говорио је да су многи у ДОС отворени антисрби и несрби, који уништавају Србију.
Говорио је да ће и Војводина да крене путем сепаратизма, уз помоћ Запада, и да ће у Војводини и Београду бити најтеже, а најсигурније у Централној Србији.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Jas sam tek prije par godina saznala za njega. I toliko mi je zao sto nisam imala priliku da ga upoznam. Citala sam i citam njegova djela. Njegove rijeci prodiru u dusu. Obavezno procitajte knjigu "Duhovne pouke Srpskom narodu". Hvala Ex-Damaskinu :) na zadnjem postu. :fadein:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
O poslednjim vremenima priča se odkad je Jovan napisao apokalipsu.
Stalno priča o kraju, a vrijeme ide i prolazi.................................
Sodom i Gomora su bili, a i danas njima pomalo nalikujemo...

Mislim da je kraj smrt to jest prelazak, i da će ova zemlja vječno? trajati, da je ovo u stvari izabiralište...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]