banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2009, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
otok je napisao:
Citiraj:
Ево испред стана ми стоји аутомобил са хрватским таблицама, идем сад да га полупам и запалим...
Колико је то бедно то је страшно.
Али добро они немају комплекс ми га имамо...

Evo blizu mene konzulat Srbije!!!Idem skupiti ekipu popaliti ga,pogaziti zastavu i grb i tako par puta..
Koliko je to bijedno i strašno..
Bitno je da mi imamo kompleks a oni ne!!!
:-$ :-$

jest VI imate kompl. a MI ne. covjek malo "bacio" ironije i sarkazma a ti jedva docekao. i K tomu, vi svake godine redovno lupate srpska auta i autobuse, gurate ih sa rive, napadate turiste i sportiste(rukometase npr.), evo nekidan ste napali par momcica u porecu i jednom izbili oko...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ciko je fino objasnio za sve nacije i etnicke grupe
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kVC9UoSRZTs[/youtube]

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 01:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Apr 2008, 22:28
Mozda vladika Gligorije isposluje da se Herceg-Novi vrati Republici Srpskoj, pa ce onda mnogi moci ici do moreta, a da ih niko ne nalupa... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 01:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Daj Bože...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Napad na srpske turiste kod Šibenika
Nedelja, 26. jul 2009. 16:03

Povicima "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe", grupa huligana, prema prvim informacijama, nekoliko mlađih osoba, u nedelju je oko 01,30 sati u Zatonu kod Šibenika, izvršila noćni prepad na porodičnu kuću 53-godišnjeg državljanina Srbije Dragana Milutinovića.

Napadači su Milutinoviću, uz salve uvreda i pretnji oštetili vozilo marke "micubiši" s kojeg su neposredno pre bega, pokidali i odneli beogradske registarske oznake.

U trenutku napada, Milutinović je spavao, pri čemu ge je iz sna trgnula sveopšta galama na ulici.

Dragan Milutinović je poznati beogradski zlatar i ujedno zatonski zet oženjen suprugom Jadrankom, devojačkog prezimena Dodig.

"Nisam želeo iz straha da izađemi, ali sam čuo uvrede na moj etnicitet za koje smatram da ih po ničemu nisam zaslužio i one mi više smetaju od nastale štete na vozilu", kazao je Dragan. "Moja supruga je Hrvatica rođena u ovom mestu. S većinom meštana smo godinama u odličnim prijateljskim odnosima", dodao je Dragan za Jutarnji.hr.

On je dodao da je noćnom napadu prethodilo nekoliko dana vređanja na plaži njihovo dvoje maloletne dece od strane njihovih vršnjaka, ali na ta "dečja posla", istakao je, nisu obraćali preveliku pažnju.

Događaj je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj i intenzivno traga za napadačima.

Nedavno se u Dubrovniku dogodio sličan napad kada je ispred hotela Plat u Župi Dubrovačkoj demoliran "pežo" srpskog advokata Branislava Popovca iz Beograda.

(MONDO/foto Jutarnji.hr)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Tompson skinuo "masku": Za dom smo spremni
Nedelja, 26. jul 2009. 13:21

"Neću više šutjeti, dosta je! Za dom smo spremni, iako izdajnici to ne bi htjeli. Za dom!", viknuo je Marko Perković Tompson sa bine na koncertu koji je u subotu uveče održao u Biogradu, a zatim je hiljade okupljenih ljudi pozvao da sa njim zapevaju pesmu "Čavoglave“.

Pevaćemo "Čavoglave“, ali ne kao do sada, nego kao 1991., sa povicima "Za dom – spremni“, koliko god to nekome smetalo, povikao je Tompson, a prenosi Jutarnji.hr.

Masa brojnija od deset hiljada ljudi, ispunila je fudbalski stadion u Biogradu i skandirala sa pevačem.

"Nisu antifašisti stvorili ovu državu, neću šutjeti! Najveći izdajnici u Hrvatskoj su Mesić i Kajin, ali mrziteljima Hrvatske poručujem da neće uspeti ugasiti zajedništvo Hrvata, posvađati mene sa Škabrnjom, voditi politiku protiv branitelja i sprečiti nas da pevamo o ljubavi prema Bogu i domovini. Slavićemo sve naše vrednosti i posebno sve one koji su dali živote za slobodu Hrvatske. Zajedništvo Hrvata osećam na svakom koncertu, u celom svijetu, dragi moj hrvatski narode", poručio je Tompson, praćen frenetičnim skandiranjem „U boj, u boj, za narod svoj!“ i „Zovi, samo zovi“.

Tompson je bio zadovoljan što je na prepunom biogradskom stadionu video veliki broj dece i mladih ljudi. "Mrzitelje buni što se hrvatska mladež okuplja oko pravih vrednosti. Mi znamo o čemu pevamo, a političari su obični izdajnici. Šaljem vam pozdrave od Mirka Norca, koje sam dobio pre nekoliko sati", govorio je Tompson uz refren „U tamnici tvoji su vojnici“. Sa bine je pozdravio i Antu Gotovinu, te pozvao sve prisutne na veliku proslavu Dana pobede 5. avgusta u Čavoglave.

Buru reagovanja u Srbiji nedavno je izazvalo emitovanje Tompsonovog koncerta na "medijskom nebu" Srbije.

Hrvatska radio-televizija je prošle nedelje u 21.15 časova na svom drugom programu, koji se preko kablovskih distributera prati i u Srbiji, emitovala snimak koncerta pevača Marka Perkovića Tompsona, održanog na maksimirskom stadionu u junu 2007. godine

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
САРАЈЕВО - Исламска заједница у БиХ најоштрије осуђује застрашивање и узнемиравање муслимана у мјесту Прозор и напад на трудну супругу главног имама Меџлиса Исламске заједнице у Прозору, Сафета Поздера.

Ријасет Исламске заједнице у БиХ саопштио је да је "обиљежавање 16. годишњице страдања Бошњака из Прозора, било повод за поновно исказивање нетрпељивости, стварање амбијента и декора ратног прогона и страдања, те застрашивање бошњачких повратника".

"Ударање у главу хрватском заставом трудне жене је бруталан чин који изазива згражавање сваког човјека и који се мора примјерено санкционисати и од њега се јавно оградити'', истичу у Исламској заједници БиХ.

Исламска заједница изражава жаљење због "безосјећајности одговорних политичких представника бошњачког народа и одсуства њихове адекватне реакције и бриге за проблеме повратника, за страх и пријетње у којима живе".

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=60&kat=1&vijest=28600

Gdje ćeš na trudnu ženu, možda nije bila ni rođena dok je rat trajao.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2009, 15:28
Mozda vladika Gligorije isposluje da se Herceg-Novi vrati Republici Srpskoj, pa ce onda mnogi moci ici do moreta, a da ih niko ne nalupa... :evil3:

Ima još moreta na zemaljskoj kugli, a to je more je dugo bilo naše. Dubrovnik je htio caricu Milicu za snajku, ali ostali su samo prijatelji. Sve se vraća sve se plaća kada za to dođe čas - sami će te se vratiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 23:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
http://www.monitor.hr/clanci/kastela-na ... sta/23656/

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Mujo Mujic je napisao:

kad je Herceg Novi pripadao... cek cek... kome to?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
cicak je napisao:
Mujo Mujic je napisao:

Pripadao Hercegovini.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
cicak je napisao:
Mujo Mujic je napisao:

Pripadao Hercegovini.

tako je Talija, duso, pouci djecu istoriju!

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hocete reci Austriji? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

ne. nego sebi.
Slika
ma ne mogu da nadjem pravu kartu, ova mi ide na zivce kad vidim koliko su turci zajahali.
hocu samo da kazem da je bila velika. a gledao sam nedavno kartu na kojoj je jos veca.
zao mi je ovog naseg naroda kroz istoriju, koliko se jadan trudio za tu neku svoju nezavisnost, a vazda ima nekog kenjca iznad sebe.

Poslednji put menjao cicak dana 02 Avg 2009, 22:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Herceg Novi je bio glavni grad Hercegovine, tamo su stolovali vladari koji su nosili titulu hercega od Svetog Save. To je jsano kao dan. A dan danas tamo postoji kamen graničnik star nekoliko vijekova koji pokazuje dokle je Hercegovina, a dokle Crna Gora.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Upppsss, izgleda da su Turci bili...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 22:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Apr 2008, 22:28
cicak je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

ne. nego sebi.
Slika
ma ne mogu da nadjem pravu kartu, ova mi ide na zivce kad vidim koliko su turci zajahali.
hocu samo da kazem da je bila velika. a gledao sam nedavno kartu na kojoj je jos veca.
zao mi je ovog naseg naroda kroz istoriju, koliko se jadan trudio za tu neku svoju nezavisnost, a vazda ima nekog kenjca iznad sebe.

Vid' Bosne, vid' Bosne... k'o Velika Srbija... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To su vam braća Turci napravili državu, a vi ste se pokazali 1992.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2009, 22:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
filozof sa vrbasa je napisao:

:lol: :lol: :lol: Ko fildzan.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:

Turci su bili zulum svima. okanite se te price.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 314 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]