banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 24 Jul 2009, 12:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Čovjek je mislio da je LG Samsung imitator. A što se tiče Samsunga, imam ga kao službeni telefon, toliko je loš da sam ga do sad poželio makar 100 puta razbiti... Takođe imam i Motorolu (Z8) i nemam nekih posebnih prigovora, mada sam vidio modela koji i nisu baš nešto. Što se tiče Nokije i Sony Ericssona, stavio bi ih ispred Samsunga, ipak su bolji proizvođači... a Samsung... nisam njihov fan, ipak su to "šminka" telefoni, a kako ja nisam takav... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
<Enter_name> je napisao:
Čovjek je mislio da je LG Samsung imitator. A što se tiče Samsunga, imam ga kao službeni telefon, toliko je loš da sam ga do sad poželio makar 100 puta razbiti... Takođe imam i Motorolu (Z8) i nemam nekih posebnih prigovora, mada sam vidio modela koji i nisu baš nešto. Što se tiče Nokije i Sony Ericssona, stavio bi ih ispred Samsunga, ipak su bolji proizvođači... a Samsung... nisam njihov fan, ipak su to "šminka" telefoni, a kako ja nisam takav... :D

Znam da je mislio na LG, pročitaj pažljivije...;)
Kakav Samsung imaš? Ovi "entry-level", tipa E1110 su katastrofa, jedu živce nevjerovatno... Možda eventualno Nokia da je mrvicu više tu, oni u svim klasama drže jednak kvalitet, Samsung više ima fokus na nekom "šminka" djelu tržišta (ultra ovo, ultra ono...) i najvišoj klasi, ove ostale rade "reda radi", što i nije fino od njih...
Elem... jesu malo šminka, ali su jako kvalitetni, a nisu ni preskupi... Symbiani su im bolji od Nokijinih, iako ovi imaju x^n puta više iskustva.
A, za SE, ne znam.... rade posao, što jeste - jeste, ali uvjek im nešto fali, kao švajcarski nož - sve ima, ali ništa posebno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 19:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Symbian na Samsungu je S60 koji je produkt Nokije i licenciran je od Nokije (pročitaj, ima negdje u meniju), tako da ne može biti ni po kom pitanju bolji od nokijinog.

Svaki proizvođač ima slabije i jače modele; slabiji su slabiji, jači - jači. LG ima Pradu, Samsung Armanija; mislim da se slažeš kako je drugi blijeda kopija prvog. Teško je generalizovati, svaki proizvođač ima i dobrih i lošijih modela.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S60 je firme Symbian, koja je bila u vlasništvu:
Nokie (56.3%), Ericssona (15.6%), Sony Ericssona (13.1%), Panasonica (10.5%), and Samsunga (4.5%).
Dok je sada (od 24.6.08.) 100% vlasništvo Nokie.

I, nisam govorio o softu, svaki S60 (iste verzije i rel.a) je isti, govorio sam o hardveru.... Samsung koristi nešto kvalitetnije djelove sa raznih strana (firmi koje se bave samo tim), dok Nokia sama sve pravi, tako da....

Da, naravno da ne možeš generalizovati... A Prada i Armani me ni kao telefoni ni kao odjeća ne interesuju, tako da nemam nešto previše pojma o tome, ali vidio sam par slika, nešto kopija jeste...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 00:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Opet, nisam siguran da Nokia "pravi" djelove za svoje mobilne telefone, poznato je da je procesor većina S60 Nokia napravio Texas Instruments (pošto je sam Symbian "pisan" za ARM platformu). Isti proizvođač je napravio procesore i za S60 Samsung telefone.
Što se tiče Prade i Armanija, ni mene odjeća ne zanima, pričao sam o telefonima.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čini mi se da su Samsungovi rađeni na Qualcommu...
Znam da nisi pričao o odjeći, ali ti telefoni su samo za staviti na sto i qrct se, telefon nisu...;) Slažeš se?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
zna li iko da nece n97 dolaziti u mTel ??

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerovatno hoće, kad nemam ideju, ali mi nešto govori da žće biti "već od....999KM"!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 04:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
Pa u slobodnoj ga prodaji možete kupiti za manje para... :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao i sve ostale u muuutelu.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 06:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Sinoć je u Sarajevu svečano otvoren multipleks Cinema City (bivše kino Dubrovnik). U saradnji sa generalnim sponzorom m:telom, srijedom će biti organizovan posebni m:tel dan kada će ulaznice biti prodavane po jedinstvenoj cijeni od četiri marke za sve projekcije.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
"Kuliraj" uz mtel, novi prepaid tarifni model: http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... b5ac786c51

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neko pomenu n97, e pa ima i to od 499KM (naravno na xxl paketu na god, hehe)
ponuda za septembar je azurirana: http://www.065mobis.com/mtel/Portal/Doc ... tembar.pdf (ima na onoj VS temi, ali vidim da ovdje nema).

ima i neka akcija za adsl izgleda (bilo je nestalo modema, valjda je to sad rijeseno). mislim da je prvi mjesec gratis, prikljucak 1km, a dobija se i neka knjiga tipa racunarski prirucnik. vidjeh bilbord na brzaka, nisam bas previse obratio paznju, ali na sajtu jos nema nista, vjerovatno zvanicno krece od 15 septembra.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 19:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
rendzer je napisao:
neko pomenu n97, e pa ima i to od 499KM (naravno na xxl paketu na god, hehe)
ponuda za septembar je azurirana: http://www.065mobis.com/mtel/Portal/Doc ... tembar.pdf (ima na onoj VS temi, ali vidim da ovdje nema).

ima i neka akcija za adsl izgleda (bilo je nestalo modema, valjda je to sad rijeseno). mislim da je prvi mjesec gratis, prikljucak 1km, a dobija se i neka knjiga tipa racunarski prirucnik. vidjeh bilbord na brzaka, nisam bas previse obratio paznju, ali na sajtu jos nema nista, vjerovatno zvanicno krece od 15 septembra.

J.b.s prirucnike.Kada ce povecati brzine ADSLa?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
anoniman je napisao:

Дај нека снизе цијене. Превисоке су!
Брзина је мени добра.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
nemz je napisao:
anoniman je napisao:

Дај нека снизе цијене. Превисоке су!
Брзина је мени добра.

hmm to sumnjam jer su cijene ipak u nivou sa konkurencijom blic.net wireless i kablovskim internetom(doduse kod kablovskog malo vec brzina). Pogledaj u federaciji cijene, a jos nema flat adsl, tako daje ovo kod nas odlicno.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

licno mislim da su cijene betonirane a da ce se samo dizati brzine. inace evo to sto je novo:

Citiraj:
Novi ADSL modemi za WLAN konekciju

Novi m:tel ADSL modemi u ponudi su od 15. septembra 2009. godine koji omogućavaju bežično povezivanje i pristup internetu za više uređaja istovremeno.

Uz dosadašnji izbor jednog od pet ponuđenih ADSL paketa sa 1-portnim ADSL modemom i cijene priključka od 1 KM, od sada, sigurnu i brzu ADSL konekciju možete obezbijediti uz nove ADSL modeme, izborom paketa sa 4-portnim ADSL modemom sa bežičnom konekcijom, po cijeni od 50 KM.

Napominjemo, da se modemi sa mogućnošću bežične konekcije, kao i jednoportni modemi isporučuju u svim ADSL Flat paketima.

Za sve nove ADSL korisnike u periodu do 31. oktobra 2009. godine, obezbijedili smo poklon, specijalno izdanje Računarskog priručnika, autora D.Todorovića i T.Marinkovića koji se koristi kao priručnik u nastavi, ali i u svakodnevnom radu na računaru.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Stari mi je na nekom start paketu (tako nesto) i presao bi na XL ili XXL. E sada...racun mu je trenutno oko 110-130km mjesecno. Da li je za to bolji XL ili XXL paket. Pozivi su uglavnom mob-mob. Znam da XXL ima vise minuta i da je duplo skuplji. Interesuje me sta je bolje kada se podvuce crta. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Iskoristite maksimalno svoj fiksni telefon

Odaberite jednu od dvije nove tarife 400+ ili 800+ i razmazite se sa nevjerovatnoh 400 ili 800 minuta besplatnog razgovora. Uz to izaberite i jedan od Panasonic bežičnih telefona po cijeni već od 1KM.

Tarifni modeli su namjenjeni postojećim i novim korisnicima fiksne telefonije Telekoma Srpske i pružaju mogućnost korisnicima da shodno svojim potrebama i navikama izaberu model koji uključuje za njih odgovarajući bonus - besplatne minute razgovora.

http://www.telekomsrpske.com/Telekom/sr ... aKey=662:1

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
ferdinand je napisao:
Stari mi je na nekom start paketu (tako nesto) i presao bi na XL ili XXL. E sada...racun mu je trenutno oko 110-130km mjesecno. Da li je za to bolji XL ili XXL paket. Pozivi su uglavnom mob-mob. Znam da XXL ima vise minuta i da je duplo skuplji. Interesuje me sta je bolje kada se podvuce crta. :)

zavisi koliko mjesecno minuta ima upucenih poziva, tako da prema tome moze lako da vidi koji mu najbolje odgovara.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]