banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 04:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2009, 21:21 
ajkula je napisao:
Ima toga i u Evropi ali medju njima. Juce je lik ( 27 god) ubio djevojku ( vjencani po avganistanskom zakonu) kojoj su 24 god i imaju zajednickog sina. Otisao u policiju, prijavio se i rekao im da je po Kuranu imao pravo da je ubije :-?

Pa ubio ju je u Evropi, znaci vaze evropski zakoni.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 08:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ajkula je napisao:

-Ti si bio taj koji spomenu da je batina iz raja izasla. Sta si time htio reci? Da podrzavas taj vid vaspitanja?

-Jesi li citao Kuran? Poznajes sve islamske kulture?

-Kao pojedinac a ni saka forumasa ne moze se nista promjeni pa gle.. kolike postove nabismo diskutujuci o raznoraznim temama. Ako ti se jedna tema ne svidja onda ni ne virkas po njoj :)

-Pa prihvati vec jednom cinjenicu da nismo svi isti i da nismo svi kao ti i time imamo pravo da se zgrazavamo nad ovakvim pravilima jedne religije :)

-procitaj ponovo zasto sam to napisao

-da, dok sam bio u Tuzli pozajmio mi je lik iz Zenice, ne primjetih da se igdje spomenulo bilo sta slicno
i ne, ne znam bas sve islamske kulture :)

-samim tim sto se ne moze nista promjeniti ovo se onda svodi na obicni trac/babske price/primitivizam

-pravo nije nikome ni oduzeto, a ja sam davno prihvatio da su ljudi razliciti zato se i ne bavim osudama ;)
ps. ne cini li ti se malo hipokritski zgrazavati se nad jednom religijom i to tudjom, a ne svojom ? ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2009, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Dobro, utvrdili smo da si ti obrazovan i moralan i nacitan a sad pusti nas neobrazovane da jos malo tracamo :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2009, 22:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2009, 15:28
kao da će on u naletu bijesa da gleda kuda i kako je udara. Pa zar je ovo zakonom dozvoljeno?!
U tome i jeste fazon, da "kontrolišu to".
KAd pogledaš, isto ti je, samo što kod "njihovih" to piše u knjizi, dok se kod "naših" ne pominje, zatvore se vrata i udri lolo.
Odvrato u obe varijante, anyway...

Pa dobro kako ne razlikuješ crno i bijelo. Batinanje se javno opravdava i pokušava kao humanizovati, a kod nas se bolidu za to ide u zatvor. A među normalnim svijetom svaki muškarac bi umro od stida. A na Zapadu, brate, ostao bi bez ičega. Koja bi današnja prosječna žena to sebi dozvolila i ne bi se razvela?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]