Alo padobranac! Kada se napiše prvi post na forumu onda se prvo pozdravi. Ne znaš ni osnove kulture, a pričao bi s nekim ili o nečem. Vidim tko ti je idol, pa mi je sve jasno.
J.B.Tito je napisao:
sesta bozja zapovijest je "ne ubij" , zanima me po kojim bozjim zapovjestima ti funkcionises kao vjernik

(ako si hriscanin)
Rekao sam kako glasi Božja zapovijed o ubistvu, a ti ako ne vjeruješ provjeri u Bibliji (originalu). "ne ubij" nije dobar prijevod, tj. nije baš razumljiv!
Citiraj:
kada bi zivjeli u drzavi koju spominjes danas bi i dalje spaljivali vjestice na lomaci, izmedju ostalog
Imaš u Bbibliji lijepo sve opisano nema potrebe za provaljivanjem ovakvih gluposti.
Citiraj:
kako se meni cini tvoj mozak je pod okupacijom, hvala tebi na pokusaju pomoci ali bi te zamolio da mi ne pomazes ni na koji nacin (nisam homosexualac da se razumijemo) te da se drzis dalje od mene, ti i takvi kao ti
Tebi rijetko tko može pomoći, jer danas ljude ne spaljuju na lomači nego im spaljuju mozak, a to je možda i gore od lomače. ja ti mogu pomoći na taj način da se molim za tebe i da ti objasnim neke stvari ako ne razumiješ, a na tebi je ostalo.
Živio...