Mr. 47 je napisao:
TARZAN je napisao:
Е ту се већ враћа оно старо питање "ко је почео рат?" тј. ко је први пуцао?
То гађање пијаца је било већ у поодмаклој фази пакла а све је кренуло од ситних чарки и првих убистава, после иде као домине...
.
nažalost samo se potvrđuje moje stanovište od ranije, taman pomislim evo jednog NEUTRALNOG srbina koji je sposoban posmatrat stvari sa udaljenosti realno..kad ono kvrc..prevlada ipak ta pristrasnost..
ja se evo samo ograničavam na moj grad, neću čak da spominjem Sarajevo gdje je tamo to X puta bilo gore
srpska vojska koja je bila po Majevici je ODMAH od maja 1992.g. GRANATIRALA SVAKI DAN nasumice po gradu...halo...nije to bilo kasnije, kad je rat već uhvati o maha, čak šta više u toku '94/'95 čak je bilo manje granatiranja, valjda što su onda i naši znali UZVRATITI dobro po njušci, pa su pazili da li će tako oalko da gađaju grad
Mr. 47 je napisao:
[
А да ли је национализам кренуо у Србији или Хрватској или Словенији, питање је... Србија је одувек па и тада била за очување СФРЈ али су северна браћа решила да беже од нас јер им је Тито довољно индустрије пребацио из јужних република а увек се Срби и Бошњаци свађају око тога ко је почео а Словенију нико и не дира јер су најбрже ПОБЕГЛИ.
И докле год се не изједначе злочини на обе стране, БиХ неће бити уједињена и неће функционисати нормално већ као бар две спојене засебне државе.
zaboravljaš da je SJEVER uvjek bio razvijeniji pa i dan danas, moglo bi se reći da je socijalizam samo zajebao i sloveniju i mađarsku, češku.....da nisu imali SFRJ/SSSR bili bi davno zapad
mislim da ipak niste u stanju da sagledate realno stvari
iz SFRJ su srbi
SVE ISTJERALI jer su mislili da ako su najbrojniji da imaju pravo da svima komanduju i odlučuju po svome, tačnije nastojali su stvarati SRBOSLAVIJU...dok je TITO bio živ on je to sprečavao
to bi bilo isto kao kad bi sad u EU njemačka kao najjača ekonomski i najbrojnija nacija željela da vlada EU...e u tome je caka..oni imaju ista prava i kao MINIMALNI luxemburg
u tome trebate tražiti tu grešku srpskog naroda...niko nije želio da im vi solite pamet, a slovenci i hrvati kao najjači PRVI su se oduprli...Bosanci kao i uvjek tek zadnji su smogli snage
kužiš li !!