banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1400 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2009, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Pajdoman je napisao:
Nesto mi ovdje ne stima...
Sklopio sam ugovor sa Eltom 01.07.2008. godine u Doboju. Morao sam da platim troskove prikljucenja kablovskog modema na instalaciju kablovske televizije. Imao sam dva nacina da platim. Jedan je bio da platim 50 KM gdje je ugovor na neodredjeno vrijeme a drugi je da platim 30 KM i da ugovor ogranicim na 12 mjeseci. Izabrao sam ovaj drugi nacin.
Sad mi nesto nije jasno. Stalno govorite da Elta nije nikada ogranicavala ugovorom pa me zanima sta je to bilo kod mene?
E sad, htio bih da predjem na ovaj malo brzi net pod novim ugovorom pa me zanima da li mogu to da uradim jer je stari ugovor jos vazeci?

Aj' ti promjeni provajdera, taman ti ugovor istice... kod ovih sve mozes da dobijes, sem usluge. Ne zna se ni ko pije, ni ko placa... :iconbiggrin:
Mada, uz pivo se sve dogovorite. Red bi bio da te caste, kad su te vec zajebali... :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Sad kad pogledas,sobzirom na to da se ne zna ko pije a ko placa,ispade najbolje da ti fino uzmes aninimni dial-up.... :lol: :lol: :lol:

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 21:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2008, 07:35
Ne želim da budem amoniman,želim da budem pilooot :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 09:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ziggy & jannet sta je razlog vaseg stalnog nezadovoljstva ? jbt zvucite k`o Waldorf i Statler

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
'O's nesto otvoreno da ti kazem, 'o's nesto otvoreno da ti kazem... :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 16:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
Мени је стварно мистерија зашто Елта не постави некакав форум на своју страницу? Није то нека свемирска наука. Па да не морате да трпите провокације и десетине коментара које са темом немају никакве везе...

Морам признати да је ово једини сегмент гдје конкурентски оператери, за сада, имају предност...

И још једна ствар, морам рећи да сте се слабије изрекрамирали него конкуренција. Неки дан сам морао убјеђивати друга да не иде код ових што такође нуде бесплатне мјесеце него да оде у Елту, каже човјек није имао појма за Елтину акцију...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 20:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
BrankoP je napisao:
Мени је стварно мистерија зашто Елта не постави некакав форум на своју страницу? Није то нека свемирска наука. Па да не морате да трпите провокације и десетине коментара које са темом немају никакве везе...

Морам признати да је ово једини сегмент гдје конкурентски оператери, за сада, имају предност...

И још једна ствар, морам рећи да сте се слабије изрекрамирали него конкуренција. Неки дан сам морао убјеђивати друга да не иде код ових што такође нуде бесплатне мјесеце него да оде у Елту, каже човјек није имао појма за Елтину акцију...

Sto se tice foruma, to je u zakljucnoj fazi i ovoga puta forum je samo deo novosti koje ce se nuditi. Priblizno za 2 sedmice.

Sto se tice reklama, svi nasi korisnici ce ih dobiti sa uplatnicama. A postojecu radijski reklamu narucili smo da se promjeni u vezi sa najnovijom ponudom.

Hvala na prijateljskim sugestijama :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 08:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Jun 2009, 09:39
info_elta2, mozes li odgovoriti na moja pitanja koja sam nedavno postavio?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
Pajdoman je napisao:
Nesto mi ovdje ne stima...
Sklopio sam ugovor sa Eltom 01.07.2008. godine u Doboju. Morao sam da platim troskove prikljucenja kablovskog modema na instalaciju kablovske televizije. Imao sam dva nacina da platim. Jedan je bio da platim 50 KM gdje je ugovor na neodredjeno vrijeme a drugi je da platim 30 KM i da ugovor ogranicim na 12 mjeseci. Izabrao sam ovaj drugi nacin.
Sad mi nesto nije jasno. Stalno govorite da Elta nije nikada ogranicavala ugovorom pa me zanima sta je to bilo kod mene?
E sad, htio bih da predjem na ovaj malo brzi net pod novim ugovorom pa me zanima da li mogu to da uradim jer je stari ugovor jos vazeci?

To je bio eksperimentalni pokusaj za kakvih 30 korisnika i odlukom direktora svi su automatski oslobodjeni vezivanja vec prosle godine. U svakom slucaju nikakvog problema nema, da uzmete novi paket, kako sam vec naveo vas status je jednak svim ostalim.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Kolika je prikljucna taksa za stare pakete (pakete bez vremenske klauzule u ugovoru)?
Da li je jos u toku ona akcija za dovodjenje novog korisnika i kako to uopste funkcionise? Dakle ja vas preporucim nekom novom korisniku, imam flat home start paket i sta onda? Kako ja da ostvarim to povecanje brzine?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Woo Hoo...napokon office koji nije Bogu iza ledja! Nego hoce li se sada moci vrsiti uplate tu u vasem front office-u? To bi bilo dobro.
Pozzz

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 08:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
Front office je počeo sa radom u strogom centru Banjaluke, na adresi Kninska 9 (prekoputa parka Petar Kočić). Na šalteru se možete informisati o svim našim uslugama, dobiti novi račun, kao i uvid u finansijsku karticu korisnika.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 09:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
dobio sam sms poruku juce, svaka cast i na otvaranju office-a i na obavjestavanju svojih korisnika
two thumbs up

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Danas sam prošao pored ali ne uđoh... Jel ima "zdjelica" sa slatkišima ? :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Imal iko da zna odgovor na moje pitanje? :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
epek je napisao:
Kolika je prikljucna taksa za stare pakete (pakete bez vremenske klauzule u ugovoru)?

19 KM

epek je napisao:
Da li je jos u toku ona akcija za dovodjenje novog korisnika i kako to uopste funkcionise? Dakle ja vas preporucim nekom novom korisniku, imam flat home start paket i sta onda? Kako ja da ostvarim to povecanje brzine?

Zovi 051/435-765 ili 051/435-766, reci - Imam drugara koji želi net!, ostaviš svoje podatke, ostaviš njegove podatke... U glavnom, kada njega prikopčaju, u istom momentu i ti dobijaš 512/128 za 20 KM... Samo, požuri, pošto akcija traje do 30. juna...

:wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2009, 17:27 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Korisnik sam 10 mjeseci. Uslugom sam prezadovoljan. Jedini problemi koji su postojali su uklonjeni u prvih mjesec dana od početka korištenja. Od danas sam na 768/192. 8)

Ako volite igrati preko interneta ELTA je fantastičan izbor. Latencija (ping) u COD5 na primjer na serverima u Francuskoj/V. Britaniji sa starim paketom 384/128 je bila oko 70-80 MS. :D
Moj drug na TEOL-u 768/64 ne može ići ispod 100 MS, a veza mu puca svakih pola sata. :lol:

Uglavnom... pozdrav, nadam se da ćemo se lijepo slagati. Pozdrav svima iz OŠ Ivo Andrić generacije 92/93. Odnosno 99. kada smo krenuli u školu. :D I naravno raji sa Lauša. :D

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 13:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Nov 2008, 23:09
Na 2mbps teol adsl uz par tweaka pingovi ovako stoje :
Hrvatksa : 14-30
Srbija : 17-25
Njemacka : 38-50
Britanija : 49-58
Holandija : 48-60

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 13:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da kopiram, pošto sam pogriješio temu bio:

Ima li neko problema sa internetom??? Kod mene dnevno veza pukne bar 20 puta, izgubi se na 5-6min i onda opet sve normalno. Strašno frustrira kod skidanja sa rapidsharea jer mozzila ne može da nastavi download kad se veza prekine... Ista stvar sa torrentima... Odem vani, ostavim cijeli dan da skida, dođem kući, a tamo ni 2% završeno jer je pukla veza i nema je taman toliko da prođe onaj automatski redial period... Bezveze mi radi komp cijeli dan... Tako je već jedno 2 mjeseca, ja mislio da je kod svih tako, ali drug mi reče da on nema nikakvih problema. Istina živi u drugom naselju pa me zanima jel ima neko iz centra da ima problema sa njihovim internetom???

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 15:11 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Hmmm, nijedan browser, čak ni FIREFOX 3.5 ne može nastaviti download sa RAPID SHARE-a jer ti za to treba nalog... koji se naravno plaća RAPID-u.
E, sad, preko nekog DOWNLOAD MANAGER-a, ili TORRENT-a (zavisi preko čega skidaš) probaj ograničiti brzinu downloada na malo ispod maksimuma tvoje konekcije. Npr. probaj sa 384/128 ograničiti na 40 kbps i vidi kako se ponaša. Naravno, ovo uradi od zavisnosti brzine paketa koji koristiš.
I sad, ono klasično. Uvijek koristi updateovan sistem, browser, i skeniraj sistem protiv malwarea. :wink: Ako ne pomogne, javi se ELTI. :D

E, čisto ako hoćeš: http://www.speedtest.net
E, sad, tu možeš vidjeti latenciju i brzinu, a ne i "kvalitet" veze. :roll:

EDIT2: Probaj promijeniti REDIAL period. Sad... to je jedino kratkoročno rješenje.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1400 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]