Ајде теби да одговорим, знам да си озбиљан саговорник...
vb87 je napisao:
Znaci, ako tebi nije kasnila plata onda je sve u redu?! Jos naglasavas da to nije istina?!
Не, није у реду ако касне плате. Човјек је написао:
Jamesdin Kurtovic je napisao:
Prvenstvo u raftingu bi bilo ok, da nisu zbog njega citavoj drzavi plate kasnile pola mjeseca.
Није истина да су читавој држави касниле плате пола мјесеца (јер и ја живим овдје). То није истина, а вјерујем уваженом Јамездину да њему јесте каснила плата...
vb87 je napisao:
Zatim, pises da mislis da je dobar potez organizovati nesto zbog cega ce masi ljudi kasniti plate?!
Не, тражио сам друге аргументе. Сам знаш да у БЛ одавно (не сјећам се ни прије рата) није организовано нешто толико велико, нешто што ће у БЛ довести толики народ и толике репрезентације. Ако је за то цијена да један мјесец касне (не да се не исплате, већ да касне) плате 15 дана, то је мени ОК. Ево, ја бих пристао да мени плата касни 15 дана због тога (да, имам велики стамбени кредит и породицу) ! Наравно, да након тога буде редовна...
Али откуд знате да су плате касниле због СП,а не због рецимо нечег другог? Ко је то рекао, који економиста, ко? СП у рафтингу је коштало 3 милиона КМ, нешто је дао Град, нешто Република. Мислиш да је милион КМ из буџета РС разлог да плате касне 15 дана? Дали су 100 000 КМ из буџета РС за Ленија Кравица, сад би плате требале каснити 2 дана?
А гдје су други аргументи против СП у рафтингу? Теби је то нека критика?
vb87 je napisao:
Da ne spominjem tzv. dugorocnu korist za grad od tog SP-a. Kradoljub je lajao o tome na svakom koraku a sada trt. Rafting je samo jedan u nizu lopovluka.
"Крадољуб" ће још дуго о томе "лајати". Ако се кандидује на наредним локалним изборима, шта мисли хоће ли споменути како је за његовог мандата у БЛ одржано једно сСвјетско првенство?
Ти мислиш да је рафтинг био лоповлук? Поштујем! Напиши како, гдје је завршила лова, конкретно! То је поента ове теме!
vb87 je napisao:
Ova vlast je lopovska do daske i nadam se da ce bar neko od njih zavrsiti u buvari pa makar ih hapsio i mrtvi Alija!
Управо овакву причу нисам желио на овој теми. Идеја ми је била да ти кажеш "овај је лопов", наведеш примјере и аргументе. Неко други се јави и каже "Извини, ниси у праву, то су криви они други " или "Е, то је због тога што..."... Дакле, да се полемише, а не да ти кажеш "ова власт је лоповска", а неко се јави и каже "ма шта ти знаш, Додик је супер", опљујете један другога, вријеђате се и на томе остане...