HA! znao sam! Kapitalizam je dijelo Sotone i nikog drugog. MARXA za Gospodara
Citiraj:
SATANA JE POZVAO SVE DEMONE SVETA NA SVETSKU KONVENCIJU
Pa naravno, ako i ginekolozi imaju svoju konvenciju mogu i demoni...takozvani DemonCon 09
Citiraj:
TERAJTE I NJIHOVE ŽENE DA RADE ŠTO VIŠE, NEKA SE TO ZOVE EMANCIPACIJA
Kick ass, sotona je izmislio osamostaljenje žena, drugim riječima Bog želi da žene budu podređene, a muškarci da njima vladaju, al zakon mi je nek se zove emancipacija....izmisli čovjek ime u sekundi...
Citiraj:
POTPUNO IM ZAPOSEDNITE SVA ČULA . PODSTAKNITE IH DA SVAKI PUT KAD UDJU U AUTOMOBIL UPALE RADIO ILI CD I NAPAJAJU MOZAK STUPIDARIJAMA
Da. Nek oni upale radio, da se slučajn o ne bi zamislili o Bogu i u trenutku zamišljenosti prešli u drugu traku, izazvali sudar ili udarili nekoga. Ako to uradiš dok si mislio na Boga nisi ništa loše napravio.
Citiraj:
TOLIKO IM OKUPIRAJTE MISLI DA DEČIJE ŽELJE UOPŠTE NE STIGNU NI DA ČUJU.
Citiraj:
DAJTE IM DEDA MRAZA
Sotona sam sebe negira, valjda je zato i Sotona
Citiraj:
NAPAJAJU MOZAK STUPIDARIJAMA.
Stupidarijama?! vau nadam se da Sotona govori l33t jezik
Citiraj:
KAFIĆE NAPUNITE MAGAZINIMA I NOVINAMA SA LAKIM SADRŽAJEM.
Ne. Kafiće napunima Hegelom, Kantom i Heideggerom. Nek se baš zamisle dok sem relaksiraju.
Citiraj:
NEKA SE NA SVAKOM ĆOŠKU GRADA I DUŽ PUTEVA NALAZE REKLAMNI BILBORDI, TAKO DA IM MISLI NI JEDNOG TRENUTKA NE ODLUTAJU... ZNATE VEĆ GDE
Pa ne mogu odlutati kad već slušaju radio i iPod....zaboga Sotono razmišljaj malo
Citiraj:
NAPUNITE IM POŠTANSKE SANDUĆIĆE REKLAMAMA, POTROŠAČKIM KATALOZIMA I SVIM MOGUĆIM OGLASIMA SA USLUGAMA I LAŽNOM NADOM.
Jebeš mi sve ako ih ikad pusti u zgradu preko interfona, ma neću ni poštara, koji će mi stipendija uliva mi lažnu nadu i daje mi pare za Sotonizaciju (TM) mene samog
Citiraj:
I POTRUDITE SE DA SVAKA PRODAVNICA I SVAKI RESTORAN IMA MUZIKU KOJA IH NEĆE DUHOVNO POVEZATI SA BOGOM.
U mojoj prodavnici nema radija, znači ona je u svojoj suštini crkva.
Citiraj:
MAGAZINE NAPUNITE NAPIRLITANIM LEPOTICAMA, KAKVE NIGDE NE POSTOJE, TAKO DA PODSTAKNETE NJIHOVU KONSTANTNO NEZADOVOLJSTVO SOPSTVENIM ŽENAMA. NEKA U MISLIMA STALNO TRAŽE IZMIŠLJENE LEPOTICE IZ FILMOVA I MAGAZINA.
Ako su već uslikane kako ne postoje, a takve stvari baš trebaju muškarcima za njihovu hm...samostalnu rekreaciju
Citiraj:
I DAJTE IM SVAKODNEVNO GLAVOBOLJU

HA HA HA

Znači žene ne lažu kad kažu da ih boli glava, Sotona nam uskraćuje sex
Citiraj:
NEKA SE PLAŠE PASA LUTALICA, MAČAKA, MIŠEVA, MRAVA, BUBA I SVEGA OSTALOG ŠTO JE KREATOR STVORIO
Već vidim ako majka kaže sinu:"Ta pjena iz usta znači da kuca ima bjesnilio sine, trkni i pomazi ga"
Citiraj:
NEKA SE DIVE AUTOMOBILIMA, MOTORIMA, JAHTAMA, AVIONIMA, KUĆAMA...
Što da ne? To su ljudske kreacije a on je kreacija Boga, pa je samim tim i sve to Božija kreacija, ili se varam
Citiraj:
NEKA IM DECA VOZE ROLERE I SKUTERE I SVE ONO ŠTO ĆE IH NATERATI DA SE NAVIKNU DA NOSE NA GLAVI KACIGU
Ne kontam, zar je grijeh pokušati spasiti si život? Ili je Sotona izmislio kacige koje svojim dejstvom odbijaju Božije zrake....
Citiraj:
NEKA IM DECA NA UŠIMA STALNO NOSE SLUŠALICE I NEKA OGLUVE OD WALKMAN-a I I-POD-a
Nek stanu ispod crkvenog zvona, sluh će im se poboljšati...
Citiraj:
ZAPAMTITE BRAĆO, DEMONI: NAŠA FILOZOFIJA JE DA NIJE BOG STVORIO ČOVEKA, VEĆ ČOVEK BOGA.
Jebote ja sam demon a nisam ni znao...propustio sam DemonCon 09...šteta činio mi se dobar...
Moram priznati priča mi je podjednako glupa kao ona na početku "Ateisti vs Teisti" teme. A i podsjeća me na onu Domestos reklamu gdje bakterije planiraju osvajanje WC-a
Sad znamo kome se on moli na ovoj slici