Nicole je napisao:
veverushka je napisao:
tu traumu nikada necu zaboraviti!
Jel' ti misliš da mi ostali nemamo trauma??
I moja porodica je dala doprinos masovnim grobnicama, logorima i gradskom groblju i to sa četiri čoveka ali mi niko i nikada nije rekao da moram da mrzim ili da nikada ne oprostim svim Muslimanima i svim Hrvatima. Jel' ti misliš da je borcima drago što su morali ubijati one "preko puta", jel' misliš da ijedan mirno spava i dan danas, bio Hrvat, Musliman ili Srbin??
Ja svoju istoriju čuvam tako što svoje najmilije nosim u srcu, posetim grob, upalim sveću, pomolim se Bogu da počivaju u miru a ne tako što ću popljuvati i gledati popreko nekoga samo jer se zove Domagoj, Fuad ili Nemanja. Čovek vredi više od svog' imena i ja ljude delim po ljudstvu i obrazu a ne po tome kom' se i da li se Bogu moli, koje mu je boje koža, kako mu je ime, koliko ima novca i da li je izbeglica.
Ne može se gledati u budućnost, očima punim prošlosti, zato i jesmo tu gde smo sad'.Čuvati od zaborava je ljudski a oprostiti, uzvišeno!
Dokle god postoji "ustaša, balija i četnik" mi se nećemo rešiti kompleksa.
izvini nicol, ali zbog cega ti mene napadas? napravila si me nacionalistom i rasistom, a to nikada nisam bila ,niti sam se tako ponasala. ti si potpuno iz konteksta sve izvukla. ja sam rekla da sam protiv hrvata i muslimana nacionalista, tj. onih koji mrze srpsku naciju, i koji govore da smo mi srbi poceli rat. to nije istina i ne znam kako ti taj stav branis. i zasto ti mene poredis sa sobom ili ikim drugim. kad sam ja rekla da je borcima bilo drago da ubijaju????? ali, nemoj da gresis dusu, bilo ih je mnogo koji su uzivali u tome!
meni je zao zbog tvog gubitka!
ali cemu ona recenica "mislis da mi nemamo traume?" jesam li ja to rekla i nipodastavala?!
izvini, ali nije ti na mestu, uopste!