banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 27 Maj 2009, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sto se Juventusa tice vec jednog imas :D i kad je bio u drugoj ligi bio sam uz njega,jbg imaju lepe dresve.Naime, Partizan je prilikom jedne turneje Partizan je dobio na poklon 2 garniture dresova od Juventusa i oni su se svideli igračima, pa je Bobek u ime igrača to tražio od kluba, što je i ispunjeno i od tada je Partizan crno-beli.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zna se koliko je sati kada je Juve potegao u kasicu prasicu :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
.ebes juve vazno je da se Parma vratila u elitu

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Milijaš odbio ponudu iz Dubaija
Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš karijeru neće nastaviti u Al Naseru, uprkos višemilionskoj ponudi iz Dubaija.

Predstavnici Al Nasela su, kako su preneli beogradski mediji, nudili osam miliona evra za četvorogodišnji ugovor, da bi Milijašev menadžer Zoran Stojadinović stavio tačku na ceo "slučaj".

"Dogovorili smo se da se zahvalimo na ponudi koja je u ovom teškom vremenu zaista bila jedinstvena. Nismo želeli više da mažemo oči ljudima koji su krajnje korektni", izjavio je Stojadinović za "Sport" i dodao da se Milijaš, pre nego što je doneta konačna odluka, o ponudi iz Dubaija posavetovao i sa selektorom Srbije Radomirom Antićem.

Milijaš će tokom leta sigurno napustiti Ljutice Bogdana, a još uvek je najbliži Borusiji iz Menhengladbaha, bundesligašu koji je bio u igri i tokom zimskog prelaznog roka.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Žuka u La Korunji
Petak, 29. maj 2009. 11:44

Žuka je napustio Beograd i stigao u La Korunju gde će u petak obaviti lekarske preglede. Samo ga oni dele od potpisa ugovora sa Deportivom.

Brazilac ove godine nije mnogo igrao za Partizan i time je automatski postao slobodan igrač, prema klauzuli ugovora. Hteli su ga i klubovi iz Emirata i Saudijske Arabije, ali je igranje u Primeri svakako predstavlja najveći izazov za iskusnog vezistu.

Ukoliko ne bude iznenađenja, Žuka će sa Deportivom potpisati dvogodišnji ugovor.

"Deportivo ima visoke ambicije, baš kao i ja", izjavio je "bombardero" kako su ga prozvali lokalni mediji pošto su saznali za njegov snažan udarac.

Žuka je u Partizan stigao na leto 2007. iz Botafofa. Sa crno-belima je osvojio dve duple krune.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Јебени Фејса!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Brazilac Leonardo treniraće nardene sezone fudbalere Milana, umesto Karla Ančelotija objavio je u petak sportski dnevnik 'Gezeta delo Sport'.
Italijanski list navodi da je Leonardo već razgovarao sa čelnicima 'rosonera', i da je dogovorio uslove dvogodišnje saradnje, dok će Ančeloti tokom narednih mesec dana sigurno preći u redove engleskog Čelsija.
'Gazeta delo Sport' tvrdi da će Milan nakon osam godina promeniti trenera, iako je Anćeloti početkom nedelje demantovao da je u pregovorima sa vlasnikom Čelsija ruskim milijarderom Romanom Abramovičem.
Leonardo do sada nije imao trenerskog iskustva, a tokom dugogodišnje igračke karijere dva puta je nosio dres Milana, prvo od 1997. do 2001. godine, a potom i u sezoni 2002/03.
Za reprezentaciju Brazila, sa kojom je osvojio titulu prvaka sveta 1994. igrao je 60 puta, i postigao je 18 golova.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Žuka u La Korunji
Petak, 29. maj 2009. 11:44

Žuka je napustio Beograd i stigao u La Korunju gde će u petak obaviti lekarske preglede. Samo ga oni dele od potpisa ugovora sa Deportivom.

Brazilac ove godine nije mnogo igrao za Partizan i time je automatski postao slobodan igrač, prema klauzuli ugovora. Hteli su ga i klubovi iz Emirata i Saudijske Arabije, ali je igranje u Primeri svakako predstavlja najveći izazov za iskusnog vezistu.

Ukoliko ne bude iznenađenja, Žuka će sa Deportivom potpisati dvogodišnji ugovor.

"Deportivo ima visoke ambicije, baš kao i ja", izjavio je "bombardero" kako su ga prozvali lokalni mediji pošto su saznali za njegov snažan udarac.

Žuka je u Partizan stigao na leto 2007. iz Botafofa. Sa crno-belima je osvojio dve duple krune.

Realno svaka mu cast na ucinjenom al ne vidim potrebu da se dalje zadrzava u klubu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
FERNANDO TORRES potpisao je novi petogodišnji ugovor s Liverpoolom kojim se obvezao da će na Anfieldu ostati najmanje do 2013. godine. "El Ninu" je plaća povećana na 100.000 funti tjedno, tako da će zarađivati tek neznatno manje od kapetana Stevena Gerrarda. U ugovor je također dodana stavka kojom Liverpool može produžiti svoj dogovor s Torresom na još godinu dana, do 2014. godine, kada će Španjolac imati punih 30 godina.

"Želim ostati ovdje i nastaviti karijeru u Liverpoolu. Osjetio sam zajedništvo među igračima, predanost i ljubav prema klubu. Vrlo rado sam saslušao njihovu ponudu, koja je uslijedila nakon dvije sezone pozitivnog rada. Nisam nimalo dvojio. Sada mi je cilj osvojiti trofej s Liverpoolom već u idućoj sezoni", rekao je Torres.

Španjolski napadač za Liverpool je dosad odigrao 84 utakmice i zabio 50 golova, te postao najvažniji igrač Benitezove momčadi, uz Stevena Gerrarda, naravno. Klub je stoga morao ispoštovati obećanje prema Torresu da će mu povećati plaću, a koje su mu dali nakon što je u Englesku došao iz madridskog Atletica.

Dabogda ti se zelja ispunila vise puta :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
FERNANDO TORRES potpisao je novi petogodišnji ugovor s Liverpoolom kojim se obvezao da će na Anfieldu ostati najmanje do 2013. godine. "El Ninu" je plaća povećana na 100.000 funti tjedno, tako da će zarađivati tek neznatno manje od kapetana Stevena Gerrarda. U ugovor je također dodana stavka kojom Liverpool može produžiti svoj dogovor s Torresom na još godinu dana, do 2014. godine, kada će Španjolac imati punih 30 godina.

"Želim ostati ovdje i nastaviti karijeru u Liverpoolu. Osjetio sam zajedništvo među igračima, predanost i ljubav prema klubu. Vrlo rado sam saslušao njihovu ponudu, koja je uslijedila nakon dvije sezone pozitivnog rada. Nisam nimalo dvojio. Sada mi je cilj osvojiti trofej s Liverpoolom već u idućoj sezoni", rekao je Torres.

Španjolski napadač za Liverpool je dosad odigrao 84 utakmice i zabio 50 golova, te postao najvažniji igrač Benitezove momčadi, uz Stevena Gerrarda, naravno. Klub je stoga morao ispoštovati obećanje prema Torresu da će mu povećati plaću, a koje su mu dali nakon što je u Englesku došao iz madridskog Atletica.

Dabogda ti se zelja ispunila vise puta :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Možda kad Đavoli odu u raj :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Žuka i zvanično u Deportivu
Slika
Fudbaler Partizana Antonelo Žuka prošao je medicinski pregled u Deportivu posle čega je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz La Korunje.

Brazilac je izrazio zadovoljstvo što je prešao u jedan od većih španskih klubova i što će imati priliku da igra u Primeri. Žuka je izjavio da mu je cilj da osvaja trofeje, a da je dosta toga o svom budućem klubu naučio od svoja dva bivša trenera, Slaviše Jokanovića i Miroslava Đukića koji su igrali u klubu iz La Korunje.

Žuka nije krio zadovoljstvo zbog prelaska u Deportivo.

„Veoma sam srećan što imam mogućnost da igram u jednom od najvećih španskih klubova i u jednoj ligi jakoj kao što je Primera. Nadam se da ću ostvariti isti uspeh kao i u Srbiji“.

Sada već bivši Partizanov igrač rekao je da se već raspitao o svom novom klubu kod svojih bivših trenera Joaknovića i Đukića, koji su nastupali za klub iz La Korunje.

„Znam da su mnogi Brazilci, kao na primer Bebeto i Mauro Silva, bitan deo istorije ovog tima. Moji treneri u Srbiji, Slaviša Jokanović i Miroslav Đukić takođe su igrali ovde. Dosta toga su mi rekli o klubu i o gradu. Želim da me primete zbog moje igre, nadam se da ću ispuniti očekivanja svih“.

Žuka je rekao da je za interesovanje Deportiva čuo od svog agenta prvi put pre petnaest dana i istakao da se ekipa iz La Korunje nalazi među najboljim timovima u Španiji i da će se boriti za titulu sledeće sezone.

Na pitanje koji su njegovi kvaliteti, Žuka je bio skroman i izjavio da će prepustiti drugima da to procene.

„Teško je da govorim o sebi, ali sam veoma takmičarski nastrojen. Radije bih sačekao i video šta će drugi, gledajući me na terenu, reći o meni“.

Novinari su istakli da se za Žuku često ističe da je veliki profesionalac, što je Brazilac i potvrdio.

„Istina je i verujem da je to jedna od mojih karakteristika. Volim da se pripremim tako da bih bio u najboljoj mogućoj fizičkoj spremi i da pomognem timu što je moguće više“.

Bivši Žukin trener u Partizanu, Miroslav Đukić, imao je samo reči hvale za Brazilca.

„Odluka da se Žuka dovede u Partizan bila je kolektivna. Videli smo snimak i odlučili smo da potpišemo ugovor sa njim, pošto sam želeo veznog igrača koji je agresivan i koji se lako kreće sa loptom. Takođe i nekoga ko je sposoban da igra brzo, da pokreće tim. Sve to je bila istina i ostvarili smo uspeh. On je uvek bio za primer ostalima na treninzima, veoma ozbiljno je pristupao njima. Imate dva tipa Brazilaca: one koji su veoma talentovani, ali se posle praznika ne vrate u tim i nisu previše profesionalni. Sa druge strane imate primer Maura Silve. I u ovom slučaju mogu da kažem: profesionalac sa igračkim kvalitetom“, rekao je bivši trener Partizana i bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Đukić je dodao da zna da će Žuka uspeti u Deportivu.

„On je kompletan vezni igrač. Veoma je ozbiljan i vredan radnik, agresivan, dobro se kreće sa loptom i ima veoma dobar udarac. Siguran sam da će ostvariti uspeh u Deportivu. Voli da se pridružuje napadu i da ima kontakt sa loptom. U Partizanu mi je bio potreban vezni igrač i imao sam Moreiru i njega. Žuki sam uvek govorio da ostane na svojoj pozicji, imao je uputstva da igra kao zadnji vezni igrač, da bude podrška ostalima, pošto ume da osvaja loptu na svim delovima terena. Kao što sam rekao, on je veoma kompletan igrač“, dovršio je Đukić.

Žuka je izrazio nameru da se pre svega oprosti od saigrača u Partizanu, kao i navijača, na meču koji ’crno-beli’ igraju sa Čukaričkim u subotu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 11:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Anceloti i zvanicno u Celziju!!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Грешка, велика грешка.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Грешка, велика грешка.

I ja isto mislim. Ali pustimo covjeka da radi, rezultati ce pokazati...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Tomović potpisao je ugovor sa italijanskim prvoligašem Đenoom.

Nakon što je prošao medicinski pregled, Tomović je potpisao ugovor do 2014. godine. Đenoa je sezonu završila na deobi četvrte i pete pozicije sa Fiorentinom, ali će zbog slabijeg skora u međusobnim susretima igrati u Evropa Ligi naredne sezone. 21-godišnji Tomović karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, a 2004. godine prelazi u Rad gde igra jednu sezonu po povratku kluba u Prvu ligu.

Tomović je za Crvenu zvezdu debitovao u sezoni 2005-2006. kod trenera Valtera Zenge. Nastavak sezone proveo je na pozajmici u Radu, a posle toga vraća se među ’crveno-bele’ gde je u ekipi Aleksandra Jankovića izborio status prvotimca.

Tomović je član mlade reprezentacije Srbije za koju će nastupati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Грешка, велика грешка.

eh, što tebe ne upitaše... :roll:

ako povede Prila sa sobom i ako dovede Džeku i Aguera kako se priča, biće to paklen sastav Chelsija :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skeva je napisao:
Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Tomović potpisao je ugovor sa italijanskim prvoligašem Đenoom.

Nakon što je prošao medicinski pregled, Tomović je potpisao ugovor do 2014. godine. Đenoa je sezonu završila na deobi četvrte i pete pozicije sa Fiorentinom, ali će zbog slabijeg skora u međusobnim susretima igrati u Evropa Ligi naredne sezone. 21-godišnji Tomović karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, a 2004. godine prelazi u Rad gde igra jednu sezonu po povratku kluba u Prvu ligu.

Tomović je za Crvenu zvezdu debitovao u sezoni 2005-2006. kod trenera Valtera Zenge. Nastavak sezone proveo je na pozajmici u Radu, a posle toga vraća se među ’crveno-bele’ gde je u ekipi Aleksandra Jankovića izborio status prvotimca.

Tomović je član mlade reprezentacije Srbije za koju će nastupati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

Продати Томовића прије европског првенства за младе, иначе стандардног - ГЛУПОСТ НЕВИЂЕНА!
Могло се узети јо милке евра сигурно, мање од овог није могло, дакле неко је на легалан начин стрпао себи у џеп силне паре :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kleo u Partizanu!
Brazilac Kleverson Gabrijel Kordova Kleo postigao je dogovor sa upravom Partizana pa će sledeće nedelje najverovatnije potpisati ugovor sa srpskim šampionom.

Prema nezvaničnim informacijama, Kleo, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za Zvezdu, načelno se dogovorio sa Partizanom, pa će sledeće nedelje doći u Beograd kako bi postigao konačan dogovor i postao prvo pojačanje ’crno-belih’ pred sledeću sezonu. Brazilski napadač će tako biti prvi fudbaler u poslednjih 20 godina koji je dres jednog ’večitog rivala’ zamenio drugim.

Kleo je proteklu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u Crvenoj zvezdi za koju je postigao osam golova. ’Crveno-beli’ su imali pravo da do aprila potpišu 24-godišnjeg Brazilca ali to iz nepoznatih razloga nisu učinili pa je Kordova od četvrtog meseca zvanično bio slobodan igrač.

Transfer iz Partizana u Crvenu zvezdu pre Klea imali su Milko Đurovski 1986, Goran Milojević 1989, (oba iz Zvezde u Partizan), a poslednji je bio Dejan Joksimović 1989.

b92

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 18:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znaci mogao bi Diarra da ode onda??? :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]