banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2009, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Sad će iz Čelzija da se se raskukaju kako bi oni sigurno bili na krovu Evrope, da nije bilo one vasionske zavjere u polufinalu...

Iskreno očekivao sam više od Mančestera, ali su mi posebno u oči upale dvije stvari... Nepostojanje veznog reda i po ko zna koji put dokazana teza da K. Ronaldo jednostavno nije igrač za velike utakmice. Protiv Barselonine odbrane u kojoj su nedostajala trojica standardnih igrača, on je morao da igra simultanku, jer su odbranu činili štoper koji to nije (Ture), neiskusni i upitno kvalitetni Pike, iznuđeni Pujol na desnom beku i 35-godišnji Silvinjo na lijevom. Da ne drbim previše, tranzicija igra u Mančesteru je zakazala. Problem sa adekvatnim prenosom težišta igre, bio je evidentan već ranije, jer se Runi previše vraća unazad po loptu, umjesto da je dobija na tacni. Kerik, ubjedljvo najslabija karika u ovom timu Mančestera i čovjek koji bi ipak trebalo da grije klupu nekom vrhunskom kreatoru igre.
Vidić i Ferdinand na jako lošem nivou. Vidić kod prvog gola i nije mogao puno da uradi, jer je Eto mnogo jak u takvim situacijama, a niko se nije potrudio da mu dodatno zatvori prostor. Zakazala je prva linija, koja je dozvolila da lopta uopšte onako stigne do Etoa. Kod drugog gola totalni kiks odbrane. Mesi ima 167 cm i pored takvih divova, nesmetan šutira glavom...

Barsa primjenila jednostavan recept, a Ferguson im je to dopustio. Držanje lopte na 40 metara od protivničkog gola i traženje rupa u odbrani, kojih je večeras bilo i suviše. Inijesta i Čavi su jednostavno fenomenalni igrači i svaki posebno, a kao tandem su još bolji... Apsolutno sve pohvale...

Skols je za onaj pokušaj otkidanja noge zaslužio da ga neko načepi kopačkom već u idućem napadu, a zašto to neko nije uradio, nije mi baš najjasnije...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
kerik uopste nije los igrac, ali jednostavno nije kreator igre. veceras manchester jednostavno nije imao igru, jer portugalska primadona jednostavno nije, niti ce ikada biti, timski igrac. jednostavno mu je previse stalo do samodokazivanja, i nije mi jasno zasto ga ferguson uopste trpi, kad se svojevremeno bez trunke grize savjesti rijesio bekama. vidic uopste nije odigrao lose, osim reakcije kod prvog gola, ali mi se cini da on uopste nije ni trebao da bude na toj poziciji. nije mi jasno gdje je evra bio u svoj toj prici kod prvog gola.
kad tome dodamo da je berbatov izuzetno limitiran igrac (jedno je davati golove viganu, hulu i stouku, a drugo barseloni), a da drugog klasicnog napadaca mancester i nema, dolazi se do toga da je igra bez centrfora morala u jednom trenutku da pukne. ne moze runi da igra i krilo i centarfora. ne razumijem zasto mancester ne nabavi neku tehnicki potkovanu mrcinu koja ce da zadaje malo vise glavobolje protivnickim odbranama. ali, valjda alex zna, malo je bolji trener od mene :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
BlackHand je napisao:
Da, da, sigurno je do Fergusona, nije ni najmanje do Vidića i Ferdinanda (krivaca za golove), kao ni do Ronalda, Rooneya, Scholesa, Giggsa i ostalih. Pohvale Parksu.

e ovo si upravu Bleki :cat:

Barca je zasluzila pehar,bili su bolji i nema dalje!!!!!!!!!!!!!!!! A i ja snjima ucuko koji evric :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 08:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Glavni igrac Barse:

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 08:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kao da su protiv Borca igrali, ne mogu vjerovati da Manchester nije prešao centar... :-? Čestitke Kataloncima!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Као што већ рекоште, потпуно заслужена побједа и потпуно заслужено освајање лиге шампиона. Круна на крај врхунске сезоне, исплата за најљепши фудбал икада одигран у једној сезони. Тотална офанзива, трчање, техника, ефикасност... и тако од септембра 2008 до јуче. Гвардиола себи отворио врата у групу најбољих тренера. Има још да доказује, али већ сад се зна да ће бити много велики. Освојио и као играч и као тренер. Непроцјењиво.

То су велики клубови, и било како било, нијансе одлучују. Мишљења сам да је Бербатов могао пуно више да да, да је кренуо од почетка, јер такав робусан нападач увијек на себе вуче једног штопера (поготово онакве штопере), сужава простор, што оставља мјеста за крила да утрчавају. Овако, ниске нападаче, "зонска" одбрана, лакше ријешава.
Везни ред Манчестера је изгубио утакмицу. Нису могли да задрже лопту у свом посједу, да освајају простор. Вјероватно је зато Гигс и почео утакмицу. Барса извршила притисак трчањем, остало знате. Прескакање средине, Роналдово дављење лопте, наизрађени шутеви са 30 метара... Још да додам да најбољи штопери на свијету нису имали своје вече.

П.С. - Сад сам љубоморан на неке ликове који су сутра у Барселони кад буде дочек играча. (апсолвентска екскурзија)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Manchester ove sezone odigrao dve ocajne utakmice, onu protiv Liverpoola i ovu protiv Barselone. Jbg katalonski cigani nezasluzeno dodjose u finale i tamo ih doceka bezvoljni Manchester i lepo osvojise LS. Sta je tu je, cestitke Barseloni na nezasluzenoj tituli

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ronaldo za poraz okrivio i Fergusona

http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 35643.aspx

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vader je napisao:
Ronaldo za poraz okrivio i Fergusona

http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 35643.aspx

Ronaldo se okliznuo u svacionici i pao Fergusonu na koljeno :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 12:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Citiraj:
Manchester je u utakmicu krenuo u 4-3-3 formaciji, s Parkom na desnom krilu. Svaka čast prvom Korejcu u finalu Lige prvaka, ali dojam je da je bilo boljih rješenja. Ronaldo je gurnut u vrh napada, umjesto na krilo što je njegova prirodna pozicija, dok je Rooney bio lijevo krilo, a kada se United ukopao nakon Eto'ovog gola, i lijevi bek, Na taj način Ferguson je izgubio svoja dva najbolja igrača, Ronaldu nije imao tko gurnuti loptu, dok je Rooney bio potpuno odsječen.

Osim toga, Fergie je tri puta tijekom utakmice mijenjao taktiku, očajnički tražeći formulu uspjeha. Izmjene su mu bile logične (Tevez za Andersona u 46', Berbatov - Park 66' i Scholes - Giggs 75'), a jedino mu se može zamjeriti što Scholesa nije uveo ranije u igru. Negdje do pred kraj prvog dijela Manchester je igrao u 4-3-3 formaciji nakon čega su promijenili taktiku u 4-4-2. Nakon gola Messija za 2:0 svim snagama su tražili izjednačenje pa su na kraju stajali u 4-2-4 sa Rooneyjem, Tevezom, Ronaldom i Berbatovim u napadu, ali više pomoći nije bilo.

http://www.index.hr/sport/clanak/kako-j ... 35681.aspx

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
UEFA: Drogba šest, Bosingva četiri meča suspenzije

UEFA je kaznila napadača Čelsija Didijea Drogbu sa šest mečeva suspenzije zbog svega izrečenog na račun norveškog sudije Toma Heninga Ovreba posle meča sa Barselonom u polufinalu Lige šampiona. Njegov saigrač Žoze Bosingva zaradio je suspenziju od četiri meča. S druge strane, londonski klub je kažnjen sa 100.000 evra zbog ponašanja navijača koji su svim i svačim gađali sudije... Klub i igrači imaju pravo da u roku od tri dana ulože žalbu na odluku disciplinaca UEFA.

УЕФА=МАФИОСИ (зашто ми се чини да ово често пишем?)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
УЕФА=МАФИОСИ (зашто ми се чини да ово често пишем?)

Pozdrav sa Severa:
Slika
:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Шта ради слика Звездиног стадиона и севера на теми Лига Шампиона??? :lol: шалим се :lol:

У потпуности подржавам и крајње оргинална кореографија.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Шта ради слика Звездиног стадиона и севера на теми Лига Шампиона??? :lol: шалим се :lol:

Isto sto i klempo u nasim vitrinama:
Slika
A sada da se vratimo na temu... :D :D :D
Unistise coveku karijeru ni krivom ni duznom, u onakvim situacijama bi svako odreagovao kao Drogba, u svakom slucaju sramota za svetski fudbal.

p.s. cudi me da je Balak izbegao kaznu, iako je i on bio u verbalnom (umalo i fizickom) sukobu sa sudijom

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Клемпо је из купа шампиона. 8)

Балак није добио казну зато што је то било на терену, а ова двојица јесу ваљда због онога што је било посље утакмице и у тунелу. :-?

Poslednji put menjao skypostman dana 17 Jun 2009, 18:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nidje veze, znaci od sada na tewrenu mozes raditi sta god zelis :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ma nidje veze, znaci od sada na tewrenu mozes raditi sta god zelis :roll: :roll: :roll:

И ја кажем, али за то на терену га је требао санкционисати судија... :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31

Sva vremena su u UTC [ DST ]