banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2009, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Jednom je mene na biciklu ganjao zbog prelaska na crvenom, sva sreća okretao sam pedale brže od njega i bolje sam poznavao ulice u Obilićevu od njega. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Realno, i da te sustigne, sta ce? Skociti sa bicikla na bicikl hehehe :)
Uhvatiti te za rame? I don't think so, prelako ga skines.
Udari te da padnes sa bicikla? Hmm, tesko i to.
Pa sta ce, zamoli te da stanes, ti kulturno ubrzas :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 07:44 
Nece mene sigurno uhvatiti...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
jos sta nece vise izmisliti majko mila,prije jedno 3 godine u SA kod televizije stoji tako jedan "bijc drot" i drzi radar u ruci,lafo on mjeri brzinu i on ce nekog zaustaviti....raja mu svira,zajebavaju ga ali on sav odvazan i dalje po onoj zezi mjeri brzinu :lol: ....ja se komiro kad sam ga vidio...ja budaletne Tito dragi :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

... i raja se prestala smijati kada im je na kucnu adresu dosla kazna za prekoracenje brzine, koje je snimio bicikl-policajac ;)
Nije se sa tim zezati, on ti cita tablice i biljezi prekoracenje, jos ako te zaustavlja a ti si baja i neces da stanes, ajoj onda kazne sto ce ti doci...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Rakun_Slavko je napisao:
... i raja se prestala smijati kada im je na kucnu adresu dosla kazna za prekoracenje brzine, koje je snimio bicikl-policajac ;)
Nije se sa tim zezati, on ti cita tablice i biljezi prekoracenje, jos ako te zaustavlja a ti si baja i neces da stanes, ajoj onda kazne sto ce ti doci...

bolan kakva kazna kakvi bakaracvi Rakune,on stoji sa onim starim radarom za brzinu,hem sto ne moze te uslikati hem sto ne moze dokazati.....pa cuj kad bi pisao na papir tablice i brzinu sta bi tek onda bilo.....zalegne negdje i kako mu se digne kita on zapise tablice i posalje kaznu :roll: moje misljenje je da on to ne moze uraditi........moze hvatati bicikliste bez sljemova,da ganja pjesake sto predju cestu na pogresnom mjestu,da udara parking kazne ali da naplacuje kazne radi brze voznje sa radarom starim i 20 godina....mislim da ne....

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Rakun_Slavko je napisao:

Sta ako bude pucao? :wink:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Rakun_Slavko je napisao:

Ubaci ti pendrek u zice :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

Sta ako bude pucao? :wink:

"Pucaj mu u gume!!!" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 20:59 
joooj i ja sam nekidan vidjela 2 penzionera sa kacigama, tako su smijesni bili, sta ce jadni, sigurno ih je vec opalilo po dzepu...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
ne dirajte mi policajce na bajsevima, imaju tako dobre guze...i ruke...i noge....uh...
:D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 21:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
U kojem gradu ti živiš?Ovi što sam ih ja vidio su u takvom stanju da jedva voze te bicikle.......Njima bi trebalo prvo dosta Slika pa ih onda pustiti na ulicu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
prvo na ispumpavanje stomaka.
i po mogucnosti dijalizu krvi da se ocisti silni alkohol

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
vim je napisao:

Pa naravno da u policijskoj drzavi postoji, iako sam u drugim zemljama vozio i nigdje nema da kaznjavaju zbog toga, vec je to izbor pojedinca ali pojedinci posto vole vlastitu sigurnost to rade sami bez nametanja kazni. Znaci zakoni se provode povecanjem svijesti i standarda kod gradjana, a ne kaznama sto je svojstveno policijskim a ne demokratskim drzavama.

vim je napisao:
pa po zakonu u RS ako prelazis cestu gdje nisu linije za prelaz policajci imaju pravo da ti naplate kaznu

Sta mislis da se ukine obavezno nosenje kacige i prelazak na pjesackom prelazu, ali na sopstvenu odgovornost?

Znaci, ako na primjer prelazis mimo pjesackog i neko te pogazi, on eventualno placa kaznu za prekoracenje brzine i na tome se zavrsava.
Isto i za voznju bez kacige i (ne)vezanje pojasa. Neko te razvali, ti se polomis ili cak pogines, ali posto se nisi osigurao on samo placa kaznu za krsenje saobracajnih propisa.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Timotic je napisao:
Sta mislis da se ukine obavezno nosenje kacige i prelazak na pjesackom prelazu, ali na sopstvenu odgovornost?

O tome sam vec pisao. Nije problem ako oni naplacuju kazne i poreze i bilo sta, ali ako i oni svoje obaveze ispunjavaju. Ali oni kao drzava svoje nista ne ispunjavaju a od nas traze sitnice. Evo konkretno, ne daju posao ljudima, ne daju pomoc kao druge drzave za one koji su nezaposleni a traze od nezaposlenih da im placaju pdv, kazne, i ostalo. Ne daju da covjek uveze auto od 10 godina, a kad se vozi sa autom od 20 godina sa kojega sve otpada onda ga kaznjavaju. Nisu napravili biciklisticke staze a traze da nosis kacigu po trotoaru. Da li to znaci onda da bi pjesaci trebali nositi kacige kad idu po trotoaru ili eventualno prelaze ulicu i placati kazne ako ih ne nose po tvom sistemu?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 23:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Mar 2007, 23:41
Rakun_Slavko je napisao:
Ja samo cekam da me pokusaju zaustaviti, da isprobam novi bicikl 8)

hehe...ova ti dobra...
Mene licno do sad nikad nisu zaustavili kad sam bio sa biciklom a cesto se vozam i nemam kacigu...
A realno ako su autom il pjesaka ne bi ni mogli zaustaviti jer me ne mogu uhvatiti... a ako bi bili i oni bajkom pa tesko i tad da bi me stigli...jer ne mogu me oni brzo ganjati koliko ja brzo mogu bjezati...tako da nemam bojazni po ovom pitanju za sad...
Al stvarno bezveze da naplacuju te kazne ovim ljudima...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
vim je napisao:
Timotic je napisao:

O tome sam vec pisao. Nije problem ako oni naplacuju kazne i poreze i bilo sta, ali ako i oni svoje obaveze ispunjavaju. Ali oni kao drzava svoje nista ne ispunjavaju a od nas traze sitnice. Evo konkretno, ne daju posao ljudima, ne daju pomoc kao druge drzave za one koji su nezaposleni a traze od nezaposlenih da im placaju pdv, kazne, i ostalo. Ne daju da covjek uveze auto od 10 godina, a kad se vozi sa autom od 20 godina sa kojega sve otpada onda ga kaznjavaju. Nisu napravili biciklisticke staze a traze da nosis kacigu po trotoaru. Da li to znaci onda da bi pjesaci trebali nositi kacige kad idu po trotoaru ili eventualno prelaze ulicu i placati kazne ako ih ne nose po tvom sistemu?

Nema potrebe da pjesaci nose kacige, nego samo da prelaze ulicu na pjesackom prelazu. Ili ne, ali na sopstvenu odgovornost, kao sto sam vec objasnio u prethodnom postu.

Ti nalupa svega u ovom postu ili te ja nisam dobro razumio. Jeste, nezaposlenost je problem, vlast je sranje, ali ne znam kakve to veze ima sa saobracajnim propisima. Sta sad, vlada je korumpirana, ajde da pretrcavamo preko ulice k'o kokoske...?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 09:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
SÄFFLE je napisao:
Cuj,naplatiti za prelazak preko ceste? Je li to bio autoput,cesta s oznakom zabrane prelaska pjesacima?
Ovo za sljemove,kacige, ne bih ni komentarisao....al da mi je vidjeti one moje lokalne trblonje na paciklu,i jos sa kacigom,pa da umrem :lol:

u svakoj iole normalnoj drzavi kaznjivo je prelaziti ulicu izvan pjesackog prelaza i za to se udaraju kazne
sto se tice nosenja kaciga za to postoji zakon i sasvim je normalno da se i za to naplacuju kazne
druga je stvar sto je ni ja jos nisam kupio :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
BSE je napisao:
sto se tice nosenja kaciga za to postoji zakon i sasvim je normalno da se i za to naplacuju kazne
druga je stvar sto je ni ja jos nisam kupio :D

U tome i jest problem kaznu za kacigu naplacuju samo penzionerima nisam ni cuo ni vidio da su zustavili nekog maomka na biciklu i kao handrili ga mozda jesu neku curu ali momka ne. Sve se lomi na jadnim penzionerima i kazne za racune iz prodavnica su naplacivali samo penzionerima.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 09:22 
Meni nek naplate, al' ako me stignu prvo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]