banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2009, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Na Kosovu su "iste" nase, samo sa dva slova u sredini.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Mi sa nasim tablicama smo mila majka, oni sa ZG tablicama najebu u Dalmaciji najvise hehe

Ziva istina. Prije par godina, na Hvaru, dogovorimo se nas 10 da u 2 auta idemo na plazu...malo udaljenu. Sutradan..4 gume na autu momka iz ZG, izbusena. Par dana poslije, lokalni gilipteri nagovarali neku pijanicu (isto lokalnog) da sutne labradora (ciji je gazda gore navedeni nesretnik iz ZG). Pitam ja lokalce "koji vam je". Kazu "puurgeeer"...giliptera svuda. A kako ce svaki pojedinac to da shvati - do njega je.

Druga stvar, prije 3-4 godine, cikne bus za BL, u nekoj nedodjiji 45 minuta od Splita....da ne duljim..nasli smo kafanu "kod 104 dalmatinca" (koja je ustvari sala za mali fudbal sa kaficem/pizzeriom). Uglavnom ukrasena Tompsovonim posterima, sahovnicama i ostalim "znakovima". Summa summarum, gazda je pozvao zenu telefonom odmah da dodje da nas posluzi. Sve su nam na kraju upola cijene naplatili...O da, pitali su odakle smo, a i tesko da mozes pod jedinom ulicnom lampom u toj nedodjiji ne procitati "Golubic Banjaluka" na busu.

Tako da...ko nece da ide iz bilo kog razloga, ne mora. Ali nek' ne pljuje po ljudima koji idu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 09:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
potvrdjujem ovo
jedini grafit mrznje koji sam vidio u Dalmaciji bio je "ubij purgera"

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 10:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Svako ima mogućnost izbora... Vama svaka čast, kad Vi možete ljetovati (finasijski je pomagati) u toj genocidnoj tvorevini, čiji su državljani (čast izuzecima) za 50 godina pobili ili protjerali oko MILION Srba, samo zato što su Srbi...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
socialbug je napisao:
(finasijski je pomagati)

Meni treba 100 € po glavi da bih prešla granicu, naravno te € ne trošim nego ih vratim (pošto ostanem dole samo 3-4 sata). :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Talija - sui generis :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:17 
meni ama bas nikad nisu pravili problem na granici, ne pitaju ni nosim li novac i koliko , niti koliko ostajem, a tek sta hrane povucem iz BL, to je ludilo, nikad nisu nita rekli.. prelazim na strumici, granicnom prelazu..

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
meni ama bas nikad nisu pravili problem na granici, ne pitaju ni nosim li novac i koliko , niti koliko ostajem, a tek sta hrane povucem iz BL, to je ludilo, nikad nisu nita rekli.. prelazim na strumici, granicnom prelazu..

Nek' oni tebi nita nisu jekli 'bem im kju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Истра мајка!

Пула и Ровињ неколико задњих година. Не волим Далмацију и њену понуду... Имаш море, плажу и неко мање или веће шеталиште и одмах почиње Велебит! По дану се купаш, навече пар пута горе-доле по риви и то је то, једино да се бациш на алкохол...
У Истри имаш море, све чисто и уредно, а кад ти је досадно или је ружно вријеме, имаш Брионе, Умаг, Ровињ, Пулу,предивна мјеста у унутрашњости Истре (Водњан, Мотовун), јако пуно фестивала и догађања (посебно препоручујем фестивал ракије 8) у најмањем граду на свијету Хуму)... А све удаљено 30 километара једно од другог!

Цијене као у БЛ плус 10%-20%...

Национализам нула поена, јако пуно Срба живи тамо, а Италијана у сезони буде више него свих Славена заједно (предпрошле године фешта на главном тргу у Ровињу, наступ Колоније и свашта нешто, а водитељ га пичи на талијанском, само повремено нека снајка улети и преведе укратко)...

П.С. Ни Истријани не готиве пургере, али то није национализам већ регионализам...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
socialbug je napisao:
Svako ima mogućnost izbora... Vama svaka čast, kad Vi možete ljetovati (finasijski je pomagati) u toj genocidnoj tvorevini, čiji su državljani (čast izuzecima) za 50 godina pobili ili protjerali oko MILION Srba, samo zato što su Srbi...

Evo patriota odgovori iskreno i ti i ostali na par pitanja da vidim taj veliki patriotizam

1. Koje auto vozis?
2. Koji TV imas?
3. Koju ves masinu imas?
4. Taj racunar na kojem kuckas je garant Srpski proizvod
I ti sad vidi koju si ti drzavu finansijski pomogao

E patriote kad izbacimo sve ono od onih koji su nas Srbe klali ubijali protjerivali bombardovali zajebali i ostalo sto nisam nave sta nam ostane?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Talija je napisao:
Meni treba 100 € po glavi da bih prešla granicu, naravno te € ne trošim nego ih vratim (pošto ostanem dole samo 3-4 sata). :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo samo na onom prelazu Ivanjica traze :lol: kad se sjetim prije jedno 7 godina,momak ispred mene sa yugom (BiH table) i on nista doso ja na red(strane table) i sve kulturno kad upita koliko para imamo kad smo se nas cetvorica krenuli smijati...on izgubljeno gleda i na kraju vrati dokumenta i samo mahnu rukom.............

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vuče, kakva su ti ovo u najmanju ruku debilna pitanja? Porediš milion mrtvih Srba sa nekim bezveznim stvarima... Uvijek se skreće pažnja na neke trivijalne stvari... Ne govorim o patriotizmu već o čovječnosti...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Vuče, kakva su ti ovo u najmanju ruku debilna pitanja? Porediš milion mrtvih Srba sa nekim bezveznim stvarima... Uvijek se skreće pažnja na neke trivijalne stvari... Ne govorim o patriotizmu već o čovječnosti...

Ako vozis neko svabsko auto pomogao si Njemacku drzavu koja je Srbe drzala kao kap vode na dlanu 41/45 a i fino su birali ciljeve bombardovanja i tako za svaku drzavu i njihov proizvod u nedogled.
Po tebi su Srbi samo najebali od hrvata ili imas rok pamcenja 20godina unazad a ne komplet nasu istoriju.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ti izgleda imaš selektivno pamćenje i glupa poredjenja... A zar nisu najebali samo od Hrvata? U Jasenovcu, Drakuliću su Hrvati klali a ne švabe, Hrvati su protjerali Srbe iz Knina ... Elem, kada smo kod švaba i bombardovnja znaš li da je manje naroda poginulo kada je Hitler bombardovao Beograd nego kada su saveznici bombardovali?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Није баш пучина, галебови и Сунце, али јесте туристичка понуда Хрватске:

http://gastrolovka.bloger.hr/post/smotr ... 97303.aspx

Легенда каже да рецепт за ту њихову ракију потиче од друида, као фол Келти су ту некад живјели. Заправо, то је медовача са неким травама. И ако се довољно попије, имаш осјећај као Астерикс кад попије чаробни напитак...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nemam ja selektivno pamcenje vec ti hocu reci ako odem u Tursku na more ti i takvi kao ti ce te reci oni su nama vladali 500 godina a vi im ostavljate pare i tako u nedogled, cijela Evropa je jebala Srba u zdrav mozak i sta trebamo.
Ti napisi da si otisao na more u Crnu Goru i nace se neki patriota koji ce ti reci jebo te Milo Dukanovic njemu ostavljas pare...

Jesam li u necemu pogresio?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Narvano, ali nećemo se vraćati 500 godina, vratimo se 50 odnosno 15 godina... Turci su potpuno drugačiji narod (evoluirali su) niko od njih ne mrzi Srbe toliko kao Hrvati, grobovi govore o tom...
Pazi majstore, '95 su došli do Banjaluke sinovi i unuci onih što su klali u Jasenovcu, nisu došli Japanci...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:
Narvano, ali niko od tih ne mrzi Srbe toliko kao Hrvati, grobovi govore o tom...
Pazi majstore, '95 su došli do Banjaluke sinovi i unuci onih što su klali u Jasenovcu, nisu došli Japanci...

Necu da prelazim na politiku ali cu ti odgovoriti jos samo na ovo pitanje.
Jel mi to Turke trebamo zaboraviti :oops:
Pazi majstore nisu oni dosli do Banjaluke borbom vec kupovinom ako to nisi shvatio ili neznas nemoj lupati gluposti a ko se na taj nacin obogatio shvati ces vremenom.
Mi Srbi smo sami svoji najveci neprijatelji.

Kraj price necu da se tema zaklucava zbog nas dvojice koji imamo razlicito misljenje i pogled na zivot

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bože sačuvaj zaboraviti Turke, još uvijek nismo popisali poklane Srbe od Turaka...
Kupovina ili ne, nisu došli turistički nego TENKOVIMA su došli i dok god ti i ja se budemo raspravljali ko su ti Hrvati (ima medju njima čestitih ljudi) njima će biti dobro, a onog dana kada ujedinimo u stavovima i glasno kažemo: "Da Hrvati su genocidan narod, pobili su i protjerali MILION Srba!" Kada se njihovo rukovodstvo ogradi od NDH prošlosti onda možemo ići ka budućnosti, a ako budemo ponovo ćutali ponoviće nam se istorija!!!

Molim moderatora da ne briše ove postove, neka ih premjesti u politiku ili istoriju!!!

Poslednji put menjao socialbug dana 11 Maj 2009, 12:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
socialbug ne vrijedi!! ovo je vec idiotizam..
mislim porediti to sto imam mozda tv japanskog proizvodjaca sa NDH cija je vlast nedavno protjerala pola miliona pripadnika MOG naroda (a ne tako mali broj pobila i maltretirala na svaki moguci nacin)..a taj dan tj Oluja se jos slavi kao dan slavne i junacke pobjede,,koji pacenici i bolesnici
i jos da im tamo ljetujem..idem tamo samo ako moram, znaci silom prilika..jer porodica mog muza potice od tamo i tamo je njihova zemlja koja je sada nazalost u granicama NDH

helena na tvoje pitanje (moj odgovor je izbrisan nakon sto sam odgovorila na ponovno obracanje blaff-a , iako sam bila prestala pisati na vasu veliku radost) kazes sta ima ljetovanje u HR sa RS , Banjalukom itd..ma nista...skokni malo do Donje Gradine mozda dobijes odgovor :D
A ni Drakulic nije daleko..

Kao sto je shoole napisao, Istra je druga prica..a to sam napomenula vec

Nego sto ova tema nije ostala zakljucana..
:wink:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]