banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 187 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2009, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
E jbg sad... Nije ni ovo za bacit... :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2009, 23:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Apr 2009, 22:30
Tommy Vercetti je napisao:
Zar se to nije trebalo odrzati na autodromu u Zaluzanima, a ne na Kastelu,

ili sam ja nesto pomjesao?

Pomešao si!

Lokacija Održavanja :evil3:

Program Festivala :evil3:

Želim da kažem da je najlakše nekoga kritikovati. Organizacija festivala sigurno nije laka stvar. Jedan ih je u jednom od prethodnih postova kritikovao što nemaju sajt a u stvari sajt radi već 2 nedelje ali njemu je bilo lakše da kritikuje nego da ukuca u Google-u. Za ostale kojima se ne sviđa muzika koju svira organizator festivala tek nemam komentara. Nisam primetio da se i on nalazi na spisku izvođača pa da komentarišemo??? Kakve veze ima šta on lično svira. Mora čovek od nečega da živi. Nije obućar pa da mu zameramo što je počeo da se meša u umetnost. Ljudi su lepo stavili i rubriku SUGESTIJE i PREDLOZI pa ako neko ima neki dobar predlog neka pošalje.Ako se predlog ne prihvati onda neka KRITIKUJE a ne ovako! Gledajmo pozitivnu stranu Festivala i trudimo se da kvalitetnim predlozima uveličamo sam festival a i neke naredne!

blrockopen.com je napisao:
Vaše sugestije i prijedlozi će nam pomoći da osmislimo ovaj naš, nama svima na ponos, prvi Festival onako kako bismo svi željeli, zato ne čekajte da Festival prođe pa da nam pišete. Javite se još danas!!! :evil3:

SVE INFORMACIJE :evil3:

Poslednji put menjao Strsljen123 dana 18 Apr 2009, 11:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2009, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Е, жив био, фала ти ко брату за овај линк, одавно се овако слатко не исмијах... :D :D :D

Citiraj:
Konačno, svima nama, ispunjava se davnašnja želja da u našoj neposrednoj blizini,
u našem gradu ugostimo velikane svjetske rock scene.

Izgledalo je nerealno, činilo se da nikada nećemo imati priliku da doživimo to zadovoljstvo,
izgledalo je kao privilegija svih ljubitelja dobre muzike u susjednim zemljama
kojima je omogućavano da uživaju u koncertima svjetskih veličina.

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 08:48 
Voajer
Voajer

Dragi posjetioci!
Pružamo Vam mogućnost da kroz našu Nagradnu igru, odgovarajući na postavljeno pitanje, dobijete za nagradu BESPLATNU ULAZNICU! Pitanja će se odnositi na učesnike Festivala ili sadržaj Festivala. Nagradna pitanja ćemo postavljati sedmično, dodjeljujući dvije nagrade učesnicima igre.

Učestuj u nagradnoj igri i osvoji jednodnevnu ulaznicu na Rock open air festival 2009. Sve dobitnike ćemo blagovreono objaviti na našoj web stranici. Za učešće u nagradnoj igri, Klikni Ovdje.:evil3:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 09:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Jedno pitanje, ja sam ucestvovao u toj nagradnoj igri i zanima m da li ce se znatidobitnici prije ovih promotivnih prodaja ulaznica u maju?

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 10:58 
Voajer
Voajer

grof_bl je napisao:
Jedno pitanje, ja sam ucestvovao u toj nagradnoj igri i zanima m da li ce se znatidobitnici prije ovih promotivnih prodaja ulaznica u maju?

Ja mislim da će se svakih nedelju dana objavljivati dobitnici za tu nedelju! Ja nisam član organizacije niti poznajem organizatora (bez obzira što sam ga branio). Ovde se mogu postaviti pitanja i verujem da će ljudi odgovoriti!

Ukoliko želite da nam pišete, kažeta vaša očekivanja, pitate za neku informaciju ili da nam kažete konstruktivne prijedloge, kontaktirajte nas putem ovog obrasca. :evil3:

Odgovori na Česta Pitanja! :evil3:

:wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Nego, hocemo li kampovati? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Strsljen123 je napisao:
Ja mislim da će se svakih nedelju dana objavljivati dobitnici za tu nedelju! Ja nisam član organizacije niti poznajem organizatora (bez obzira što sam ga branio). Ovde se mogu postaviti pitanja i verujem da će ljudi odgovoriti!

...i zelim da ostanem aMoniman iako sam se registrovao i napravio cjela tri posta iskljucivo zbog ove teme. da, bash :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
manitu uci da svira je napisao:
...i zelim da ostanem aMoniman iako sam se registrovao i napravio cjela tri posta iskljucivo zbog ove teme. da, bash :wink:

Ja neću da budem aMoniman, ja oću da budem pilooot!!! :D

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 04 Maj 2009, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 21:59 
Voajer
Voajer

U opšte mi ne bi bio problem da priznam da sam član organizacije! Voleo bih da si ti u pravu ali na moju ŽALOST nisam! :cry:

O mojim motivima ne bih sada da se objašnjavam! :lol:

--Off Topic-- :fist:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Strsljen123 je napisao:

U opšte mi ne bi bio problem da priznam da sam član organizacije! Voleo bih da si ti u pravu ali na moju ŽALOST nisam! :cry:

O mojim motivima ne bih sada da se objašnjavam! :lol:

jel goozish onu malu od onoga sa srta? :D neka onda, ja bih se registrovao na cheteres foruma zbog nje k'o i ti sto si :cat:

bez uvrede, samo udaraj :cat:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 07:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
HA! i još jednom HA!
Kupio dve karte juče, te odmah glupost. Uz kartu ne dobijaš narukvicu, dok na poleđini iste piše "sa kartom i bez narukvice ulaz nije dozvoljen", te "narukvice dobijate uz kupljenu kartu". Divno. Budem ja dobar te odem kod prodavca te mi on veli da se za ove promo-ili kako se već zovu-ulaznice narukvice dobijaju na samom ulazu na koncert. Yeah, right pomislim u sebi. Ko da gledam, biće neka frka s ovim kartama ja neću moć upast na Heep. Dosta je karata po mom skromnom mišljenju već prodano. Ja sam svoje kupio oko pola jedan a već ih je prije mene 259 bilo prodano.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Dzontra Volta je napisao:
HA! i još jednom HA!
Kupio dve karte juče, te odmah glupost. Uz kartu ne dobijaš narukvicu, dok na poleđini iste piše "sa kartom i bez narukvice ulaz nije dozvoljen", te "narukvice dobijate uz kupljenu kartu".

Ej Džontra ista priča danas sa mnom. Isto rekao na ulazu dobijem, karta bitna samo do ulaza i odem ja i nakon pola sata okrenem kartu i vidim druga neka priča. Samo što se nisam vraćao do njega jer sam već bio zapalio kući. Ako bude neke zajebancije...biće krvi po plaži.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Te narukvice se dobiju na ulazu jer kad se jednom stave, nemogu se skinuti da se ne polome... Tako da se neko nebi zajebao pa stavio, ili izgubio ili sta vec, dobijat ce se na ulazu...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Gledala sam Uriah Heep neki dan na motorijadi u Sl. Brodu... genijalno :headbang: Moram ponoviti kad bude kod nas :) .
Gimli je napisao:
Te narukvice se dobiju na ulazu jer kad se jednom stave, nemogu se skinuti da se ne polome...

Da, tako je i ovamo bilo.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Dobio mail neki dan, nude 300ak ulaznica sto nisu prodali po 'promotivnoj' cijeni. Imam jednodnevnu ulaznicu (ne znam za koji dan), pa mozda dokupim i tu za drugi dan, al' ako nisu prodali ove po promotivnim cijenama, kako ce tek kasnije :-? .
A za tu Motorijadu, otisao bih mozda, ja sam kontao da je to kasnije, vidio tek nakon par dana :(

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Ja sam cuo da su rasprodali sve promo ulaznice, ali da im fali novca za avans bendovima jer neki sponzori jos nisu uplatili pa su pustili u prodaju jos 300-400 ulaznica da se pokriju sto prije ...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 14:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Maj 2009, 14:25
[i]Prvo mislim da je strasno ovo sto pricate ovdje!!!Ako vam se ne svidja tema niste ni trebali gledati stranicu a ne komentarisati!!Za seljake kojima je folk najjjjbolja i najjjkvalitetnija muzika jedno vazno obavjestenje:ROCK NIJE MRTAV!!!!!!!! :angry4: :angry4: Sto se tice Rock Open Air mislim da grupe koje dolaze su skroz uredu i znam da se vecina slaze sa mnom!!A kako to da vam ne smeta sto se vase pare trose na mnoooogo drugih gluposti i npr za zgradu vlade i puuuno drugih gluposti,a smeta vam sto ce se izdvojiti odredjena u odnosu na ostalo mala suma novca za festival poput Rock Open koji će SIGURNO posjetiti hiljade i hiljade ljudi!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
ste culi mjaku vam vasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2007, 20:41
nema potrebe na ovom mjestu za napadima na kritiku....

ljudi sa pravom sumnjaju jer su nebrojeno puta bili zae.bani do sada....

sa pravom se postavlja pitanje o svakom detalju..
znam da organizacija ovakvog festa nije laka al zato ga i nemože organizovat svako...
Onaj ko se lati toga posla naravno da treba sve detalje razraditi i odgovoriti na brojna pitanja znatiželjne publike.

8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 187 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]