banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2009, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Све више људи слуша говоре мржње
Datum: 06.04.2009 23:00
Autor: Ж. До.

СAРAЈЕВО - Проповиједи хатиба Незима Халиловића Мудериса, који је за вријеме прошлонедјељне молитве у сарајевској џамији Краља Фахда говорио о потреби укидања РС и назвао нобеловца Иву Aндрића "четничким идеологом", слуша све већи број људи, а преносе их најпопуларнији исламистички веб-сајтови.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... rznje.html

Njima ne može biti dosadno kada odu na molitvu. Može se mnogo toga zanimljivog čuti. Šta god on svojim vjernicima poručivao to je OK , dok god to ostane u ta 4 zida. Ako počnu to sporovditi u djelo tada će biti problema.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Pa sta cekas,hajde i ti,tebi je ocito dosadno,da cujes koju kad im je tako zanimljivo.....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam musliman. :(

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
magarca treba zatvoriti zbog sirenja vjerske netrpeljivosti i .
nije problem u njemu, nego u tzv. pravnoj drzavi koja bi nakon ovakvih napisa morala reagovati, provesti istragu i objaviti rezultate istrage javno. a ja sam preslusao njegove govore: POTPUNO JE JASNO DA SE RADI O RADIKALNOM FUNDAMENTALISTI , TESKO MENTALNO OBOLJELOM , KOJEG PRAVI BOSANSKI MUSLIMANI TREBA DA SE STIDE I DA GA PLJUJU. BAVI SE NAJPODLIJOM RATNOHUSKACKOM PROPAGANDOM I MJESTO MU JE U ZATVORU. predlazem srpskim(cetnicima) i hrvatskim(ustasama) politicarima da ga u ime bih predloze za delegaciju koja ce posjetiti temelje wto blizanaca u n.y. a SDA stranci da treba da se stidi koga ima u svojim redovima JAVNO. efendiji CERICU predlazem da se guze medjusobno, allah ce oprostiti.
cova je sramota za pokusaj suzivota i dok god takvi hodaju bosnom i slobodno propagiraju mrznju srbi nemaju izbora sem traziti nezavisnost

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Добро је. Тај тера воду на нашу воденицу. Само тако нека настави и биће све ок :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...dobar je ovaj muderis...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2007, 15:32
Ма то је идиот неписмени, слуђени...нема он три чисте у глави.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Mislim da ovaj navod najbolje govori o njemu:

Citiraj:
За вријеме рата Мудерис је био командант "4. муслиманске славне бригаде". Одликован је "Златним љиљаном" и из Aрмије РБиХ демобилисан је са чином пуковника. Рањен је три пута.

Мудерис се школовао на каирском универзитету Aл-Aзара, а од 1992. до 1997. године био је главни имам у Коњицу. Септембра 1997. године постављен је за директора моћне Вакуфске дирекције Исламске заједнице у БиХ, а био је и члан Главног одбора и Предсједништва СДA.

Bio glavni imam, a komandant brigade. Pa kad je prava religija podrzavala rat! I da vjerski sluzbenik bude komandant brigade i politicar! Pa to je slicno kao onaj katolicki "svecenik" s Petricevca u 2 svjetskom ratu, Miroslav zaboravio sam mu prezime. Ili Kacavenda i sl. kod pravoslavaca. Znaci kad vidite religijskog sluzbenika u sluzbi vojske, to je jasan znak da je njegovo propovijedanje lazno zato sto je vojska suprotna pravoj religiji kao sto je led suprotan vatri.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2009, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:

Citiraj:
За вријеме рата Мудерис је био командант "4. муслиманске славне бригаде". Одликован је "Златним љиљаном" и из Aрмије РБиХ демобилисан је са чином пуковника. Рањен је три пута.

Мудерис се школовао на каирском универзитету Aл-Aзара, а од 1992. до 1997. године био је главни имам у Коњицу. Септембра 1997. године постављен је за директора моћне Вакуфске дирекције Исламске заједнице у БиХ, а био је и члан Главног одбора и Предсједништва СДA.

Bio glavni imam, a komandant brigade. Pa kad je prava religija podrzavala rat! I da vjerski sluzbenik bude komandant brigade i politicar! Pa to je slicno kao onaj katolicki "svecenik" s Petricevca u 2 svjetskom ratu, Miroslav zaboravio sam mu prezime. Ili Kacavenda i sl. kod pravoslavaca. Znaci kad vidite religijskog sluzbenika u sluzbi vojske, to je jasan znak da je njegovo propovijedanje lazno zato sto je vojska suprotna pravoj religiji kao sto je led suprotan vatri.

Ти да си прави Србин не би му забораво име. Фратар Томислав Филиповић или касније због заслуга назван фра Сотона. А не знам како си успео у везу са "човеком" који је учинио најстрашније злочине да доведеш Качавенду. Никако ниси могао да заобиђеш СПЦ него кад је имам већ ту, а и мноштво фратара ти да изједначиш па убациш Качавенду. Не слажу ти се баш та изједначавања. Почни мало да мислиш пре него што нешто откуцаш.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vimu je teško prihvatiti da nismo svi isti niti ćemo biti.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
vim je napisao:

Citiraj:

Ти да си прави Србин не би му забораво име. Фратар Томислав Филиповић или касније због заслуга назван фра Сотона. А не знам како си успео у везу са "човеком" који је учинио најстрашније злочине да доведеш Качавенду. Никако ниси могао да заобиђеш СПЦ него кад је имам већ ту, а и мноштво фратара ти да изједначиш па убациш Качавенду. Не слажу ти се баш та изједначавања. Почни мало да мислиш пре него што нешто откуцаш.

Koliko vidim ako se ko je pravi Srbin odredjuje po tome da li znamo ime, onda ni ti nisi veci srbin jer ni ti nisi naveo pravo ime. Nije Tomislav nego Miroslav > http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Filipovi%C4%87
A da, zaboravio sam da ne citas "neprijateljske jezike". Evo prevod > http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%B8%D1%9B
Tomislav mu nije pravo ime nego "religijsko". Koja "religija" :confused1:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:

Koliko vidim ako se ko je pravi Srbin odredjuje po tome da li znamo ime, onda ni ti nisi veci srbin jer ni ti nisi naveo pravo ime. Nije Tomislav nego Miroslav > http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Filipovi%C4%87
A da, zaboravio sam da ne citas "neprijateljske jezike". Evo prevod > http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%B8%D1%9B
Tomislav mu nije pravo ime nego "religijsko". Koja "religija" :confused1:[/quote]

Томислав му је фратарско име. Ја то јако добро познајем за разлику од тебе који везе немаш а немаш јер те никада није занимало а да јесте знао би, међутим то је твоја срамота. Не знаш ништа о страдању свог народа али зато знаш шта се дешава у Северној Кореји. Иначе боље би било да си одговорио на остатак мог уписа а не да се хваташ за име како би ето успео да се исправиш за претходно тешко уписану глупост.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, eto neznalica sam, drago mi je da ima onih koji su pametni pa ce spasavati svoj narod kao prije 15 godina.
Sto se tice ovoga o drugim zemljama, tacno je jer moj narod je narod cijeloga svijeta bez obzira na naciju, nemam tih predrasuda primitivizma da mislim kako je jedan narod ili nacija nesto superiorniji od drugog i s tim se ponosim vise nego bilo kojom nacionalnoscu sto je u stvari ljudska izmisljotina jer Bog nije stvarao ljude po nacionalnosti.
Sto se tice teme komentarisao sam jer smatram da u svim religijama ima korumpiranih i naveo primjere, a sad ime kako se ko zove nije ni bitno, ali eto ti pametnij pa si znao pravo ime, prezime i nadimak pa ti se zahvaljujem na saradnji.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 20:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Vim, lupio bih ti ban zbog skretanja sa teme! Nazalost, nisam moderator. Slazem se sa vecinom onoga sto si napisao ali mislim da si trebao otvoriti posebnu temu za Kacavendu ili za fratra Filipovica. Ako je tema o Nezimu onda je o Nezimu, a ne o nekoj budali iz srpskog ili hrvatskog naroda. Znaci, otvoris temu o Kacavendi i pozoves mene da ga popljujem i da se osvrnem na njegovo "tumacenje" vjere. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam znao da je vim takav kosmopolita. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]