Citiraj:
Ovaj dečko je klasičan primer čoveka koji CZ gleda kroz oči novinara i moj cilj na ovome forumu je upravo to da ljudima "otvorim oči" povodom toga.Toliko su uticali na njega da ispada da nas je Ivić kao SD uvalio u dugove da je sledeći nivo posle ovoga da nas je Ivić dovukao užasna pojačanja i da je Bunja bolji od njega. Ovaj forum je jedan od poslednjih bastiona slobodne misli, koja nije zaprljana novinarskim tekstovi i čast mi je da sam član njega, jer da tako nije pokupio bi se odmah i otišao.
Ljudi kao što je (osoba x) su oni koje sam opisovao, da pročitaju novine, pomisle da je sve otišlo u pm (ne u personal mail) i da je vreme za smene. Novinari polako rade svoj posao. Ubedili su, moram da se ovako izrazim, "nepismene" navijače CZ da je ovo danas raspad sistema. Ovaj raspad sistema je već 15 godina, ako ne i više, a sada ni tada nije bio daleko od ove situacije. Ako je CZ najviše dobila Barijem, onda je i u neku ruku izgubila Barijem. Pogledajte emisije na SOS-u. Pre sam mislio da oni nekoga plaćaju da se javlja na one telefone i da pljuje CZ, ali kada se bolje razmisli, takvi ljudi postoje. Danas garant ima više ljudi koji misle da je Ivić prevarant, nego da je Ivić odličan SD. Onih između nema. Misle da su nas Tana i Ivić uveli u dugove... :smajlikojisekrstiilevomidesnom: . Raspad sistema je samo sada dobio publikaciju u novinama od novinara i opozicije na Marakani...
Današnji naslov u žurnalu, Zvezda pred bankrotom. Otvoriš tekst, vidiš par njih kojima duguješ pare, koje su već uračunate u taj famozni dugo od "uveliko premašio 20 miliona". Onda na dnu teksta vidiš da ovoga leta bi prihodi trebali da budu između 5-8 miliona evra. Zapitaš se onda ko je tu budala. Kaže Milovanović 1,5, Kodžaeli za Tutoru i Noja, milion, Racing Santander za Žigu 1,5, rata za Perović, a nije je ni spomentu Castillo, odlazak Milijaša... O čemu mi pričamo. Danas žurnal, nema ništa od Clea, a u drugim novinama kažu da je praktično sve dogovoreno. Njima da verujem, NIKAKO. Budalaština koja je još veća. U ponedeljak u žurnalu, piše dug je dostigao 20 miliona, a danas piše da je dug uveliko premašio 20 miliona. Manipulacija... Ili napravili famu da nas izbacuju iz lige i UEFA takmičenja. Kažu ne možemo da dobijemo licencu? Da bi se licenca rešila, ne smeš da duguješ zaposlenima u klubu, a ne klubovima. Da je tako Roma nije smela godinama da igra u Evropi, jer nam je dugovala pare za Mihajlovića. Opet su slagali. Čak nije ni potrebno isplatiti, nego dostavit garancije da će biti isplaćeno i da su zaposlenima stile plate od pre četiri meseca. Potvrda mojih reči je stigla u jednom maloм intervjuu sa Lakovićem gensekom FSS-a koji kaže, citiram: "Vidim da se u štampi podigla velika prašina, međutim, nije baš toliko alarmantna situacija...". O čemu dalje da pričamo...
Момак с којим се потпуно слажем, обраћа се другим ликовима на нету, а овде има сличних.
Ево шта хоћу да кажем. Ко хоће да разумије, ово је довољно.