banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 10:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2009, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Koncertni zadavač je napisao:
a ko je taj Bosko Beuk? kad ukucas njegovo ime u google, dobijes ime nekog seljak-muzicara iz Baranje :)

koncertna poslovnica? zar to ima?

uvijek krivi koncept raspodjele sredstava i pogresnog ulaganja novca

Boško Beuk ne dovodi Kravitza. :D
On dovodi Uriah Heep :lol:
Link: http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=57&t=41676 :wink:

Kravitza organizuje malo "ozbiljnija" firma :wink: :
http://www.hardrockradiocafe.com/

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
taksi je napisao:
obozavam clanke sa ovakvim naslovom :mad:
http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=19370

Sad mi ova Vera Sajić nije jasna.
Prvo potvrdila da je odlučeno, a onda juče izjavila da nije odlučeno:
Citiraj:
- Iznenađena sam što je na zvaničnom sajtu potvrđen koncert, jer Vlada još nije definitivno utvrdila da li će finansijski podržati nastup Lenija Krevica u Banjoj Luci. To pitanje nije na dnevnom redu sjednice Vlade za ovaj četvrtak, ali to ne znači da se pomenuta ministarstva neće izjasniti tog dana o tom pitanju - rekla je Sajićeva i dodala da će u narednih nekoliko dana biti poznato da li će Vlada podržati ovaj projekat s 200.000 KM.

Ovo je izjava godine:
Citiraj:
- Održavanje koncerta Lenija Krevica u Banjoj Luci bilo bi veoma značajno za afirmaciju i promovisanje grada i Republike Srpske i omogućilo bi dolazak više hiljada posjetilaca i turista iz regiona i Evrope. Organizovanje ovakvog koncerta stvorilo bi dodatne mogućnosti za razvoj turizma i zapošljavanje i omogućilo bi angažovanje kompletnog hotelskog sektora, ugostiteljskog i trgovačko-poslovnog - rekla je Sajićeva.

:lol: :lol: :lol:
Šta ona misli?
Da će ljudi doći u BL zbog Lenny-ja, biti ovdje 10-ak dana, ostaviti lovu hotelima, pokupovati suvenire (još uvijek nemamo zvaničan suvenir Banjaluke) i posjetiti koncert :lol:
Zašto bi neko iz npr. Slovenije došao u BL, kada će Lenny tamo nastupati?
Da plati putarinu i gorivo (ili kartu za bus), eventualno noćenje, zbog razlike u cijeni karte!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakve sve budaletine rade kao PR-ovci :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 20:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Dobro, jeste pretjerana ali zasto da ne dodju ljudi iz BiH, Hrvatske...nikada nece jeftinije vidjeti koncert. Dakle karta je od 15 do 30 evra.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
30€ nije jeftino, svaki koncert toliko košta. A ovi iz Slovenije za te pare mogu ga vidjeti i kod sebe, a mogu doći i do Venecije koja im je bliže i ljepša je od Bl.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 17:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
grad koji nema nijedan koncertni prostor za 300-1000 ljudi...

o chemu mi prichamo ovdje??? :fist:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 20:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2008, 17:50
aahahahahahahahaahah.....
no coment na sve..ali stvarno...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2009, 11:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Feb 2009, 11:14
ma whatever .... došao nam leni ili ne, kao da je to na kraju krajeva bitno, ono što mene žulja je taj njihov obračun ... nisam negativac samo mi nije nikako jasno kako to njih košta u startu 600 000 bamova
s obzirom da tipuju na javna sredstva iz budžeta onda i taj njihov obračun treba da je javni .... to je ionako lova naših poreza
eto ako organizatori ne uspiju da skupe lovu (baš bi mi bilo žao) onda mi svi da zamolimo naša preduzeća da ne uplaćuju doprinose od naših plata nego da damo jadnom organizatoru

ili još bolje
čini mi se da je negdje spomenuto da je organizator našao sponzore i pokrio događaj .... pa šta će im onda lova iz budžeta .... ili šta će im onda lova od prodaje karata hhhmmm ili jedno ili drugo

ili će biti i jare i pare kao što to kod nas često biva

ma sve je to super ....

i ako još jednom neko kaže spektakl povratiću

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2009, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Za 60maruna mjesečno mogu platiti struju+vodu+čistačicu+odvoz smeća i pola rate kredita! :evil3:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 03:15 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2009, 20:56
Zadnja vijest: Leny će nastupiti u Boski,ako ne bude kiše možda izadje i isperd. Radnici "Boske" već trljaju ruke i gledaju u nebo, jer dobiće zakupninu sa pet nula,pa posle mogu sa njim i da nastave turneju.Cijelog maja će se naplaćivati parking u pivne svrhe,tako da će svi posjetioci na dan koncerta imati besplano,svetsko a naše.Biće i vatrometa,nego neće se dobro vidjeti zbog dnevnog svijetla u to vrijeme.Leny će rano završiti pa će žuriti u hotel da mu ne propadne pansion i druženje sa ostalim turistima u njemu. A mnogobrojni turisti neće moći da budu blizu svog ljubimca zbog gužve,pa će morati da se popnu na najviši sprat jedne velike staklene zgrade,gde će najvjerovatnije ostati za švedskim stolom kasnije,tako da će pokupiti dosta suvenira u sebi i zadovoljno ostati još nekoliko dana u turizmu u BL. Ipak,najvažnije je da će biti video zapisa i od prodaje autorskih prava,svi mi ostali,živećemo danima ko turisti. Jedino ne valja što će tog važnog dana,kada se koncert bude održavao, naš grad i okolina biti na kulturnom glasu u širem regionu,ali šta da se radi,savršenstvo ne postoji. Nisam ja sve ovo izmislio,rekao mi Milan tarot u snu!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2009, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Najbolja stvar oko ovog koncerta, je sto sam 'otkrio' toliko ovde spominjani Uriah Heep

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]