taksi je napisao:
Sad mi ova Vera Sajić nije jasna.
Prvo potvrdila da je odlučeno, a onda juče izjavila da nije odlučeno:
Citiraj:
- Iznenađena sam što je na zvaničnom sajtu potvrđen koncert, jer Vlada još nije definitivno utvrdila da li će finansijski podržati nastup Lenija Krevica u Banjoj Luci. To pitanje nije na dnevnom redu sjednice Vlade za ovaj četvrtak, ali to ne znači da se pomenuta ministarstva neće izjasniti tog dana o tom pitanju - rekla je Sajićeva i dodala da će u narednih nekoliko dana biti poznato da li će Vlada podržati ovaj projekat s 200.000 KM.
Ovo je izjava godine:Citiraj:
- Održavanje koncerta Lenija Krevica u Banjoj Luci bilo bi veoma značajno za afirmaciju i promovisanje grada i Republike Srpske i omogućilo bi dolazak više hiljada posjetilaca i turista iz regiona i Evrope. Organizovanje ovakvog koncerta stvorilo bi dodatne mogućnosti za razvoj turizma i zapošljavanje i omogućilo bi angažovanje kompletnog hotelskog sektora, ugostiteljskog i trgovačko-poslovnog - rekla je Sajićeva.
Šta ona misli?
Da će ljudi doći u BL zbog Lenny-ja, biti ovdje 10-ak dana, ostaviti lovu hotelima, pokupovati suvenire (još uvijek nemamo zvaničan suvenir Banjaluke) i posjetiti koncert

Zašto bi neko iz npr. Slovenije došao u BL, kada će Lenny tamo nastupati?
Da plati putarinu i gorivo (ili kartu za bus), eventualno noćenje, zbog razlike u cijeni karte!
Kakve sve budaletine rade kao PR-ovci