banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2009
PostPoslato: 24 Mar 2009, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Review proslogodinsnje VN australije. Najjaca je scena kada Hamilton prestigne Alonsa i kada prikazu Ron Denisa kako se raduje i sledeca scena Alonso prestize ja mislim Kovalainena i kako Denis mase glavom... uz simpaticnu muziku, jako lep video :D :D :D ;) ;) ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jzBvp3aTsFI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
uh jedva cekam da krene nova sezona....

ferrari je po meni favorit
ali navijacu kao i inace
FORZA TRULLI :oops:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Meklaren-Mercedes sa KERS sistemom u Melburnu

Još jedan tim koji se pridružio Renou i Ferariju u upotrebi KERS sistema na prvoj trci ove sezone je Meklaren-Mercedes.

Od ostalih timova se očekuje početak dobrovoljne upotrebe ovog sistema kasnije tokom sezone, dok u BMW Zauberu imaju spreman KERS uređaj, ali još nisu odlučili gde i kada će biti prvi put upotrebljen.

Upitan da li će Luis Hamilton i Hejki Kovalainen koristiti KERS na trci tokom predstojećeg vikenda, šef Mercedesa - Norbert Haug je izjavio za nemački ''Auto Motor und Sport'': ''Definitivno planiramo da počnemo (sezonu) sa KERS sistemom, u oba bolida.''

-----------------------------------------------------------------------------------------
Timovi prete bojkotom trke

Na snazi je izveštaj koji govori da najmanje dvojica šefova timova prete bojkotom trke na početku sezone, u Australiji.

Londonski ''The Times'' izveštava da su šef Renoa - Flavio Briatore, i Ron Denis iz Meklarena, nedavno obavestili Bernija Eklestona da neće poslati automobile i opremu u Melburn zbog spora o neisplaćenim dohodcima. U međuvremenu, australijske novine ''Herald Sun'' su objavile da je i Ferari umešan u mogući bojkot, pogotovo zbog izmene pravila u poslednjim trenucima od strane FIA-e.

Iako su svi automobili već smešteni u Melburnu, promoter trke Ron Valker je svestan posledica eventualne zavade.
''Trenutno je stanje veoma ozbiljno i napeto, ali ja mislim da će zdrav razum preovladati do nedelje. Timovi i FIA će izaći jedni drugima u susret. Berni je gospodar u pravljenju dogovora. On to radi godinama,'' rekao je Valker.

Ultimatum od strane Flavija i Denisa - koji su takođe govorili i u ime drugih timova - je javno otkriven nakon sastanka Eklestona i par odabranih britanskih novinara.

U međuvremenu, Ekleston je upozorio u vezi sa tim: ''Ako dođu ovamo sa pištoljem i upere mi ga u čelo, bolje da budu sigurni da mogu jebeno povući obarač. I takođe neka budu sigurni da imaju metak u njemu, jer ako promaše, bolje neka se čuvaju.''

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hertzog, vidio sam danas zenu tvojih snova .. u sred one vejavice .. seta se djevojka sa ogromnim Scuderia Ferrari kisobranom :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto nisi trazio broj telefona da je zenim :lol: :lol: :lol:
Ili da menjam, posto moja navija za McLaren :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vik'o ja za njom .. "STOJ .. 'oce Hertzog da te zeni" .. al' me nesto blijedo gledala nakon toga :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i ti moras odmah da joj otkrijes o kome se radi :angry3: :angry3: :angry3:

btw: Mozda ne vidimo Brown na Australiji, ili ga barem vidimo izmenjenog i usporenog. Red Bull je najavio da ce se zaliti na njihove difuzore.

Moze da se desi i da budu diskvalifikovani posle trke

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bron, Vilijams i Tojota pred diskvalifikacijom?

Red Bul jeobjavio da će se žaliti protiv dizajna difuzora koje koristi novi Bron GP tim, i to baš pred prvu trku u Australiji ovog vikenda. Ako dođe do takve situacije, sudbina Brona, ali i nekih drugih ekipa će biti u rukama sudija sa trke.

Pre treninga u petak, svi timovi moraju da budu pregledani od strane FIA. Red Bul je jasno stavio do znanja da neki delovi kod drugih ekipa nisu po pravilima za 2009. godinu.

"To je ilegalno," rekao je Helmut Marko u ime ekipe. "Žalićemo se u četvrtak ako komponente ne budu promenje da bi bile po pravilima, jer ovakvi difuzori donose pola sekunde prednosti u svakom krugu. Sedam timova je sigurno da je to nelegalno," objasnio je on za Gazzetta dello Sport.

Bivša Honda je sve iznenadila svojim performansama na testiranjima u Barseloni i Herezu. Ovakav stav Marka dolazi nakon izjave Maksa Mozlija krajem prošle nedelje, koji je predvideo da će problema sa difuzorima imati Bron, Tojota i Vilijams.

Kao sto i rekoh... Brown jos nije dobio potvrdu da im je bolid sasvim regularan. Naravno tokom testiranja mozes i krila da nakacis jer testiranja za to i sluze, ali trka je druga stvar

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

'oce bit' naglavljivanja onih koji su ulozili pare na Buttona :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Navodno su Red Bull i Renault davno pitali FIA-u oko tih difuzora i oni im rekli da nisu legali, pa ih nisu koristili i sada Brown dolazi sa njima u Australiju. Mada ja mislim da je Ros bio svestan toga i da je to cisti marketinski trik da privce sponozre koji se ne razumeju u F1, pa kao vidis da smo brzi, dajte nam para da mozemo opstati

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
V@nja je napisao:
Vik'o ja za njom .. "STOJ .. 'oce Hertzog da te zeni" .. al' me nesto blijedo gledala nakon toga :lol:

'Oš ti jednog dana najebati zbog tih svojih napada ludila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li ikakve price oko toga da li ce BMW nastupiti sa KERSom u Australiji ?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nista nije potvrdjeno, ali oni su medju prvima najavili da su zadovoljni KERS-om, tako da se ja nadam da ce ga koristiti... ali svabe su to nije im za verovati, mozda budu isli na siguricu

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sad sam procitao na txt-u da ce Schumacher imati vecu ulogu u Ferrariju ove godine :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Sad sam procitao na txt-u da ce Schumacher imati vecu ulogu u Ferrariju ove godine :)

God is back!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Ko nije pogledao F1 Studio
Link: http://www.filefactory.com/file/af681g6 ... ut_001_avi

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svaka cast, ja nisam stigao da gledam... taman :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Ako uspijes skinuti ja sam cekao 3 sata da uspijem poceti, stalno mi je dosadjivao "There is not free slot, please buy premium.... " bla bla :angry4:

U svako slucaju pokusavaj dok ne uspijes

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koji sam ja konj, pokusao i krene i ja slucajno zaustavim i nisam vise mogao, isto im se to pojavljivao :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Krenulo :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]