banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2009, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
A evo i jedna dobra vijest, možda dođu Astral Projection :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 01:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Gdje si to načuo?

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 02:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ovdje:
http://www.facebook.com/group.php?gid=43119356994

Nemam pojma ko je tip ali kaže da bi moglo nešto da bude :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 02:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Zvuci mi ko prazna prica...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 08:41 
Tesko da ima ista od toga buduci da lik vec par godina planira do dovede dotichne u BL.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 16:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Ako je mogao nastupati na Ohridu, u Zadru, Zagrebu, Beogradu...nije toliko nemoguce.
Ja bih volio ga vidjeti u Banjaluci.
Istina je da agencije organizuju odlaske i u Zagreb, Beograd, ali bilo bi dobvro otici na dobar koncert a da ne moras uzeti slobodan dan na poslu, platiti prevoz koji je nekad skuplji od ulaznice i vratiti se isti taj dan mrtav umoran!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 16:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Nije da sam neki pesimista ali...

1. Front stage i taj Tomić lik nisu ljudi koji kod mene imaju kredibilitet kad su najave takvih svirki u pitanju.

2. BL, koliko ja želio da je vidim kao grad u koji dolaze zvijezde takvog kalibra to nije. Kao što neko reče, pita se i izvođač/frontmen benda o kom se govori da li to želi (ona priča o Stonsima)

3. Pitanje je koliko je takav koncert u BL isplativ organizatorima

E naravno, i ja sam za što više kulturnih dešavanja u BL, ali mislim da te cifre koje se vrte nisu primjerene za uslove u kojima živimo. Za manje pare se može organizovati mnogo kvalitetnih sadržaja. Meni stvarno ne treba krešteća Madonna, koliko god ona planetarno popularna bila, za neke besmislene cifre, pa ni Lenny iako je on daleko kvalitetniji izvođač od nje (i jeftiniji :wink: )

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 10:42 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2009, 17:21
Treba nam kulturnih dešavanja, ali kako to obično biva uvijek političari izaberu loš trenutak. U vrijeme kada se treba boriti, da se zadrže radna mjesta, da proizvodnja (ovo malo što je imamo) ne ide ispod prošlogodišnje, da se zadrže radna mjesta po svaku cijenu, oni izabrali da nekoliko stotina hiljada maraka jednostavno bace! Ali, mi, idioti navikli smo da se naše marke kradu i dijele šakom i kapom......

ps. Ako im je stalo do promocije RS-a, trebali su prije dvije godine dovesti Rolling Stones-e ili RHCP, bez uvrede fanovima ali, Kravitz i nije neko zvučno ime (prije par godina koncert u zadru nije skupio ni 10000 ljudi).....

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ma zajebite Kravitza...ljudi ja se vize uzdam u Uriah Heep...ako oni dodju...milina!
A sto se tice koncerta ne bi to bilo lose za drzavu...doslo bi sigurno i ljudi iz susjednih drzava.A i krajnje je vrijeme da se nesto desi ovde!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=51

Citiraj:
Vlada RS odlučila da za koncert Lenija Kravica izdvoji 200.000 KM. Sto hiljada maraka daje i grad Banjaluka. Opozicija besna zbog rasipanja državnih para u vreme svetske ekonomske krize.

Citiraj:
Ne znam zašto se Vlada petlja u takve stvari. Ako neka muzička agencija želi da organizuje koncert, to joj niko neće braniti, ali Vlada ima mnogo prečih stvari, nego da daje pare za koncerte. To nije malo para i bolje bi bilo da su iskorišćene za gostovanje nekih eksperata iz oblasti preduzetništva, otvaranje nekih novih sadržaja za mlade ljude ili izgradnju tehnološkog parka - kaže Šijaković.

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 18:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Da se razumijemo, želio bih da u Banjaluci redovno gostuju svjetski poznati i priznati izvođači, ali Lenny to nije! Nekad je bio, ali...

Da li će ovaj koncert uspjeti?

Da li ljudi u BL uopšte znaju ko je taj lik? Da li ljudi koje možete sresti na ulici znaju nabrojati nekoliko njegovih pjesama ili reći bar naziv jednog albuma?

Evo ko nam dolazi u BL:
Citiraj:
Njegov album “Baptism” dočekan je s velikim oduševljenjem jedino u Brazilu. Na američki top-40 ušao je samo jedan od ponuđenih pet singlova, u Britaniji je cijeli album zapeo na 74. mjestu top-liste, a pompozno najavljivani zagrebački koncert otkazan je nakon tonske probe.
Koncert u Zagrebu mu je otkazan, a onaj u Zadru prošle godine je "uspio" samo zato što je održan u "jeku" turističke sezone! (bilo je manje od 9000 posjetilaca) :lol:

Evo šta kritika misli o njemu:
Citiraj:
Kvaziangažirane pjesme i surogati Led Zeppelina
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,2,7,,107872.jl

BTW, sjeća li se iko koncerta "rezervnog sastava" Gipsy Kingsa prije desetak godina u BL?

Možda bi bilo bolje uložiti lovu u neki festival i dovesti više kvalitetnijih i jeftinijih izvođača?
Ne mislim da teba kopirati Exit, ali mislim da zaslužujemo da čujemo par boljih izvođača od Lenny-ja!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 21:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Meni, koliko je poznato, jos uvijek Vlada RS nije odlucila da li ce dati lovu, al valjda je to vec gotova stvar. Ipak, da bi se donirao novac, treba se desiti zasjedanje Vlade.
Neka Lenny-a, nije bio los u pocetku, a iz prve ruke znam da bi ulaynice trebale kostati izmedju 15 i 30 evra..Nista, idemo, bolje i Lenny nego Legende

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ima Lenny super stvari. Nekad sam slušala jedan album, čini mi se Are you gonna go my way, i dobar je.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 15:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Feb 2009, 11:14
ma sve je to super, ali taj se lenny nece desiti, a i ne treba da se desi .... ne na taj nacin

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 18:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Nov 2008, 15:53
Hljeba i igara ... opet los izbor i opet bacanje para. Ima da pukne prica kako u RS mo's "izvarati" Vladu i maznuti ima pare a onda im tutnes muda pod bubrege, juce Dragojevic i Ristovski sutra Kravitz, prekosutra ... dosta brate ovakvog zivota, velikog brata i njegovih odluka da sponzorise nasim parama ... neka daju svoje i dovode koga hoce

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 22:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
u pravu si nek organizuju sami koncert nek dignu kredit i stave kravica pod hipoteku pa sto bi se reklo sam pao sam se ubio..sta imaju vladu mjesati u ovo...nek mjesaju sponozore i vlastiti kes...pa sad ako uzmu kes uzmu...padnu padnu...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Helena je napisao:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=61082&sectionId=51

Citiraj:
Vlada RS odlučila da za koncert Lenija Kravica izdvoji 200.000 KM. Sto hiljada maraka daje i grad Banjaluka. Opozicija besna zbog rasipanja državnih para u vreme svetske ekonomske krize.

Citiraj:
Ne znam zašto se Vlada petlja u takve stvari. Ako neka muzička agencija želi da organizuje koncert, to joj niko neće braniti, ali Vlada ima mnogo prečih stvari, nego da daje pare za koncerte. To nije malo para i bolje bi bilo da su iskorišćene za gostovanje nekih eksperata iz oblasti preduzetništva, otvaranje nekih novih sadržaja za mlade ljude ili izgradnju tehnološkog parka - kaže Šijaković.

Slika

blue_in_face je napisao:
Hljeba i igara ... opet los izbor i opet bacanje para. Ima da pukne prica kako u RS mo's "izvarati" Vladu i maznuti ima pare a onda im tutnes muda pod bubrege, juce Dragojevic i Ristovski sutra Kravitz, prekosutra ... dosta brate ovakvog zivota, velikog brata i njegovih odluka da sponzorise nasim parama ... neka daju svoje i dovode koga hoce

Naravno, vladi je bitno da se pjeva da narod zaboravi na probleme, umjesto da se problemi rjesavaju. Slicno kao opijanje rakijom, ili jos gore drogama.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 22:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
vim je napisao:
Naravno, vladi je bitno da se pjeva da narod zaboravi na probleme, umjesto da se problemi rjesavaju. Slicno kao opijanje rakijom, ili jos gore drogama.

Da je vladi bitno da narod pjeva,oni bi zvali Sinove Manjače.Ovako,prilika da se opere još koji miliončić i predstavi k'o fol "evropsko" lice Milorada Dodika.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 23:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
bilo bi vama eu lice da vam nema mileta...do sad bi visili ljiljani na banskim dvorovima....

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 07:44 
Frieda je napisao:
Ima Lenny super stvari. Nekad sam slušala jedan album, čini mi se Are you gonna go my way, i dobar je.

Ta pjesma je odlicna, prva koju sam cuo od njega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]