banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 119 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Banjalucki_Behar je napisao:
Protiv sam zvizdanja svakoj himni,a reprezentativci BiH koji su srbi imaju svoju himnu,i igraju za svoju drzavu BiH.

E ovde malo gresis 90% Srba a bogami i Hrvata bi igralo za Srbiju ili Hrvatsku samo da imaju standardno mjesto u toj reprezentaciji ovako igraju za BiH samo da bi se prodali.

Koliko BiH igraca igra za reprezentacije Srbije i Hrvatske u svim sportovima.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Onaj BiH Stojanović je rođen u Srbiji. Takvih ima još više u koš. repki BiH. Ljudi se prodaju preko reprezentacije. To je sve zbog gelda.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Vuk_samotnjak je napisao:
Protiv sam zvizdanja svakoj himni,a reprezentativci BiH koji su srbi imaju svoju himnu,i igraju za svoju drzavu BiH.

E ovde malo gresis 90% Srba a bogami i Hrvata bi igralo za Srbiju ili Hrvatsku samo da imaju standardno mjesto u toj reprezentaciji ovako igraju za BiH samo da bi se prodali.

Svako ima svoje motive,,,ali svi igraju dobrovoljno,,i sinoc se jasno vidjelo da igraju svi sa punim srcem. Za mene bih bilo pogresno da Alem Toskic igra za BiH samo zato sto je musliman. On je srbijanac i treba da igra za svoju drzavu.

PS...Sergej Barbarez,,,Zvjezdan Misimovic itd,,,su mogli birati reprezentacije pa su izabrali svoju maticnu........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
@majlili : pogresno si me shvatio. ja ne mislim da je nase reprezentativce odjednom zahvatio virus nepatriotizma. mnogo sam blizi tome da povjerujem da stvarno nesto ne valja u nasim savezima i reprezentacijama. ne znam u cemu je stvar sa saricem, npr, sto njega nema nikako u reprezentaciji nakon sto je odlicno branio 2005 na SP. taj famozni dragicevic je rekao da se u reprezentaciji radi potpuno amaterski i nije htio da gubi vrijeme znajuci da ce biti tek treci pivot na SP. sto jeste malo bezveze od njega, ali, opet, ne mogu da vjerujem da se tu nije mogao postici neki dogovor. vidi se sta se desava kad se nikolic povrijedi. vidi se da zamjenu za njega nemamo.
slazem se, recimo, da je u reprezentaciji potreban sistematican rad i strpljenje. ali, jebemu mater, pa nije srbija isto sto i farska ostrva. otkud to da prvo smjenjujemo trenere sto ne osvajaju medalje na velikim takmicenjima a onda preko noci promijenimo plocu i smatramo ogromnim uspjehom to sto smo dobili selektora sa kojim mozemo povremeno ravnopravno da se nosimo sa ponekom jacom reprezentacijom, a o medaljama se i ne razmislja. cak se ni izostanak plasmana na veliko takmicenje ne smatra neuspjehom.
poraz kao poraz, nije strasan. vise je strasna nasa igra. strasno je sto uopste ne djelujemo kao ozbiljna reprezentacija koja ima glavu i rep, i vodju sa klupe koji moze da preokrene nesto kad stvari krenu lose. imamo jedan sistem igre koji se oslanja na dobro raspolozenje bekova, ako bekovima ne ide, cvetkovic samo sjedi i ceka da se nesto desi. nisam gledao ni jednu utakmicu u kojoj je on nesto preokrenuo, u kojoj smo mi stizali i prestizali vodstvo protivnika. i na SP ono malo utakmica sto smo odigrali dobro se svelo na to da se bekovi raspucaju u prvom poluvremenu, povedemo 6-7 razlike, a onda se prednost lagano topi, dok se ne istopi.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i popustite vise sa tim ko igra za koju reprezentaciju i zasto.
dao bog da kod nas igra kakav francuz zato sto ne moze da igra za francusku reprezentaciju. zasto neko igra za nekog, a neko za nekog drugog, to je potpuno nebitno. i dosta vise sa supljim pricama o "svojim" ili "tudjim" drzavama.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Vuk_samotnjak je napisao:

Svako ima svoje motive,,,ali svi igraju dobrovoljno,,i sinoc se jasno vidjelo da igraju svi sa punim srcem. Za mene bih bilo pogresno da Alem Toskic igra za BiH samo zato sto je musliman. On je srbijanac i treba da igra za svoju drzavu.

PS...Sergej Barbarez,,,Zvjezdan Misimovic itd,,,su mogli birati reprezentacije pa su izabrali svoju maticnu........

Мисимовић није. Прво је добио шут карту због понашања у младој репрезентацији СЦГ па се онда одлучио за БиХ.
Иначе Тоскић је муслиман а не Србијанац.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Мисимовић није. Прво је добио шут карту због понашања у младој репрезентацији СЦГ па се онда одлучио за БиХ.
Иначе Тоскић је муслиман а не Србијанац.[/quote]

Toskic je roden u Novom Pazaru,,,Znaci da je Srbijanac....

Pozdrav....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 18:40 
milanko, ja sam zensko :D sve nase dobre rukometase zajedno sa sterbikom orjerao je savez, svadje i uslovljavanja, u to vrijeme negdje i crna gora se odvojila.. sve te malverzacije i pohlepa upropastili su srpski sport...
patriotizam, mislim da je malo gurav u smislu proslog vremena... tek od nedavno igraju za zemlju koja se zove srbija... mislim da su to vise politicke stvari nekog predhodnog vremena, koji nije za ovu temu... ali se, po meni, znacajno odrazio na patriotizam kao jedan od segmenata za dobru igru..

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 19:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Šterbik kaže da je otišao zato što je Vujović prodao onu utakmicu Hrvatima :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Misdongarde je napisao:
Šterbik kaže da je otišao zato što je Vujović prodao onu utakmicu Hrvatima :-?

Zanimljiva tvrdnja, naročito kad znamo da je u toj utakmici primio 7-8 komada sa lijevog krila od anonimusa koji nikad prije ni poslije nije ponovio sličnu partiju za hrvatsku reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Иначе Тоскић је муслиман а не Србијанац.

Toskic je roden u Novom Pazaru,,,Znaci da je Srbijanac....

Pozdrav....[/quote]

Географски гледано да, по националности је дечко муслиман или ако ти драже Србин исламске вероисповести.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zanimljiva tvrdnja, naročito kad znamo da je u toj utakmici primio 7-8 komada sa lijevog krila od anonimusa koji nikad prije ni poslije nije ponovio sličnu partiju za hrvatsku reprezentaciju.

pa dobro, to je bio sprem, nije bas da je totalni anonimus.
poenta je sto svi cim cuju da neko nece da igra za reprezentaciju iste sekunde zakljucuju da je ta osoba govno i da ga vise nikad ne bi trebalo zvati jer nije patriota i ne zasluzuje da nosi sveti dres, bla bla. sto svima iz saveza i selektorima jako dobro dodje da operu ruke, jer javnost ne krivi njkog od njih ni za sta. i to se, iz nekog razloga, desava uvijek sa rukometasima i kosarkasima. jos nijedan fudbaler nije odbio da igra za reprezentaciju, koliko ja znam. nece biti bas da fudbaleri imaju nesto u genima sto ih cini vecim patriotama od kosarkasa i rukometasa.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 21:57 
pa hrvati su tada sami pricali da im je pobjeda vise trebala i na njihovim sajtovima su pisali da smo prodali, a i nasi rukometasi su u svadjama koje su tad uslijedile to govorili. bilo kako bilo, zalosno je sve sto se desilo i desava... ja nikad nisam dovela u pitanje zelju svih tih ljudi koji su fakticki otjerani, jer ni ja poslije svega ne bih ostala u jednoj takvoj sugavoj atmosferi sa korumpiranim rukovodstvom.... neka ih je stid, posebno vujovica, sta su ucinili..
a sprem nije bio anonimus za one koji su stvarno pratili rukomet, ali generalno on po meni je samo prosjecan igrac za kojeg je sterbik izmislio svijet... a i tragicar je upravo zavrsenog prvenstva.. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 01:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eh, da, to je bio Šprem. Nije anonimus, ali realno gledano - totalni mediokritet. Ono mu je bila ubjedljivo najbolja utakmica u karijeri. Ako se dobro sjećam, već na sljedećoj utakmici nije mogao ništa da ubaci. Aj' da je Mirza Džomba bio u pitanju, pa da čovjek kaže "U redu, jedno od najboljih desnih krila, nije se moglo" itd.
Naravno, jasno je da ovo sa silnim otkazima i sl. ima veze prvenstveno sa Savezom i o glavnim stvarima tu mi nemamo blagog pojma. Nekako je naivno da se sve završi na prozivanju Vujovića kao glavnog i jedinog krivca.

Inače, pitanje za Milanka: Jesi primijetio koliko Ivić liči na instruktore iz istoimene auto škole? Možda im je rod?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Inače, pitanje za Milanka: Jesi primijetio koliko Ivić liči na instruktore iz istoimene auto škole? Možda im je rod?

:D vidis, nisam obratio paznju. sasvim moguce :D i inace djeluje kao neko ko ima vise smisla za soferisanje, nego za rukomet :roll:

dakle, vrijeme je da zakljucimo pricu o utakmici u sarajevu i okrenemo se onoj u nisu. racunica kaze da nam treba pobjeda sa vise od tri razlike, i onda uz ocekivanu pobjedu protiv italije i poraz protiv rusije, idemo dalje.
i pored katastrofalnog selektora i gomile mediokriteta u timu, nadam se da mozemo pobijedit 3 razlike u nisu. mada vise ni u sta nisam siguran, kad je u pitanju nasa reprezentacija

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovde se ne uzdam toliko u naše koliko u Bosance. Oni su izrazito domaćinska ekipa i ne vjerujem da će ponoviti onakvu partiju kao ovu od četvrtka, pa čak i protiv tako očajnog tima kao što je naš.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 20:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
[quote="urbana_extravaganca"

Географски гледано да, по националности је дечко муслиман или ако ти драже Србин исламске вероисповести.[/quote]

Po državljanstvu je Srbijanac, musliman je po vjeroispovjesti,o nacionalnosti neću da pričam.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
5.5 hendikep, poklon kladionice :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
[quote="urbana_extravaganca"

Географски гледано да, по националности је дечко муслиман или ако ти драже Србин исламске вероисповести.

Po državljanstvu je Srbijanac, musliman je po vjeroispovjesti,o nacionalnosti neću da pričam.[/quote]

Ne postoji odrednica po drzavljanstvu (sta je papa po drzavljanstvu? Vatikanac? :roll: ) ili si ti uveo neki novi zakon pa onda postoji.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ekstravaganca, behar, zoka : odjebite s tim drzavljanstvima, nacijama i vjeroispovijestima. necu da opet zakljucaju temu zbog vasih imbecilizama.

dakle, u tim nam se vracaju andjelkovic (sto me bas pretjerano i ne raduje, jer to znaci manje prostora za mitrovica, koji je skoro pa jedini nesto odigrao u sarajevu) i nikolica (yipe! konacno cemo igrati i sa pivotom!). kad bi vujin poceo umjesto kretena1 (stojanovic), i kad bi kreten2 (stanic) ostao na klupi citavu utakmicu da sredjuje frizuru, onda pobjeda ne bi dolazila u pitanje. no, ako opet pocnemo da se ispucavamo (a nije da pod cveletom imamo neku drugu taktiku) i ako pocnemo da promasujemo i tahirovic se opet razbrani, mogli bi da dodjemo u ozbiljne probleme. jer, u igru u odbrani (koje nema) ne mozemo bas da se uzdamo, pa tako nema nista ni od kontri.
ipak, nadam se da ce bosna da podlegne pritisku. jer, ma kako oni sebe ubjedjivali da su uradili posao u prvoj utakmici i da im u drugoj ne treba pobjeda, da je pritisak na srbiji, bla, bla, racunica je jasna : ne smiju izgubiti sa vise od 3 razlike, jer ako izgube, onda su sasvim sigurno iza nasih u konacnom poretku. imali bi dva boda manje od nas i losiji medjusobni omjer, a nama ostaje jos samo gostovanje kod rusije od utakmica koje bi se mogle izgubiti. takodje, i ako pobijedimo sa manje od 3 razlike, u boljoj smo poziciji od njih, jer oni imaju utakmice protiv rusije kuci i svajcarske u gostima. dakle, jasno je da je veci pritisak ipak na njima, a sto rece harvester, vise se uzdam u njih nego u nas :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 119 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]