banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Da li podržavate homosexualce ?
Da, zašto ne 59%  59%  [ 20 ]
Ne, treba ih ubiti kako Bog kaže ( kršćanstvo-biblija Lev 20:13)( Islam Quran 26:165 - i brojni hadisi) 41%  41%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homosexualci....
PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Homoseksualizam navodno nastaje još kod fetusa. Fetus kod koga su hormoni previše slabi da djeluju na mozak koji je tek u prvim fazama razvoja, postaje homoseksualan.
S vjerske strane, ne podržavam. Ali takođe i ne osuđujem. Ne mogu da osuđujem nešto što ne mogu da posmatram iz ugla te osobe. Niko od nas ovdje ne zna kako je to, i da li je to zaista samo trend i opredjeljenje kako mnogi kažu ili je u stvari prava borba sa samim sobom.
Ne bih dala homoseksualcima da usvajaju djecu, i ne podržavam bilo kakve parade i pretjerivanja, ali isto tako i ne osuđujem.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Sep 2008, 19:17
A sta vi mislite ako dva muskarca legnu u kreve zajedno i probude se po po' noci goli i znojni, oce li 'ic u dzehenem a?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
predsednče hoće li Onaj što ubije ići negde?
Hoće li onaj što učini preljubu ići negde?
Hoće li onaj što mrzi na oca i majku i brata ići negde?
Hoće li onaj što mrzi,zavidi, laže i krade ići negde?
Hoće li onaj što zaželi u srcu drugu osobu ići negde?
NEĆE ići ako se pokaje i ostavi. Pokajanje nije samo reč već i srce preporođeno.
Razmisli predsedniče da li pokazujemo dovoljno ljubavi ili smo sudije?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:30 
Voajer
Voajer

pa znas kako ono kazu poslije *ebanja nema kajanja!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Ahmede, loša ti anketa. Moj odgovor bi bio "Ne, ali ne treba nikog ubijati". Stvarno si loše odmjerio te opcije. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 16:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Nije umesno izrugivati nečije prezime niti upotrebljavati bezobrazne reči bar to hrišćanima ne priliči.
Milorade.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
sa aspekta vjernika:

U islamskim državama se takav prestup kažnjava smrću jer je Bog uništio i Sodomu I Gomorah zbog takvih stvari. Pošto znam da je jedna vjera u svih poslanika bila tako i u starom zavjetu-

Ako muškarac sagriješi s drugim muškarcem kao sa ženom, počiniše oboje sramotu. Imaju se smrću kazniti, neka njihova krv bude na njima. ( Levitski zakonik 20:13)
E sad, ne kontam kako kršćani ne uzmu ovo "zdravo za gotovo" jer moraju vjerovati u stari zavjet a koliko znam ovaj zakon nije derogiran niti dokinut. Novi zavjet ( Rimljani 1:26 pa na dalje )

Kur'anski tekst hadisi bozijeg poslanika nedvojbeno pokazuju istu preventivnu mjeru, sve 4 priznate pravne skole su slozne da se takve osobe ubiju s tim da je razlika u nacinu ubijanja.

nauka:

evo ako bi ostavili sa strane vjeru i ne uzimali zakone. Možemo lako naći da je homosexualnost bila na popisu bolesti do 1980+x godine da bi bila maknuta pod pritiskom jakog gay lobija u svijetu. Ne može nešto biti bolest pa ne biti. Onda, znamo da takve stvari su bez ikakvog morala i koliko neko mora biti izopačen da mu dođe takvo gnusno djelo ( zdrav se covjek najezi na samu pomisao takvu). Znamo da puno prenosivih bolesti donose. NEPRITVĐENO priča se da se aids upravo pojavio sedamdesetih godina u U.S.A kad je par gay osoba bilo zaraženo.

Psihologija čovjeka je neteško otkrila da svaki covjek teži porodici, jednoj MORALNOJ osnovnoj ćeliji društva. Gdje bi društvo išlo homosexualizmom nego u propast. Kakve bi generacije dobili koji ne bi familijarni zivot imali ? Očigledno u propast.-----
Najveća laž koja se može desiti jest da je homosexualna orijentiranost urođena, naime, svi se rađaju u čistoj prirodnoj stvari. Ako pogledamo i rane faze razvoja djece, uvjek svako dijete u najranijoj fazi ima simpatije prema drugom spolu, nikad se ne desi da neki prvačić kaže da mu se svidja decko ni u najliberalnijim sredinama ... A da je urođeno ta bi stvar normalna bila.
Znaci, to nastaje vremenom, prljajuci ljudsku narav i prirodu
----------

Ako ovo sve dodam jos vjerski aspekt ponovo " NE MOŽE BOG BITI NEPRAVEDAN TE STVORITI NEKOG KAO HOMOSEXUALCA A ONDA GA KAZNITI" :angry3:

Ja kao musliman, iz dna duše mrzim homosexualnost kao djelo/čin a volio bi da se homosexualci ostave tog da ne bi loše završili čak na ovom svijetu, a onom da ne pišem-.--

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Misdongarde je napisao:
Ahmede, loša ti anketa. Moj odgovor bi bio "Ne, ali ne treba nikog ubijati". Stvarno si loše odmjerio te opcije. :evil3:

Pa opcije je namjerno tako stavio da bi ispalo da je vise onih koji su za ubijanje. Jer malo ce ljudi reci da "podrzava" homoseksualce i onda i ne glasaju ili glasaju za ubijanje.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Ja kao musliman, iz dna duše mrzim homosexualnost kao djelo/čin a volio bi da se homosexualci ostave tog da ne bi loše završili čak na ovom svijetu, a onom da ne pišem-.--

Prika,ako si bas vjernik,nije tvoje da mrzis,ili?

Inace, ja licno ne gotivim "duparose",ali sam po prirodi tolerantan i trudim se da se informisem i pokusam razumjeti ljude oko sebe. Po mom misljenju,previse se paznje obraca na nesto sto nije postalo juce,a ujedno ne ugrozava zajednicu ni na koji nacin.U danasnje vrijeme,kada se nemoral rasirio u raznim oblicima(droga,sex,pedofilija,nasilje,terorizam,glad,nepravda),mislim da je ovo jedan od manjih "problema" u drustvu,te da ga tako treba posmatrati.

Kad vec navede islamske zemlje,kamo puste srece da su te zemlje zaista islamske i da provode boziju rijec onako kako dolici,ne samo po pitanju homoseksualaca.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Citiraj:

Prika,ako si bas vjernik,nije tvoje da mrzis,ili?

Inace, ja licno ne gotivim "duparose",ali sam po prirodi tolerantan i trudim se da se informisem i pokusam razumjeti ljude oko sebe. Po mom misljenju,previse se paznje obraca na nesto sto nije postalo juce,a ujedno ne ugrozava zajednicu ni na koji nacin.U danasnje vrijeme,kada se nemoral rasirio u raznim oblicima(droga,sex,pedofilija,nasilje,terorizam,glad,nepravda),mislim da je ovo jedan od manjih "problema" u drustvu,te da ga tako treba posmatrati.

Kad vec navede islamske zemlje,kamo puste srece da su te zemlje zaista islamske i da provode boziju rijec onako kako dolici,ne samo po pitanju homoseksualaca.

mrzis ono sto ne valja i sto bog mrzi, volis ono sto je lijepo i sto bog voli, jednostavno :)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Misdongarde je napisao:

Pa opcije je namjerno tako stavio da bi ispalo da je vise onih koji su za ubijanje. Jer malo ce ljudi reci da "podrzava" homoseksualce i onda i ne glasaju ili glasaju za ubijanje.

nije tacno, ne namjerno je..

Citao sam stari zavjet pa sam mislio da se ovi krscani forumasi 100% povode za tim jer imamo i taj balkanski mentalitet da ne podnosimo ih,, i to je to,, na brzinu sam radio

sorry, ipak je trebala jos jedna opcija, u pravu ste

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Pozdrav,

@Oficir s ruzom

IZVINI, ja sam sebi ne mogu objasniti kako sam zakljucio da si ti otvorio temu, a prije nego sam procitao tvoj post mogao sam se u zivot opkladiti da sam tvoj nick vidio u prvom postu. Naravno nemam nista protiv tebe.
Ja inace ne volim ucestvovati u teoloskim raspravama niti sam u stanju da odgovorim na sva pitanja u vezi Pisama, ali u jednu stvar sam siguran i na osnovu toga izgradjujem svoje misljenje: cilj Pisma je ljubav prema bliznjem, ispraznjena od predrasuda, kao u djeteta. Hiljade stranica Pisma imaju samo tu jednu svrhu. Znaci ljubav je mjerilo. Sve sto cinim u zivotu moram da odvazem pitanjem: da li bi ljubav to ucinila? Pogledaj Isusovu misiju, moze se opisati sa nekoliko rijeci: ljubav, izlijecenje, oprost, i nada. Njegova misija nije derogiranje Starog Zavjeta, vec utjelovljenje Pisama, utjelovljenje Riječi i suštine Starog Zavjeta. On kao da poručuje svojim životom: ovo vam poručuje Stari Zavjet! Ali sta mi radimo? Radimo isto sto i oni pagani iz Starog Zavjeta, nije nam tesko kamenovati nekoga, ali nam je tesko ljubiti Boga i bliznjeg. Zato Isus kaže jednom prilikom: 'ljubav je trebalo činiti, a ono drugo (Zakon) ne izostaviti', dok mi činimo sve ostalo samo ne najvaznije. Ja ti garantujem Oficire, da ti i ja imamo srce Hristovo, ne bi nas dvojica imali srca da bacimo kamen na drugoga :)

Pozdrav!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ahmo,care de mi rastabiri malo jesu li za nasu vjeru veci problem srebroljupci,nebrojena plemena,carevi,princevi,koji vladaju ,kako po islamskim zemljama,tako i u Bosni,ili homoseksualci? Pisem o realnim stvarima,danasnjici muslimana i Islama,slabosti,nemoci bijedi i nepravdi prema malom covjeku,vjerniku. Vrijedi li uopste obracati paznju na nesto (imenuj to kako hoces)"boljku" velicine trna,prisutnu od davnina,ovako ili onako,a s druge strane imati balvane,koji zaista smetaju i koce i cine Islam i muslimane nazadnim,a istorija je svjedok da nije uvijek bilo tako?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U pravu si Saffle. Ne samo u vasoj vjeri, nego i u hriscanstvu i u svim ostalim vjerama jedan od najvecih problema je srebroljublje. Zato je Isus rekao da je jedna od najtezih stvari bogatasu uci u carstvo nebesko, a imamo i poredjenje Lazara i bogatasa, gdje Isus kaze da je bogatas primio svoje na ovome svijetu, a Lazar na onome.
Za to su uglavnom krivi vodje (popovi i ostali) koji najvise govore drugima sta treba a oni su najgori i najvise vole pare. Iako i obicni vjernici puno ne zaostaju. I onda kako bi opravdali savjest ili ko zna sta vec, traze razloge da prebace krivicu ili temu na nesto drugo, u ovom slucaju na homoseksualce, kako bi oni pokazali da su oni "sveti" i "bolji", a u stvari su cisti olos i prije ce se spasti homoseksualci nego takvi.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Ahmo,care de mi rastabiri malo jesu li za nasu vjeru veci problem srebroljupci,nebrojena plemena,carevi,princevi,koji vladaju ,kako po islamskim zemljama,tako i u Bosni,ili homoseksualci? Pisem o realnim stvarima,danasnjici muslimana i Islama,slabosti,nemoci bijedi i nepravdi prema malom covjeku,vjerniku. Vrijedi li uopste obracati paznju na nesto (imenuj to kako hoces)"boljku" velicine trna,prisutnu od davnina,ovako ili onako,a s druge strane imati balvane,koji zaista smetaju i koce i cine Islam i muslimane nazadnim,a istorija je svjedok da nije uvijek bilo tako?

ShvATAM sta hoces reci, naravno imaju neki prioriteti sta prije dolazi a sta kasnije. Neces ti paziti sta ti dijete gleda na tv-u a kuca ti gori, ali jedan problem ne iskljucuje drugi. To, sto drugi kasnije dolazi, ne cini ga sitnicom, +zar ne ?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
vim je napisao:
drugo incest se desi jednom od milion ljudi. Konkretno, ja ne znam nikoga poznatog da se ozenio sa rodbinom, iako poznajem puno ljudi

Niko se nije lud ni zeniti s ordbino, ali koliko je onih sto to rade tajno? Koliko je onih sto bi voljeli da se to ozakoni. Svjedoci smo da je to danas isto toliko cesta pojava i polahko ali sigurno sustize pojavu pederluka.
Nije ti poznat recimo Jozef Frizl...pa sve novine i sve televizije bruje o njemu i njegovom 27-godisnjim brakom s vlastitom kcerkom.

Slucajem Adam a.s. i Hava a.s. nemoj sam sebi u stomak skakati, jer prvo govoris da je bio incest u doba Adema i Hava a.s.w.s. pa ga onda pokusavas osbraniti, dakle argument ti je "salto omortale".
Zabrana u starom zavjetu nastupa u Lutovom a.s. narodu, jer je kod njih pederluk bio javno rasprosttranjen i konzumirao se kao normalan brak, cinio se javno i tajno.
Vjerske knjige poznaju termin derogacije.
Ako je nesto prije bilo dozvoljeno, dolaskom odredjenog poslanika postaje zabranjeno, i obratno.
Lutov narod dolazi puno, puno poslije Adema i Have a.s.

vim je napisao:
Da je bio taj zakon ubijanja inceestoidnih ljudi danas niko nebi postojao na zemlji jer bi se potomci Adama i Eve poubijali i nebi mogli radjati djecu. A samim tim nebi bilo ljudi na zemlji. Znaci to nije toiko religijski opravdano koliko medicinski i moralno

Zakon dolazi kasnije, i ne mozes se koristiti s izrekom "sta bi bilo-kad bi bilo"....zakon se javlja kasnije, "zakon zabrane (konkrento pederluka)".

vim je napisao:
Opet ti kazem, ne mislim da je normalno ali ako to te osobe zele obostrano i punoljetne su, to je njihovo pravo i ko sam ja da im to uskracujem zato sto se moje misljenje razlikuje od njihovog. Da su oni vecina kako bi se ja osjecao da oni meni zabranjuju i hoce da ubiju zbog toga sto ja osjecam privlacnost prema suprotnom polu.

Ako neke osobe obostrano zele da se ubiju, ma ko je drzava i ko su policijski organi da im to sprejcavaju iako oni javno zele da skoce s zgrade (ma zasto se uopste zamarati), ako neke osobe hoce da se drogiraju a punoljetne su ma ko smo mi da ih sprjecavamo u tome, ma treba to dozvoliti pa nek se drogira ko god misli da je to normalno, ali droga sgteti zdravljvu, obezvrjedjujemo tjelo koje nam je Bog dao (kazu religije) ali nekrofilija je nesto sasvim drugo ona ne obezvredjuje mrtvo tjelo ( jer mrtvac nema mogucnost preispitivanja svoje odluke), ma sta nas briga, ako je bio svjestan i potpiso da se s njim/njom moze opciti par sati prije nego se usmrdi....naravno trebamo napraviti paradu danas gej, sutra parado incesta, prekosutra paradu nekrofila....ma sve je to normalno samo ako je dobrovoljno....aferim Vime.

Dust je napisao:
Jel' vi stvarno mislite da je homosexualizam bolest????

Oficir, sta da ti je dijete homo, da li bi ga ubio?

Pederluk je bolest. 95 % stanovnista ove nase planete su protiv toga, ali pederi su pametni, a 95 % ljudi raznih profila su ludi i cine populaciju "zatucane sredine", sad se svakim danom svaka osoba kroz historiju nastoji proglasiti pederom, da bi se predstavilo da nam je citava historija i svi ljudi, poznati svjetski umovi su bili pederi s dna kace....cool je biti peder.

Sto se tice licnog pitanja da li bih ubio svoje djete da je homo???

Prvo pitanje ti je ziva pusiona.

Drugo mislim da cu biti dovoljno roditeljski odgovoran da ne dopustim da mi djete odgaja ulica i razni americko-zapadni trendovi, nego da cu djetetu pokusat dati ispravan religijski odgoj, logiku i skolu...
Ne do Allah da bi takvo djete postalo veliki grjesnik, a o pederstvu niti ne zelim razmisljati... (ne interesuju me filmovi tipa American buty).
Dok je pod mojim krovom, radice ono sto sav normalan svijet radi u skladu s Bozjim propisima, a poslije, ja za njega nisam odgovoran, a ako bi se desilo najgore, tad najmanje sto bih uradio bilo bi ODRICANJE i brisanje iz OPORUKE, a ostalo bi bilo izmedju njega i Uzvisenog Boga.
Nisam lud ni sadasnje pedere ici ubijati, ali da postoji vlast koja bi to radila, sigurno bih glasao za to, ne zbog toga sto ja to zelim nego sto je takav Bozji zakon.
Pederi koji javno ispoljavaju svoj pederluk, ne plaseci se Bozjeg zakona, traze da se nad njima izvrsi kaznena odredba.
Uz jedan ispravan i moralan odgoj male su sanse da djete postane peder u kasnijoj dobi, to zna svaki vjernik bilo koje religije...i ovo pitanje o tebi puno govori kao osobi koja slabo poznaje moralnu, religijsku, edukativnu, psiho-fizicku ili bilo koju drugu vrstu odgoja, ali koja povrsinski poznaje i raligiju opcenito i njenu snagu.

vim je napisao:
Pa opcije je namjerno tako stavio da bi ispalo da je vise onih koji su za ubijanje. Jer malo ce ljudi reci da "podrzava" homoseksualce i onda i ne glasaju ili glasaju za ubijanje

Vime ja mislim da bi ti od silnog branjenja pedera i pederluka, radije izvrsio harakiri nego rekao koju protiv.
A toliko si uvjeren da je nesto "namjerno" kao da si to vidio, slicno radi i Michael Shiva, koji "sve vidi"...kako si samo siguran.

Hristov je napisao:
IZVINI, ja sam sebi ne mogu objasniti kako sam zakljucio da si ti otvorio temu, a prije nego sam procitao tvoj post mogao sam se u zivot opkladiti da sam tvoj nick vidio u prvom postu. Naravno nemam nista protiv tebe

Kaze Kur'an "Na lose dobrim uzvrati pa ce ti najgori neprijatelj prisni prijatelj postati."-znam brate da si malo prenaglio....ja se smatram vjernikom a i tebe smatram takvim. Covjek je velik onoliko koliko moze da oprosti i da se suzdrzi od bjesa.

Hristov je napisao:
Njegova misija nije derogiranje Starog Zavjeta, vec utjelovljenje Pisama, utjelovljenje Riječi i suštine Starog Zavjeta

Stari zavjet je pun zakona, ne znam koju je onda dimenziju starog Zavjeta Isa a.s. nastojao da upotpuni ako ne zakone koji su trebali biti sprovodjeni.

Hristov je napisao:
Radimo isto sto i oni pagani iz Starog Zavjeta, nije nam tesko kamenovati nekoga, ali nam je tesko ljubiti Boga i bliznjeg.

Meni nije tesko ni kamenovati niti ljubiti bliznjeg svog, mjerilo je zakon Bozji. Onaj ko se ne ogrijesi o zakon treba ga ljubiti, onaj ko se ogrjesi nka snosi posljedice. To je smisao onu koju ja vidim. Smisao starog zavjeta, Kur'ana, Isaove a.s. misije, Musaove a.s. Muhammedove s.a.w.s.
Cemu odredbe ako ih ne provodimo, nismo nista manje licemjerni od najgorih licemjera cije ce prebivaliste biti najdublji dio pakla.

Hristov je napisao:
Zato Isus kaže jednom prilikom: 'ljubav je trebalo činiti, a ono drugo (Zakon) ne izostaviti', dok mi činimo sve ostalo samo ne najvaznije. Ja ti garantujem Oficire, da ti i ja imamo srce Hristovo, ne bi nas dvojica imali srca da bacimo kamen na drugoga

Tako je brate : Ljubav je trebalo ciniti, a Zakon ne izostaviti" -krasna, tvrda i nesalomljiva izjava. Ja ljubav cinim, i BOZJI ZAKON NEDAM. A ne samo da ljubav cinim a Bozji zakon zapostavljam. Isa a.s. je i ljubav cinio i zakon sprovodio ( ima par citata iz Biblije koji to potvrdjuju ), neke zakone je derogirao, ali je vecinu sprovodio, Isa a.s. nije donio novi zakon.
Ja to vidim ovako
Musa a.s. ima zakon "Oko za oko, zub za zub."
Zidovski narod godinama od sprovodjenja tog zakona postoje bez emocija, osoran i priznaje samo materijalno slovo zakona, za oprost gotovo ni ne zna.
Dolazi Isa a.s. koji govori "Okreni i drugi obraz"- dajuci zidovima onu emotivnu stranu, onu ljudsku. Dakle Isa a.s. govori oprosti po 700 puta.
Narod opet odlazi u krajnost pa s toga oprasta sve i svasta....izmedju ostalog i smrtne grijehe koje ne smije da oprosti, blud, pljacku, pederstvo, male su sankcije za ubistva....
Dolazi Muhammed s.a.w.s koji ujedinjuje oba zakona i cvrsto stoji i na Musaovom a.s. zakonu i na Isaovoj a.s. ljubavi. A to je Kur'an.
I zbog toga se u Kur'anu i nalazi toliko i kaznenih odredaba, ali i toliko ajeta o oprostu.
Ono sto Bog zapovjeda sprovoditi se treba i ne gleda se da li je brat, sestra, majka, otac....
Poslanik s.a.w.s. kaze u jednoj prilici kad su neki ljudi dosli da zagovaraju da se zeni iz poznatog plemena ne odsjece ruka zbog kradje koju je pocinila....Poslanik s.a.w.s. se toliko rasrdio i tom prilikom je rekao
"Tako mi Allaha, ako bi Fatima, kci Muhammedova ukrala nešto, ja bih joj odsjekao ruku."

To bi bio jedinstven odgovor na sva licna pitanja koja bi bila upucena meni tipa, sta bi uradio kad bi moje djete bilo to ili ovo ili ono.

Da nas Uzviseni sacuva od grijeha Lutovog a.s. naroda. Amin

Istina razdvaja brate...to je od kako je Adem a.s. kihno.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mozda ce ovaj video pomoci da "vjernici" vide da su veci gresnici od gejeva: http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 00:35 
Voajer
Voajer

ma jebem mu misha

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
milorad_Duduk je napisao:
ma jebem mu misha

To je zoofilija, promašio si temu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 09:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
Tvorac je u povijesti samo dva puta dozvolio incest, a to je bilo na početku stvaranja i poslije potopa! incest u ta dva slucaja nije imao prevelik utjecaj jer je ljudski genom u to doba bio prilično dobar, a pogotovo na početku stvaranja! iz Biblije možemo zapaziti da je poslje potopa došli do naglog opadanja životnog vijeka, a glavni razlog tome su novi uvjeti na zemlji i incest! zašto nije dobro imati bračni odnos s nekim bližnjim koljenom? Što smo bliže koljeno vjerovatnost da posjedujemo iste mutirane gene je velika, pa stoga vrlo lako taj mutantni gen postane dominantan i rađaju se svakakva djeca! ja znam dosta primjera ovakvih brakova i mogu raći da potomci tih roditelja imaju ogromnih zravstvenih problema!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]