The_One je napisao:
cink je napisao:
ne možež nigdje vani provjeriti stanje računa na bankomatima.....
Zavisi čija je kartica u pitanju, na bankomatima Hypo banke možeš provjeriti stanje, bilo gdje u regiji (tj. gdje ih ima). Isto tako, čim podigneš pare, piše ti preostali raspoloživi iznos.
Problem oko izvoda je čest, ne samo u NBLB, u najgorem slučaju, možeš otići kod njih jednom mjesečno i tražiti da ti izlistaju promet računa (ne mora samo mjesečno, može bilo koji period).
cink je napisao:
nemas ti pojma....u samom centru imas preko 7 bankomata uni credit banke gdje mozes da dignes novac bez provizije...takodje sto si ne ukljucis sms uslugu gdje ce ti na mobilni dolaziti direktno stanja.....
Ajde, prosvijetli me onda ti. Mislis da ce mi slati sms-om stanje racuna koji moraju platiti( taj sms), a nece da mi posalju e mail-om koji je besplatan.
_zoka je napisao:
Čitaj pažljivo,ne na preskok.Cura je rekla bankomate na kojima možeš provjeriti stanje,a ne samo podići novac.Mada je i meni čudno da ne možeš provjeriti stanje na svakom bankomatu.
Hvala zoka, jedini si ti skontao o cemu ja pricam.
cink je napisao:
ma nisy to problemi samo je ona glupa mozes provjeriti stanje sa debitnom karticom svuda...ona nema pojma...
Ja nisam glupa,nego si ti nepismen!!! probaj ti cink, da provjeravas stanje racuna u drzavama uz Indijski Ocean, pa cemo da vidimo koliko ce te "oderati" bankovne provizije. Ovdje, u Bl, kad sam zbog hitnoce provjerila stanje racuna na bankomatu druge banke, otislo mi je u nepovrat 5 km sa racuna, pa ti racunaj, drugi bankomat, druga drzava, drugi kontinet itd...
Uostalom, zasto se raspravljam s nekim ko ne razlikuje cirilicu od latinice.