banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2009, 20:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Feb 2009, 23:20
- Nekolicina ljudi tvrdi da se koristi komunikacijom sa paranormalnim silama i oni im pomažu u svakodnevnim obavezama-odlučivanju. :evil:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
A sta daju za uzvrat :) , mene i sama pomisao na to plasi

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
portir je napisao:
- Nekolicina ljudi tvrdi da se koristi komunikacijom sa paranormalnim silama i oni im pomažu u svakodnevnim obavezama-odlučivanju. :evil:

Tvoj naziv teme baš i nema veze sa tekstom.
Duhovi predaka i anđeli čuvari.
Duše predaka i anđeli nisu ni približno jedno niti mogu biti.

Ta nekolicina o kojima pišeš radi neke okultne radnje koje nemaju veze sa anđelima, kao ni sa Bogom.
Kakav je čovjek kome onostrane sile pomažu da razlučuje i odlučuje u svom životu?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 22:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Pročitao sam negdje da se sve više ljudi koristi komunikacijom sa onim svijetom.
Postoje mediji koji obezbjeđuju kontakt sa mrtvima na onom svijetu (vjerovatno naplaćuju, a dođu ako radiorelejni uređaji).
Čitao sam u jednim novinama prije pola godine da su ti duhovi predaka strašno bezobzirni i da ih je teško kasnije otjerati. Natovare ti se u kuću pa sve po svome. Nemaš mira ni u kupatilu. Najposlije moraš da pozoveš medija da ih zamoli da odu, a ako neće onda zoveš okultne sveštenike i oni pokušaju da se dogovore sa njima. Jednom sam gledao neke babe na satelitskoj koje dozvaju mrtve (koji su davno umrli) i pitaju kako da se opredjele za neke stvari u budućnosti. Čak se savjetuju sa njima oko zagrobnog života.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To kao u scenariju "Bele lađe", kad Šojić pita Rosku Gazikalović (igra je Mira Banjac) da li će dobiti na izborima. A ona stavi naočari za varenje i gleda u kristalnu kuglu.

Batali to.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i da je to stvarno tako vrijedi li uznemiravati voljene jer smo nesposobni da sami odlucujemo,nije ni cudo ako se natovare pa nece da odu :mad:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 23:06 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
radio to sa plasticnom casom i abecednim slovima u krugu. bio sam klinac, mozda nekih 10 ili 11. cujes od starih pa onda djeca ko djeca aj da i oni probaju. tako jedne prilike odlucimo i jedna klinjo ustane u fazonu aj da prekinemo.i odgurne casu i slova, a mi u pola radnje. poludio stan. ima nesto u tome, da li je od Boga ili sotone nek svako odluci. al cim ti zaposjedne kucu i tanjiri lete sumnjam da je od Boga.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
radio to sa plasticnom casom i abecednim slovima u krugu. bio sam klinac, mozda nekih 10 ili 11. cujes od starih pa onda djeca ko djeca aj da i oni probaju. tako jedne prilike odlucimo i jedna klinjo ustane u fazonu aj da prekinemo.i odgurne casu i slova, a mi u pola radnje. poludio stan. ima nesto u tome, da li je od Boga ili sotone nek svako odluci. al cim ti zaposjedne kucu i tanjiri lete sumnjam da je od Boga.

Već sam čini mi se pisala jednom o tome.
Moja koleginica je to praktikovala sa svojim društvom. Dok smo jednom prilikom razgovarale telefonom ja joj kažem da je to dodir sa nečim što joj ne bih preporučila, jer to neće moći kontrolisati i u tom trenutku kod nje se čuje tresak. Kaže ona, pala je flšica sa lijekovima na pod i razbila se, a stajala je na dnu police.
Inače, su govorile da im se dešava da se knjige naslonjene na zid uspravljaju, vrata treskaju bez promaje i sl. Tome nisam prisustvovala, pa ne mogu da posvjedočim, ali... ne treba se igrati s tim stvarima, jer TO s čim stupe u kontakt sigurno NISU duše naših upokojenih poznanika.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
portir je napisao:

probaj i ti to pa kad te opsjedne demon donosit ćeš savršene odluke koje ce ti pokazati stazu koja vodi u ognjeno jezero!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Narode moj mili, neigrajte se s vatrom nemojte ni pomišljati.
Ako je neko nekad činio bilo šta kao što Spavac navede u obavezi je da se u molitvi pred Gospodom odrekne svih sila tame i vračarskih i gatarskih i svih okultnih radnji kao i horoskopa i gledanja u šolju, karte itd.
Učinite to i molite za oproštaj jer je to greh.
Nemojte braćo olako uzimati u usta reči ,,jezero ognjeno'' jer ljudski jezik ga nebi smeo hulni sud-osudu izgovoriti nemojte mili moji jer niste svesni težine i značenja reči ni sam nisam bio svestan zato vas MOLIM nemojte i vi grešiti.
Spasite duše svoje i onih koji čine nešto od gore rečenog molite ih da ostave i pokaju se i za njih se molite.
Biblija jasno govori da se to ne čini.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 21:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Скоро ми је причао један старац како му у сан долази покојни комшија и тражи да му врати буре за ракију које му је остао дужан ономад. Буре је давно иструлило и нема шта да се врат него да баталим све ово. Јуче је тај старац умро. Значи ли то да ипак кад треба да одеш неко од теби блиских људи кроз сан ти најави одлазак са овога свијета.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Veliki je Bog,ali mi smo mali,malodusni,a mislimo da smo veliki ,tako da cesto propustimo neke znakove ili poruke koje nam sam Gospod salje ,za nase dobro naravno,valjda ocekujemo nesto vise ili trazimo ili zelimo nesto vise, nesto Bozansko i nestvarno a zaboravljamo da je sve oko nas Bog i da je u svemu Bog i da je Bog stvaran...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 15:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Apr 2009, 17:35
Ne kucaj na nepoznata vrata, ne znaš ko će otvoriti...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
glupost, duhovi predaka anđeli čuvari :confused2: :confused2:

Ili je čovjek ili je anđeo, nema nikakvih pretvaranja.
I ko kaže da duša ima neka ovlaštenja da radi svašta na ovozemaljskom životu, i čuj, pomaže i donosi odluke.... Ništa od toga

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 10:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Evo ja ne diram mish a kursor se u trzajima lagano pokrece na gore dok ja citam ovu temu. Nalazim se u sobi mog pokojnog dede Vojislava. Da li je to moj dragi deda, spookovi ili da tuzim Microsoft sto im ne radi Windows ni kad ga neko pametan krekuje?

:D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer je napisao:
Evo ja ne diram mish a kursor se u trzajima lagano pokrece na gore dok ja citam ovu temu. Nalazim se u sobi mog pokojnog dede Vojislava. Da li je to moj dragi deda, spookovi ili da tuzim Microsoft sto im ne radi Windows ni kad ga neko pametan krekuje?

:D

došao dedo registry da ti ocisti pa ide dalje

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Kako izgledaju anđeli/meleci u Islamu?
Pitam pošto nigdje nema slika, a koliko znam nisu ni dozvoljene.
Jel postoji neki zvaničan opis ili je u pitanju pjesnička sloboda?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2009, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzabaleban je napisao:
Kako izgledaju anđeli/meleci u Islamu?
Pitam pošto nigdje nema slika, a koliko znam nisu ni dozvoljene.
Jel postoji neki zvaničan opis ili je u pitanju pjesnička sloboda?

Ljudi crtaju anđele još najsmiješnije kad im daju oblike žene, kao da su prisustvovali njihovom stvaranju ! - to je veliki grijeh

Mi imamo neke informacije o melecima ali pošto je to "gajb" skriveno od ljudi nema potrebe razbijati glavu kako oni izgledaju u detalje jer da je to toliko važno Allah bi nam rekao sve.

Meleci su stvoreni od svijetlosti u odnosu na dzinne koji su od vatre i ljudi koji su od "zemlje", meleci su nepogrešivi i besprijekorno slušaju gospodara svog, Dzibriil a.s ( Gabriel ) ima 600 krila, po 300 na svakoj strani a jednim može obaviti cijelu zemlju. Poslanicima je dolazio u obliku liepog covjeka obucenog u bijelo.

To je to od prilike, imaju opisi meleka koji ce biti na vratima dzehennema , meleka smrti itd

Imaš malo šire ovdje:

http://www.praviput.com/knjige/iman_i_islam/8.html

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 08:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
interesantno kako sa "onim svijetom" imaju "kontakt" samo osobe niskog iq-a i prevaranti
suplje price

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]