Sada, svjetska javnost može da sazna više o najsvjetlijim trenucima pripreme Evrovizije 2009 kao i o raspoloženju koje vlada za vrijeme priprema ove muzičke trke. Predstavnica Rusije na Evrosongu 2009, pokrenula je svoj lični blog na internetu. Anastasijini postovi će imati za cilj da prenesu najinteresantnije detalje sa priprema takmičenja koje su u toku. Zajedno sa Anastasiya Prikhodko, bićete svjedoci priprema učesnika Evrovizije 2009, probama izvođača i bićete među prvima koji će saznati najsvježije vijesti sa najpopularnijeg evropskog showa. Na njenoj web stranici Anastasiya će sa vama podijeliti svoje najsnažnije utiske iz predtakmičarskog dijela Evrovizije i otkriti vam tajne svog ličnog uspjeha. Do sada niko od učesnika Evrovizije nije vodio svoj online dnevnik!
Anastasijini utisci sa posjete Olimpijskom sportskom centru u kojem će biti održana ovogodišnja Evrovizija:
Danas sam bila u Olimpijskom Sportskom centru i gledala proces priprema scene. Poptuno sam oduševljena. Poptuno je nerealno. Nisam mogla ni da zamislim da sportski kompleks može doživjeti takve promjene.
Kada smo ovdje imali koncert „Zvjezdane fabrike“, pola centra je bilo zatvoreno. Sada kada sam bila u mogućnosti da vidim cijeli prostor sa svim tim metalnim konstrukcijama na sceni mogu samo da zamislim kakav show čeka sve njegove obožavaoce. Naš Olimpijski centar je najveća pokrivena scena na kojoj se Evrovizija ikad održavala. Na sceni se nalazi mnogo opreme za ozvučenje i kilometri žice i kablova.
Za pokretanje light showa biće potrebno onoliko struje koliko je potrebno da se osvjetli cijeli Zelenograd. Scena je skoro gotova. Ogromna je i zauzima pola arene. Scena će biti mobilna i svaki elemant scenografije će biti fleksibilan.
Tačno iznad scene nalazi se krug ogromnih plazma ekrana veličine 2500 kvadratnih metara. U tom krugu nalaze se i vertikalni paneli.
Saznala sam da su ovi paneli jednistveni: oni predstavljaju posljednje tehničko dostignuće sa nevjerovatnom rezolucijom. Dopremljeni su u Moskvu iz cijelog svijeta da bi bili dio Evrovizije 2009. .
Nevjerovatni video efekti se takođe nalaze na listi. Paneli će se pomejrati, dizati i spuštati u nekoliko dijelova.
Kažu da nijedan show do sada nije imao ništa slično. Ali tu nije kraj. Pola scene će takođe biti veliki plazma panel. Zaista impresivno.
Od ovog trenutka novinari i fanovi Evrovizije mogu saznati sve detalje o procesu priprema samog takmičenja na Anastasijinom blogu
http://anastasiya-prikhodko.com/?cat=11&lang=enOvdje se možete registrovati kao predstavnik medija:
http://anastasiya-prikhodko.com/?lang=enNe propustite ovu šansu! Saznajte iz prve ruke posljednje informacije i otkrijte sve tajne Evrovizije 2009 od Anastasiye Prikhodko!