breskvica je napisao:
Sirotinjsko nego šta.Niko ništa nije kupovao,sve su donosili iz grada.Kad
stane bus vidiš izlaze ljudi sa kesama u rukama,a na kesama natpisi Tropic,Interex.........Radničko naselje,šta čovjek da očekuje.breskvica je napisao:
yebote nasi "gradjani" bi samo u centar, najbolje stancic gore na spratu Boske, pa nek je i 10 m2
cuj izlaze ljudi sa kesama interexa i tropica

e izvini ali gluplji komentar nisam dugo procitala..pa sta ako imaju doticne kese, yebote ti kao da si dosao iz Beverly Hillsa, ili u kojem svijetu ti zivis? i sta fali radnickoj klasi, jesi ti to neke plemicke krvi? strasno
ali sta ces kad nisu mudri ti siromasni jadni primitivni obicni radnici, ja svoju kesu od tropica strpam u Louis Vuitton (naravno original) tasnicu da niko ne vidi i pravac 14a i vila na dedinju

[/quote]
Čitaš li ti postove ili samo na preskok?Da čitaš vidjela bi da sam i ja živio na Starčevici,da još uvjek imam stan gore.Nisam ništa rekao protiv radničke klase i sam sam radnik.Rekao sam samo da je Starčevica sirotinjsko naselje,što i jeste.U svakom pogledu.Ima najviše stanovnika u gradu,a ima samo jednu školu.Nema vrtić ili ima samo jedan nisam baš siguran.Nema pijacu niti je ikad imala.Šta god ti treba moraš otići u grad.Barem je tako bilo do prije dvije godine.
Šta reći za naselje u kome dragstor koji na pet lokacja u gradu radi kao lud,na Starčevici je morao prestati sa trećom smjenom jer jednostavno nije bilo posla.
Jedino je autobus bolji u odnosu na ostatak grada.