tralala je napisao:
Naravno da je lakse uspjeti ako te neko stalno gura i pomaze ali bi po mom misljenju bilo bolje pogurati bendove koji su vec ozbiljno dokazali da to zele biti, sami se izborili za prve snimke, skrpili opremu, npr. Sopot pouzdano znam da su ti ljudi opredjeljeni da uspiju u muzickom svijetu, pa bolje je njih podrzati nego neki bend za koji postoji mogucnost da ce se raspasti npr. cim pjevacica nadje momka.
Treba podržavati i gurati i jedne i druge. Dovoljno je teško uspjeti ionako, pogotovo iz teže startne pozicije.
Da li će se bend raspasti ili ne, to je teško znati, ali u svakom slučaju mislim da nijedan bend ne treba da čeka nikakav Demofest, već da sam svojim snagama zapne. Pažnja drugih dođe i prođe, uvijek ćeš poslije ostati da se boriš sam za sebe.
tralala je napisao:
Mislim da bi organizatori demofesta sa svojim novcima, znanjem i sposobnostima vise i iskrenije pomogli bendovima da rade na obezbjedjenju prostora za vjezbanje, prostora za svirke, da postanu izdavacka kuca ili da rade distribuciju, da organizuju bendovima turneje, da im pomazu kod promocije u medijima...a ovako samo prave show od nekoliko dana koji je lafo nekomercijalan jer se nisu ulaznice naplacivale. Mislim meni nije logicno da jedna komercijalna firma radi nesto nekomercijalno.
Ne vjerujem da je to bilo nekomercijalno. Kao što si i sama rekla, zašto bi jedna komercijalna firma radila nešto od čega ne može da "živi", a puno košta. Recimo, Aquarius, svaka im čast za sve, nije imao namjeru da pomogne ijednom bendu sa Demofesta (osim pobjedniku i dobitniku treće nagrade) kasnije u bilo kojem smislu. Sjećam se da je momak iz PS-a pitao na jednoj pres-konferenciji da li će agencija pomoći bendovima oko neke dalje promocije ili snimanja spota ili tome slično. Ne. Pa naravno, zašto bi. Nema koristi, a možda ni kapaciteta.