majlili je napisao:
laoce je napisao:
Ne mora po defaultu biti spustena, ali ja je uglavnom spustim. Gore je kad je neko ne podigne, pa onda vidis zuckaste fleke po dasci-e, to je problem. Ima u jednom filmu(mislim da je Unfaitful), kada klinac piski(glumi ga Djui iz Malkolma), a mama mu kaze da podigne dasku- on podize dasku , ne prestajuci da piski.
Sto se tice kucnih poslova- tu mi nista nije tesko, prije nisam mogao peglati,tj. nosio sam neopeglano(otkad nisam u Mama hotelu), ali nije bilo bitno. Ali , otkad sam otkrio peglu(koja mi je 3 godine stajala i samo sam je premjestao), otada peglam sve - i posteljinu i rucnike...
i rucnike....... o pa dobar si, ni ja to ne radim

Da zaista, čemu to? Čemu komplikovati, pa peškiri i kuhinjske krpe ionako stoje u ladicama ili vise negdje okačene, služe da se nešto njima može obrisati, znači gužvaju se čim ih jednom upotrijebiš... Meni nikad nije bilo jasno peglanje peškira i krpa.
Imam u kući jednoga koji sam ostavi nered za sobom više nego da su dvojica normalnih.

Najviše sam alergična upravo na ostavanje podignute daske, čarapa na svakom ćošku i kutije mlijeka van frižidera!
Otvorio si frižider, uzeo tetrapak, otvorio tetrapak, pio IZ tetrapaka; pa je li toliko teško da ga jednostavno vratiš???
I da, odgrisci od jabuke na stolu! Kanta, kanta, kanta!
Eeee... Kamo li sreće da taj nešto čisti i sprema, ne zna ni za sobom smaketi...