banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2009, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Sve sami pederi i papucari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nema vise ni dostojnog covjeka cccccccccccccc sta nam rade ove zene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E sad sam najebo ko zuti na Kozari :D :cat:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ne mora po defaultu biti spustena, ali ja je uglavnom spustim. Gore je kad je neko ne podigne, pa onda vidis zuckaste fleke po dasci-e, to je problem. Ima u jednom filmu(mislim da je Unfaitful), kada klinac piski(glumi ga Djui iz Malkolma), a mama mu kaze da podigne dasku- on podize dasku , ne prestajuci da piski. :lol:
Sto se tice kucnih poslova- tu mi nista nije tesko, prije nisam mogao peglati,tj. nosio sam neopeglano(otkad nisam u Mama hotelu), ali nije bilo bitno. Ali , otkad sam otkrio peglu(koja mi je 3 godine stajala i samo sam je premjestao), otada peglam sve - i posteljinu i rucnike...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 13:22 
laoce je napisao:
Ne mora po defaultu biti spustena, ali ja je uglavnom spustim. Gore je kad je neko ne podigne, pa onda vidis zuckaste fleke po dasci-e, to je problem. Ima u jednom filmu(mislim da je Unfaitful), kada klinac piski(glumi ga Djui iz Malkolma), a mama mu kaze da podigne dasku- on podize dasku , ne prestajuci da piski. :lol:
Sto se tice kucnih poslova- tu mi nista nije tesko, prije nisam mogao peglati,tj. nosio sam neopeglano(otkad nisam u Mama hotelu), ali nije bilo bitno. Ali , otkad sam otkrio peglu(koja mi je 3 godine stajala i samo sam je premjestao), otada peglam sve - i posteljinu i rucnike...

i rucnike....... o pa dobar si, ni ja to ne radim :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

laoce je napisao:

Laonce ajde provjeri koji si pol.....da se slucajno nisi zeznuo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
majlili je napisao:
laoce je napisao:

i rucnike....... o pa dobar si, ni ja to ne radim :-?

Da zaista, čemu to? Čemu komplikovati, pa peškiri i kuhinjske krpe ionako stoje u ladicama ili vise negdje okačene, služe da se nešto njima može obrisati, znači gužvaju se čim ih jednom upotrijebiš... Meni nikad nije bilo jasno peglanje peškira i krpa.

Imam u kući jednoga koji sam ostavi nered za sobom više nego da su dvojica normalnih. :angry1: Najviše sam alergična upravo na ostavanje podignute daske, čarapa na svakom ćošku i kutije mlijeka van frižidera!
Otvorio si frižider, uzeo tetrapak, otvorio tetrapak, pio IZ tetrapaka; pa je li toliko teško da ga jednostavno vratiš??? :roll:
I da, odgrisci od jabuke na stolu! Kanta, kanta, kanta!
Eeee... Kamo li sreće da taj nešto čisti i sprema, ne zna ni za sobom smaketi...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 15:39 
moram priznati da ja bogme peglam kuhinjske krpe, mada vise iz navike, mama me naucila da se to "mora". :D

kao sto rekoh sa kupatilom nemam problema, jako je uredan po tom pitanju, ali carape i taj tetrapak me stvarno ljute...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto se tice moje mame,ona pegla i krpe za prasinu,za razliku od njene sestre koja zimi pegla samo kragnu od kosulje, jer se ostalo ispod dzempera i ne vidi. :D
Rucnike peglam jer ih je lako opeglati, samo prodjes jednom, a i lakse ih je sloziti poslije toga,iz istog raloga(manje mjesta)peglam i posteljinu(znam,znam, sada ce neki reci-sto je peglas,ionako se zguzva odmah prvu vece).
Mrzim peglati kosulje,jer imam neku sugavu peglu, a i to uspijem nekako pretrpiti jednom mjesecno- eventualno jedna kosulja.
Nisam nesto narocito uredan, ali sam alergican na necistocu.
Mislim da sam musko(to moras pitati moju djevojku,ali mislim da bi ti i ona to potvrdila). :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja ništa ne peglam, čak nemamo ni peglu u kući... :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Hrna je napisao:
Laonce ajde provjeri koji si pol.....da se slucajno nisi zeznuo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Za vecinu zena ce ovakav primjer muskog roda biti uveliko veci muskarac od macho tipa koji jede, prdi i cese se po jajima. Prosla su vremena kada su muskarci isli u lov a zene sjedile kuci i hranile mladuncad. Ako zena moze raditi od ujutru do navece onda i muskarac moze da se uhvati usisivaca, krpe, pegle. Nista od toga ne grize niti umanjuje muskost :) Lako je ozeniti se, napraviti dijete/djecu a onda nastaviti zivot slobodnog veseljaka :roll:

laoce, respect! Cak sam i ja prestala peglati peskire. Ne postizavam :oops: A nikako mi nije jasna logika - izguzva se. Po tome nista se ne bi trebalo prati jer ce se isprljati. Nista peglati jer ce se izguvati.. Nista ljepse od friske posteljine. Ciste i popeglane.

Poklopac na wc solji sluzi tome da se ista poklopi. Inace ne bi postojala :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ајмо даље о култури живота у домаћинству... прдите ли пред особом са којом живите?

Мислим, сви то раде...

Poslednji put menjao shoole dana 12 Feb 2009, 18:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 18:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Da je obrnuto zenama bi bilo dosadno u zivotu...

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Sigurno. Posto nista drugo ne znaju da rade.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Ајмо даље о култури живота у домаћинству... прдите ли пред особом са којом живите?

Мислим, сви то раде...

Naravno, kao sto je vec dokazano- suzdrzavanje od istog moze dovesti do raka debelog crijeva. :wink:
ajkula je napisao:
Hrna je napisao:

Za vecinu zena ce ovakav primjer muskog roda biti uveliko veci muskarac od macho tipa koji jede, prdi i cese se po jajima. Prosla su vremena kada su muskarci isli u lov a zene sjedile kuci i hranile mladuncad. Ako zena moze raditi od ujutru do navece onda i muskarac moze da se uhvati usisivaca, krpe, pegle. Nista od toga ne grize niti umanjuje muskost :) Lako je ozeniti se, napraviti dijete/djecu a onda nastaviti zivot slobodnog veseljaka :roll:

laoce, respect! Cak sam i ja prestala peglati peskire. Ne postizavam :oops: A nikako mi nije jasna logika - izguzva se. Po tome nista se ne bi trebalo prati jer ce se isprljati. Nista peglati jer ce se izguvati.. Nista ljepse od friske posteljine. Ciste i popeglane.

Poklopac na wc solji sluzi tome da se ista poklopi. Inace ne bi postojala :D

Nama se u domu prije cesto kvarila masina za ves, pa se ljudi zalili. Onda je portir napisao da se u idealnom svijetu masina ne bi kvarila, samo, u tom istom svijetu se ni odjeca ne bi prljala. :D
Ja pored toga sto to radim, takodje i JEDEM, prdim i cesem se po jajima. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ajkula je napisao:
i cese se po jajima.

češanje po jajima je najsvetliji trenutak muškog postojanja i definicija vrhunskog užitka boljeg od seksa sa ženom iz tri razloga:
1. za češanje ti ne trebaju pare, dijamanti, dobar auto, godine teretane niti verbalne sposobnosti trgovačkog putnika;
2. možeš se češati kad god hoćeš, gde god hoćeš i u kojoj god pozi hoćeš;
3. posle češanja muda te ne pitaju da li ih voliš;
tako da, sve vi žene možete samo da puknete od zavisti i proklinjete svoju zlu sudbinu što se niste rodile sa jednim parom.

8)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мало појашњење за женски род...
"Чешање јаја" је радња која има непрецизан назив. Наиме, ријеч је о скупини активности које укључују штипање, чешање, развлачење, премјештање, помјерање, притискање... а све у циљу задовољавања нелагоде у предјелу препона и стварања новог стања и међусобног положаја гореспоменутих јаја и сусједних органа.

Осјећај? Цитираћу маркетиншки тим Кока-Коле... "Јединствен осећај!"

Poslednji put menjao shoole dana 12 Feb 2009, 22:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vis-à-vis прђења...
Гледао сам интервју са Ведраном Рудан на једној локалној истарској телевизији. И жена је блесава каква јесте причала јако експлицитно о политици, цркви, сексу, породици (рекла је да је настала тако што је "њен тата наскочио на њену маму на некој радној акцији и након тога је није више ни видио"). Значи, типична њена прича пуна народних термина за полне органе и коитус...
А онда је водитељ питао: "Прдите ли Ви пред Вашим мужем?" Прво се насмијала и рекла: " Јако занимљиво питање. Не, то ми је превише интимно да радим пред мужем!"

Citiraj:
Naravno, kao sto je vec dokazano- suzdrzavanje od istog moze dovesti do raka debelog crijeva. :wink:

Свакако не суздржавање, али да ли је коректно изаћи на балкон, рецимо? Толико људи пуши на балкону, јер не желе да остали укућани пасивно пуше...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
moji ukućani i ja pasivno prdimo :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne. Vi pasivno izbjegavate rak debelog crijeva.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 07:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nerevar je napisao:
češanje po jajima je najsvetliji trenutak muškog postojanja i definicija vrhunskog užitka boljeg od seksa sa ženom iz tri razloga:
1. za češanje ti ne trebaju pare, dijamanti, dobar auto, godine teretane niti verbalne sposobnosti trgovačkog putnika;
2. možeš se češati kad god hoćeš, gde god hoćeš i u kojoj god pozi hoćeš;
3. posle češanja muda te ne pitaju da li ih voliš;
tako da, sve vi žene možete samo da puknete od zavisti i proklinjete svoju zlu sudbinu što se niste rodile sa jednim parom.

8)

Bravo kralju :notworthy: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
shoole je napisao:
Мало појашњење за женски род...
"Чешање јаја" је радња која има непрецизан назив. Наиме, ријеч је о скупини активности које укључују штипање, чешање, развлачење, премјештање, помјерање, притискање... а све у циљу задовољавања нелагоде у предјелу препона и стварања новог стања и међусобног положаја гореспоменутих јаја и сусједних органа.

Осјећај? Цитираћу маркетиншки тим Кока-Коле... "Јединствен осећај!"

Pa možda i žena nekad ima potrebu negdje da se počeše ili nešto namjesti (nemate pojma koliko su neugodni oni ulošci), pa to opet ne rade.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]