Pa da

Tako sam nekako i ja vidio na ovim testovima

Zato mi je više osoba reklo da Intelu odgovarajuveće frekvencije, a AMD-u manje latencije. Valjda se AMD slabije nosi sa asinhronim režimom, bar je nekad bilo tako.
I neko mi reče da se memorija od 800 MHz sama postavi na 800 MHz kada se ubode, to onda znači da ploča sama stavi neki množilac za memoriju a ne ostavi 1:1 (sinhrono) jer bi tada radila samo na 667 MHz. Zgodno. Ne znam da li onda tako uradi i kad se ubode 1066 MHz memorija.
Nego da pitam (mada ću i sam vidjeti kad kupim to sve) kad ti staviš da radi asinhrono i brže da li se latencije same namjeste na te neke određene vrijednosti? Ne moraš ti razmišljati na koliko da ih staviš? Mada iz tvojih i ovih drugih testova se vidi da je latencija čak i manja, iako su CL vrijednosti veće

Da li se memorija može overklokovati nezavisno od FSB-a? Znači da FSB ostane a da dižem memoriju?
Kažu da treba dići napone na ovom Geilu da bi radio na definisanih 4-4-4-12, da li onda kad u Biosu dignem malo napon odmah vidim da li ga je to natjerao na 4-4-4-12, ili moram nekako da eksperimentišem?
Znači da uzmem 800 MHz i onda ako već hoću dignem je na 1050 MHz i natjeram da radi asinhrono na toliko.
Evo na drugom forumu lik drži Geil Black Dragon 2x2GB 800@1000MHz 5-6-5 PL10 @2.1V