banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Jel ti možeš da gledaš taj meč Makedonaca i Danaca na onom balkanyunekiklinac?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bez obzira na ovaj poraz,uzimajucu u obzir sta se sve desavalo, svaka cast nasim momcima,za dve godine na EP u Srbiji napadamo zlato.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
evo i ja nesto proracunavam, izgleda da ipak njemacka mora da pobijedi norvesku. mada, teoretski, mozda bi mogao da se stvori neki bizarni krug vise ekipa po 5 bodova i ako norvezani pobijede, ali bi nam onda sutra trebala pobjeda od oko +30, ako se gleda ukupna gol razlika. dakle, ipak bolje ici na sigurno, tj. na pobjedu njemacke i oni da budu prvi za 9 bodova, mi drugi sa 5.
damn! izgleda da nikako ne mozemo da budemo prvi u grupi! no, dobro, to je cijena ovog kiksa, to moramo prihvatiti

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nazalost, ne mogu gledati taj mec...moze se na nekom sajtu platiti 5 eura pa gledati ta utakmica, al to mi malo puno. a i nemam sta da gledam, kad to makedonci rutinski pobjedjuju

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vrag! norveska vodi protiv njemacke! nema veze, svabe ce ih stici bez problema...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno. Stigli su protiv nas -6 bez većih problema, a mi smo bolji od Norveške.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Makedonija - Danska od 20:15 prenose DSF Sport, TV 2 Danmark, TV2 Zebra i Sitel.

Od tih kanala 2 su FTA ("otkodirana") a to su DSF na Astri i makedonski Sitel na Eutelsat w2.

Oni pak koji nemaju satelitsku antenu mogu gledat internet streaming makedonskog Sitela i to na ovom linku ... http://www.zulu.mk/live/sitel

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Teska srca se mogao podnijeti danasnji poraz od 12 golova.Oslabljeni jesmo bili ali ako smo vec dosli u drugu fazu,morali smo se potruditi da pruzimo jaci otpor.Ne moze bas da mi bude jasno zasto je Nikolic suspendovan zbog crvenog kartona,jer koliko znam i Lazarov je dobio crveni a igrao je sledecu utakmicu.Mozda grijesim.
Poljaci su se pokazali jako dobri a i golman im je odlican.Ako ovako nastave mogli bi daleko doci.Za nase momke je i ovo dobar uspjeh,jer nista manje se nije obrukala Spanija i Rusija koji nisu ni grupu prosli.
Zbog danasnjeg poraza rukometasa,neraspolozenje je bilo veliko ali ipak je to Nole ublazio :wink:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Makedonija - Danska od 20:15 prenose DSF Sport, TV 2 Danmark, TV2 Zebra i Sitel.

Od tih kanala 2 su FTA ("otkodirana") a to su DSF na Astri i makedonski Sitel na Eutelsat w2.

Oni pak koji nemaju satelitsku antenu mogu gledat internet streaming makedonskog Sitela i to na ovom linku ... http://www.zulu.mk/live/sitel

Hvala, majstore!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Bojinović: Mnogi su pokušali da nas razbiju..
Nedelja, 25. januar 2009. 18:47

Poljska je demolirala Srbiju u utakmici Druge grupe rukometnog SP u Hrvatskoj - 35:23 (21:7).

Vicešampion sveta je u prvom poluvremenu delovao moćno, naspram "orlova" koji nisu imali rešenja za razigrane Poljake ni u napadu ni u odbrani.

Rezultat najbolje oslikava odnos snaga na terenu.

"Čestitam Poljskoj. Mnoge reprezentacije su pokušale da nas razbiju, ali je to samo Poljskoj uspelo. Ništa nam nije polazilo od ruke. Idemo dalje, imamo slobodan dan, pa utakmicu sa Makedonijom. Ovo je bio težak poraz, ali čestitam Poljacima još jednom i želim im puno sreće u nastavku takmičenja", rekao je Bojinović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, reprezentacija Srbije nije igrala kako je trebalo.

"Mislim da u prvom poluvremenu nismo uspeli da postignemo nijedan gol iz kontre ili polukontre, što je bilo naše najjače oružje tokom celog Svetskog prvenstva. Imamo dan odmora i moraćemo da se 'skupimo' da bismo pobedili Makedoniju", dodao je Bojinović.

Selektor reprezentacije Srbije Jovica Cvetković istakao je da se ekipa nije oduševljavala kada je pobeđivala, pa da neće ni sada tugovati kada je izgubila.

"To je bilo ono što smo mi mogli da učinimo na ovakvom takmičenju. Čestitam Poljacima, svetskim vicešampionima, na pobedi. Okrećemo se sledećoj utakmici i trudićemo se da pokažemo što više do kraja šampionata", rekao je Cvetković i nastavio:

"Mi ovde nismo došli da osvajamo, mi još stvaramo reprezentaciju. Sistem takmičenja je surov, jer se svakog dana igraju utakmice, pa postoji opasnost od povreda. Nama su se povredili Ivan Nikčević i Danijel Anđelković, a u meču sa Poljskom smo ostali bez suspendovanog Ratka Nikolića - to je bilo previše".

Selektor smatra da je ekipa previše umorna i zato napad nije funkcionisao, pa su Poljaci lako davali golove iz kontre i polukontre.

"Ipak smo uspeli u drugom poluvremenu koliko-toliko da se izborimo sa Poljskom, da ne bude katastrofalan rezultat. Mada u savremenom rukometu to je normalan rezultat, kada se igra brzo. Igrali smo protiv vicešampiona sveta i ne treba da nas bude sramota".

On je dodao da ekipa ima jedan dan odmora i da će u narednoj utakmici sa Makedonijom dati sve od sebe.

"Makedonska reprezentacija nam nije nepoznata. Sretali smo se sa njom u kvalifikacijama. Ozbiljno igra na ovom Svetkom prvenstvu i isto kao i mi već je napravila dobar rezultat. Mislim da ćemo i mi i oni biti rasterećeni i da ćemo igrati za prestiž u ovom momentu. Mislim da smo kvalitetniji i da ćemo uspeti da pobedimo", zaključio je Jovica Cvetković.

Golman "orlova" Dimitrije Pejanović naglasio je da je njegova ekipa ušla "isceđena" u utakmicu sa Poljskom.

"Trudili smo se maksimalno da pružimo sve što možemo, ali nam ništa nije polazilo od ruke. Idemo dalje, glave gore. Očekuje nas dan pauze, pa Makedonija i videćemo gde smo. U svakom slučaju, momci su se trudili da daju 100 odsto, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Pejanović.

Momir Ilić je ocenio da se ne može reći da se reprezentativci nisu borili, ali da ima mnogo povređenih igrača i da ekipa oseća umor.

"Nikome nije bio dobar dan. Ništa nije funkcionisalo. Poljska nas je dobila snagom, jednostavno prešla je preko nas", podvukao je Ilić.

Selektor Poljske Bogdan Venta nije krio da je srećan posle pobede u meču sa Srbijom.

"Radujem se pobedi. U prvom poluvremenu smo odigrali kao protiv Danske, a u drugom nešto mirnije. Nismo ušli bez straha u utakmicu. Srbija igra brzo i rizično. Mislim da je dobra odbrana bila ključ naše pobede u ovom meču", ocenio je Venta.

(Beta, foto AP)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I kako to obično biva, ovakve kalkulacije padaju već na prvoj utakmici...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jel vec gotovo?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aha, vidim da jeste :angry4: nista, nazad u sobu za planiranje

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
hahahahah ljudi jeste videli ovu situaciju sa Nemackom???? Uzas...samo sam cekala brku da tresne pesnicom sudiju :lol: :lol: :lol: :lol: ali stvarno nema smisla, mislim da je Nemacka osakacena zaslugom sudije!!!

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Изгуби швабија а њихов тренер се залеће на судију да га рокне боксом :lol: :lol: луда кућа :lol:

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nista od planiranja, kako god okrenemo, nemamo sanse

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
ma kakve kalkulacije, nista od toga

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slayerized je napisao:
hahahahah ljudi jeste videli ovu situaciju sa Nemackom???? Uzas...samo sam cekala brku da tresne pesnicom sudiju :lol: :lol: :lol: :lol: ali stvarno nema smisla, mislim da je Nemacka osakacena zaslugom sudije!!!

Бржа си за нано-секунду :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Није битно што нема више калкулисања,добро је што смо групу прошли народе :)
Српски рукомет није направио неки успјех у последњих десетак година.Треба се спремити ако може што боље за ЕП :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A sudije pi*ke sto sjeba Nemce mamu mu... ne mogu da verujem da onako nesto moze da uradi :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]