banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2009, 16:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako ovaj vanzemalajc nastavi braniti za Poljsku ovako biće prvaci.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ajd, sta ste sad svi oborili noseve, pa sam selektor je rekao da bi polufinale bilo previse za ovu ekipu u ovom trenutku. Treba tu psihicke snage, da se malo naviknu da dobijaju najjace ekipe. Meni je bilo zanimljivo da ih gledam, nakon nekoliko godina. Sad slijedi Bosna u kvalifikacijama i malo napucavanja, pa onda evropsko prvenstvo, tu se vec moze ici ozbiljnije, pogotovo jer nema Brazila :D
Kako god, nije sve skroz crno, pobijedili smo Poljake u drugom poluvremenu :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Upravo tako.Sad svi seru,te Cvetković ovakav,igrači onakvi.........Pa stisnite malo dupe,postanite vrhunski igrači,dobri treneri,pa onda pričajte.Lko je iz fotelje ispred televizora biti pametan.A prije dva sata svi govore da smo bolji od Poljaka.Pa oni su viceprvaci svijeta,a nas nije bilo nigdje pet godina.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
utakmica je generalo katastrofa....nesto im se desilo i bojim se da ce biti ribanje u svlacionici ....sutra je da odmora pa nek dodju sebi malo, nek se presaberu i pogledaju statistiku, pa kao bude srece i pameti pa da pocnu igrati kako treba...
iz dana u dan mi se Saracevic gadi sa svojim komentarima, muka mi je bilo slusati bilo sta iz njegovih usta

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Šola je sa velikim zadovoljstvom konstatovao kako "svi osim Srbije" imaju šanse za polufinale. Nema veze, čekamo njegovu reakciju na meč s Francuzima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Milanko Djeric je napisao:
zasto se uvijek mora nac ovako neko ko ce nas postavit na svoje mjesto, cim se necemu ponadamo? ovo vec postaje dosadno...

Па шта, спустили смо ми Швабе и Данце на земљу. Ко иоле прати спорт и има макар једну здраву сиву ћелију, зна да је ово велики успјех. Нема нас већ неколико година на великим такмичењима, ово је репрезентација у стварању. Па ми чак и не пратимо рукомет. Сама чињеница да се не може напунити ниједна дворана у Београду довољно говори. Клупски рукомет нам је лош, улагања никаква. Видјели сте да немамо срећу са повредама, суспензијама, недостаје нам искуство са оваквих такмичења, играмо у Хрватској (Задру), судије нам нису помогле, ниједном. Ми тренутно имамо квалитет за скалу од 5-8 позиције и то је одлично! Изгубили смо од вицепрвака свијета, нерјешено са прваком. Замислите овај резултат у било ком другом спроту? О чему ви овдје говорите? Какви су то апетити?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hm, gledam sad ovu tabelu i raspored utakmica do kraja i kombinujem i kombinujem i nikako ne mogu da nađem način da naši prođu u polufinale :-? Izgleda da nemamo ni teoretskih šansi :cry:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U slučaju da dvije i više ekipa imaju isto bodova, gleda se gol razlika ili međusobni duel?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Našao sam rješenje! Idemo u polufinale!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da cujemo :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slagao sam, uopšte nam ne treba pobjeda Norvežana nad Nijemcima, naprotiv, to je najgore što može da se desi.

Dakle ovako: Večeras Makedonci u savršenoj utakmici razbijaju indisponirane Dance. Nijemci pobjeđuju Norvežane (mada bi nam bolje bilo da bude neriješeno, zbog motivacije Norvežana u sljedećem meču). Prekosutra, Norvežani melju Poljake, ali ne mogu da nas prestignu, jer imaju bod manje (ako slučajno odigraju neriješeno sa Nijemcima, onda imaju isto bodova kao mi, ali smo ih pobijedili u međusobnom duelu). Nijemci satiru Dance i opušteno završavaju grupu na prvom mjestu sa devet bodova. Mi očekivano rasturamo Makedonce i drugi smo sa pet, dok pokisli Poljaci i Danci završavaju ispod nas sa samo 4 boda! Šola, pojedi ovo! Ajmo Makedonija!!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma kakvo evropsko prvenstvo, kakva sranja. sa svakom generacijom rukometasa je potpuno ista prica. isto sranje je bilo i sa generacijom dva krivokapica, muratovica, nikolica i inih. odigrali par dobrih utakmica na jednom prvenstvu, mi se nesto ponadali, poslije toga nula.
i kome sad ocekujemo da ce ovo prvenstvo donijeti neko ogromno iskustvo? ilicu, koji ima 27 godina? bojinovicu sa 31? nikcevicu sa 28? a oni su bili nasi glavni igraci. a prica se kako imamo mladu reprezentaciju kojoj fali iskustva, a sesum ubjedljivo najmladji, sa 22 godine, vujin 24, ostali svi 25 i vise. ma u kurac!
ako nas sad poljska deklasira kao sto je malo ko koga deklasirao u istoriji rukometa, cemu se mozemo nadati za 4-5 godina, jer uopste nisam siguran da poljaci imaju stariji tim od nas? iskustvo se moze steci ako izgubis u polufinalu jedan razlike, ali ako izgubis 12 razlike u grupnom mecu, jedino sto od toga imas je da postanes luzer...
da se primijetiti da sam bijesan i depresivan :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pazite kakva je to briljantna kombinacija - logično bi bilo misliti da treba da prestignemo Nijemce, jer jedino sa njima nemamo negativan skor. Međutim, zahvaljujući pobjedi Makedonaca nad Dancima, mi prestižemo i njih i Poljake!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Значи, сигурица. 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanka će možda obradovati činjenica da Hrvati ispadaju! Naime, večeras gube od Slovaka, prekosutra od Francuza, a Slovaci pobjeđuju nemotivisane Šveđane i eto ih na drugom mjestu iza Francuza. Dakle, polufinale Njemačka - Slovačka i Francuska - Srbija. Biće teško i valja priznati da su Francuzi bolja ekipa od nas, ali nije loše ni treće ili četvrto mjesto, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Значи, сигурица. 8)

Naravno!
Žao mi je što ne mogu da pratim Makedonce večeras, ali siguran sam u njihovu pobjedu. Kiro, majstore!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hmmm, znamo li i jednog slovackog rukometasa? nema veze, ja ocekujem veceras pobjedu protiv hrvata...to bi mi vrlo poboljsalo dan

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
da se primijetiti da sam bijesan i depresivan

Hehe, nije to ništa neobično, tako smo se osjećali na svakom velikom takmičenju gledajući utakmice naših. Ali, to nas nikad nije sprječavalo da svim srcem navijamo za njih čak i u posljednjoj utakmici koja im ništa ne znači. Kao kad su, primjera radi, onomad razbili sa pet razlike Špance kojima je za polufinale bila ključna upravo ta utakmica 8)
Sad doduše ne idemo da sabotiramo nekog drugog, već da se plasiramo u polufinale. Nadam se da momci neće klonuti duhom i da će Cvetković da pročita ovu gore kombinaciju za prolazak.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
hmmm, znamo li i jednog slovackog rukometasa? nema veze, ja ocekujem veceras pobjedu protiv hrvata...to bi mi vrlo poboljsalo dan

Ne znamo nijednog. Ali, pobijedili su Koreju.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

upravo me prosla depresija!

HAJMO MAKEDONIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma ne mogu oni zaustavit kiru da se jebu! ko sto oni norvezani nemaju sanse protiv nijemaca. oduvijek sam tvrdio da su nijemci ovde najbolja reprezentacija i nasi tradicionalni prijatelji!
rutinski do polefinala, sto reko sasa vugdalic

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]