vim je napisao:
Drago mi je mastermind da te opet "vidim"

. Slazem se sa dosta stvari u ovome tvome postu. Za razliku od nauke, religijski si bolje "potkovan" pa se bolje slazemo.
Jedna od stvari s kojima se ne bih slozio u ovome postu je povezivanje homoseksualizma, biseksualizma, promjene pola sa Sodomom i Gomorom. Jer pomenute anomalije su urodjene bioloski u pojedince i pojedinci koji ih imaju nisu krivi zbog toga te ih ne treba osudjivati i porediti sa ljudima iz Sodoma koji su svjesno cinili grijehe. Slazem se da su danas zene poprimile neke muske osobine, a muskarci zenske zbog cega postaju manje privlacni jedni drugima i dolazi do cescih razvoda. Pogotovo na zapadu gdje zene i muskarci rade iste poslove i trude se da budu tolerantni, ali dolazi do prirodnih odstupanja i podsvjesno postaju odbojniji drugom polu. Recimo, kad vidite muskarca da pere sudje sta mislite da li to zeni izgleda seksi, ili obrnuto kad vidite zenu vojnika i sl. Naravno postoje izuzeci ali ja govorim o opstem stanju tako da bi muskarci trebali da se trude da ne budu zenskasti kao sada i zene da ne budu muskobanjaste jer je to odbojno i neprirodno. Naravno, kao i kod homoseksualizma postoji mali broj onih koji moraju biti takvo jer im je poremecen broj hormona, ali kao sto rekoh ja govorim o opstoj populaciji.
Otkriva se doista s neba gnjev Božji na svaku bezbožnost i nepravednost ljudi koji istinu sputavaju nepravednošću. 19 Jer što se o Bogu može spoznati, očito im je: Bog im očitova. 20 Uistinu, ono nevidljivo njegovo, vječna njegova moć i božanstvo, onamo od stvaranja svijeta, umom se po djelima razabire tako da nemaju isprike. 21 Jer premda upoznaše Boga, ne iskazaše mu kao Bogu ni slavu ni zahvalnost, nego ishlapiše u mozganjima svojim te se pomrači bezumno srce njihovo. 22 Gradeći se mudrima, poludješe i 23 zamijeniše slavu neraspadljivog Boga likom, obličjem raspadljiva čovjeka, i ptica, i četveronožaca, i gmazova. 24 Zato ih je Bog po pohotama srdaca njihovih predao nečistoći te sami obeščašćuju svoja tijela, 25 oni što su Istinu - Boga zamijenili lažju, častili i štovali stvorenje umjesto Stvoritelja, koji je blagoslovljen u vjekove. Amen. 26 Stoga ih je Bog predao sramotnim strastima: njihove žene zamijeniše naravno općenje protunaravnim, 27 a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja. 28 I kako nisu smatrali vrijednim držati se spoznaje Boga, predade ih Bog nevaljanu umu te čine što ne dolikuje, 29 puni svake nepravde, pakosti, lakomosti, zloće; puni zavisti, ubojstva, svađe, prijevare, zlonamjernosti; došaptavači, 30 klevetnici, mrzitelji Boga, drznici, oholice, preuzetnici, izmišljači zala, roditeljima neposlušni, 31 nerazumni, nevjerni, bešćutni, nemilosrdni. 32 Ne znaju za odredbu Božju - da smrt zaslužuju koji takvo što čine - a oni ne samo da to čine nego i povlađuju onima koji čine.
Pročitaj ovo pa sam prosudi da li se čovjek rađa takav ili sam postaje takav zbog svoga odbacivanja Boga!