borkoBL je napisao:
Odakle si nerevar?
aaaaaaaaaaa koliko sam čekao priliku za ovočoveče ja stvarno ne vidim koja je tvoja svrha na ovom forumu? ok, ispričao si nam svoju priču, zadobio si naše simpatije, dobio si savete šta da uradiš i kome da se žališ ali stvarno ne vidim smisao u otvaranju 150 tema o blicu. da si iole sposoban do sad bi nešto uradio i tvoji post bi glasio nekako ovako "zakazano mi je ročište na sudu, javiću vam kako je prošlo" ili "došao sam preko nekih veza do gazde, idem sutra na razgovor sa njim da vidim šta možemo srediti" ili, na kraju krajeva, "napravio sam eksploziv u kućnoj radinosti, sutra odoh u blic na "razgovor", gledajte vesti, alahu akbar!". a ti brate otvaraš temu za temom i spamuješ li spamuješ. pa dosadio si nam više. dobro si rekao da treba biti dosadan i uporan, ali sam ti ja još bolje odgovorio: budi dosadan i uporan na drugom mestu: blicu, sudu, novinama, televiziji, jer ovde nećeš puno toga postići. čoveče samo sediš za računarom i pljuješ blic preko foruma. znaš koliko ih zabole? eto te ko ona dijabola što povazdan nosi transparente ispred zgrade vlade. ja bih se mogao opkladiti da se ti sa nama dopisuješ sa tog istog blica o kojem tupiš celi mesec. jel misliš da ćemo se mi toliko isfurati pa ćemo se organizovati da tebi pomognemo? ne ide to tako druže, svako gleda svoju muku i rešava svoje probleme, tako je bilo otkada je sveta i veka. ako hoćeš nešto uraditi onda digni dupe i uradi, drugog načina nema.