Nautilus je napisao:
The_One, izgleda da ste potpuno u pravu, jer sta da covjek kaze o kompetencijama nekoga ko bi, s obzirom na svoju poziciju, trebalo da se "krasi" titulom uspjesnog finansijskog menadzera, medjutim ostala sam bez teksta kad sam vidjela odgovor na prigovor dopisu o neosnovanom povecanju kamatnih stopa, a kojeg potpisuje g-din direktor Komercijalne banke...
Naime, u pomenutom odgovoru nema ni jedne cinjenicu o kreditnim ugovorima, ljudi se pozivaju na svjetsku erkonomsku krizu, kao da su pri ugovaranju kredita relevantne opste svjetske okolnosti, a ne konkretno ugovorene cinjenice o kreditu... Pri tom mi kao klijenti treba da "sazvacemo" i jos jednu nebuloznu konstataciju, koja glasi otprilike: "...skoro dvije godine ste imali na raspolaganju na trzistu najpovoljniji kredit, a i nakon povecanja smo medju najpovoljnijim bankama, pa su vasi budzeti lakse podnosili vase kreditno opterecenje..." !!! Ni rijeci o ugovorom preuzetim obavezama banke, cak ni o tome sta su sebi dali za pravo da imaju kao pravno uporiste za odluku o povecanju kamatnih stopa...
Ovo je tretman kao da smo kredite otprilike dogovarali na pijaci... Ne znam sta vise reci o (ne)ozbiljnosti g-dina Suputa koji, iako - nadam se bar - fakultetski obrazovan covjek - kao da nikad nije cuo za termine poput ugovora, zakona, i sl.
Nautilus, pravo je na tvojoj strani. Može direktor Kom. banke pisati šta god hoće, ti nastavi sa plaćanjem anuiteta u skladu sa potpisanim ugovorom i moja savet je da pošalješ kopiju ugovora i odgovora na prigovor Agenciji za bankarstvo Republike Srpske, sa molbom da izvrše intervenciju po tvojoj žalbi.