banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Nauci razlikovati zajedljivost i mrznju (sovinizam) od svijesti. To su jako razlicite stvari.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
to bi ti trebao malo vise proucavati sinko, jer taj kosmoploitizam i neoliberalizam su i doveli svijet u trenutnu situaciju, od ekonomske krize, do religijskih i ratova civilizacija. osim toga, kontekst reakcija na la pointa je potpuno razumljiv i najumjerenijim srbima za razliku od pedera, koji sve farbaju u roza i uzroke trpaju pod tepih. ima jedna stara poslovica i uvjek ce vaziti, ne samo kod nas, "cist racun-duga ljubav". shvatices kad narastes

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ma jasta, nek pocrkaju od zime, ili da im "pustimo gas" (sa insinuacijom na WW2 gasne komore) to je zdrava doza nacionalne svijesti...

Mislim da sam ipak stariji par godina od tebe.

Ako cemo o "cistom racunu", tu se stvarno nema obraza, jer bi Sarajevo imalo mnogo stosta da naplati, tako da se ne javljaj molim te. Over and out.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Rakun_Slavko je napisao:

Ako cemo o "cistom racunu", tu se stvarno nema obraza, jer bi Sarajevo imalo mnogo stosta da naplati, tako da se ne javljaj molim te. Over and out.

Mislis na 5000 pobijenih Srba u Sarajevu?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Ma jasta, nek pocrkaju od zime, ili da im "pustimo gas" (sa insinuacijom na WW2 gasne komore) to je zdrava doza nacionalne svijesti...

Mislim da sam ipak stariji par godina od tebe.

block out je pristojan forumas i to je naravno bila doza crnog humora kao reakcija....

SIJUKS je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

mislio bi da ima chim....

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
SIJUKS je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

Jest' vas lako zapalit, sunce mu zarko, svi nervozni isto sibice da ste majkem :)

btw, kojih 5.000? Ne budali.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jel to grb banjaluke za vrijeme turaka na avataru? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
manitu uci da svira je napisao:
jel to grb banjaluke za vrijeme turaka na avataru? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kad se procitaju komentari tacno se zapravo moze vidjeti ko je dusevni bolesnik,zadojen fasizmom samo sto sam ja to odavno omiriso ,sta cu imam feeling za takve.... :D
Lijepo se vidi ko dolazi sa svojim komentarima umobolnim samo kad treba popljuvat sve pozitivno sto ne moze da se podnese a i ono kao negativno sto ima to ima u njihovim praznim glavama pa glavu time sami sebi pune,jel :D Sovinizam debilni,tako su i rat vodili....za pluvanje i kukanje su prvaci galaksije....dokazano davno....
Nego evo opet link lagano da malo krvca uzavre 8)
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html

Obavezno procitati komentare!Ima i poucnih,posebno pred kraj tj na kraju :D

Pa nece valjda Srbi dozvoliti da sarajevske bebe ne daj boze se smrznu,ha ja.Ko vele,evo vam ljudi grijte se,platit cete,vratit cete nije problem izvolite ,nema veze sto je svakako nestasica gasa u regionu i vi ste spasili banjalucke bebe onda....sjecate se onog vaseg poteza za svaku pohvalu....e sada je dosao cas da vam se adekvatno oduzimo za taj(onda)lijep gest!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eo malo i iz Dnevno Havaza,mozda ce pojedini bolje razumit jer more bit bidne ne razumiju vijesti sa RTS 8) Eo raja bujrum.... :wink:

Slika
Slika

Boris Tadic dao lekciju BH politicarima kako se grade odnosi.

Tadić: Sarajevo je moj rodni grad

Tihić zahvalio predsjedniku Srbije...
11.01.2009. 12:10
Sulejman Tihić, jedan od čelnika Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije, telefonom je jučer razgovarao s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem.

- Želio sam mu zahvaliti na pomoći koju je uputio poslavši određene količine plina i za Sarajevo. On mi je odgovorio da je Sarajevo i njegov grad, grad u kojem je rođen.

Tadić mi je kazao da je želio pomoći Sarajevu, da je dobio priliku i reagirao.

Predsjednik Srbije također mi je kazao i da, kad god šta treba, ne samo on nego i vlasti u Srbiji spremne su pomoći - kaže Tihić za "Dnevni avaz".

On prenosi i da mu je Tadić rekao da je najvažnije ulagati u prijateljstva te da je zahvaljujući vezama i prijateljstvima koje je imao s ljudima u Mađarskoj i Njemačkoj, riješio probleme s grijanjem u Srbiji.

- Tadić je ponudio i da Srbija bude regionalno skladište plina. O tome trebamo razgovarati i dogovarati se. To nam je zajednički interes - kazao je Tihić.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Manitu, hvala na razumjevanju :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 08:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Sarajlije su se grijali od 92-95 s pomoći koja je slata iz Srbije
Trebaju li i za to biti zavalni :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aco51 je napisao:
Sarajlije su se grijali od 92-95 s pomoći koja je slata iz Srbije
Trebaju li i za to biti zavalni :lol: :lol:

da bi bio sarkastican na pravi nacin nedostaje ti makar 30% iq do onih mizernih 90. ova lijepa gesta tadica nema nikakve veze sa pomoci hrvatske, saudijske arabije, pakistana etc. no, nije bitno, tebi glava ionako sluzi samo za sisanje.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovo je grb Banjaluke koji nema nikakve veze sa turcima, mozda ti se cini tako jer je zelen, majka mu stara. Da si dorat zesci to sam znao, al da si "vliki" dorat :cat: Al eto tvoji istomisljenici su to promjenili i dodali neke stvari kao da je Banjaluka vazda srpski grad bila, sto se iz prilozenog vidi da nije. Al haj ti stoci reci...... :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 10:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
Kad se procitaju komentari tacno se zapravo moze vidjeti ko je dusevni bolesnik,zadojen fasizmom samo sto sam ja to odavno omiriso ,sta cu imam feeling za takve.... :D
Lijepo se vidi ko dolazi sa svojim komentarima umobolnim samo kad treba popljuvat sve pozitivno sto ne moze da se podnese a i ono kao negativno sto ima to ima u njihovim praznim glavama pa glavu time sami sebi pune,jel :D Sovinizam debilni,tako su i rat vodili....za pluvanje i kukanje su prvaci galaksije....dokazano davno....
Nego evo opet link lagano da malo krvca uzavre 8)
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html

Obavezno procitati komentare!Ima i poucnih,posebno pred kraj tj na kraju :D

Pa nece valjda Srbi dozvoliti da sarajevske bebe ne daj boze se smrznu,ha ja.Ko vele,evo vam ljudi grijte se,platit cete,vratit cete nije problem izvolite ,nema veze sto je svakako nestasica gasa u regionu i vi ste spasili banjalucke bebe onda....sjecate se onog vaseg poteza za svaku pohvalu....e sada je dosao cas da vam se adekvatno oduzimo za taj(onda)lijep gest!!!!!!!

Reci da se salis Bljak Boj? :confused2: Da te recenice ispisa neko drugi, u redu, al da dodju od tebe? Pa ti si slika i prilika tupog insana. :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2009, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
La Point je napisao:

Ovo je grb Banjaluke koji nema nikakve veze sa turcima, mozda ti se cini tako jer je zelen, majka mu stara. Da si dorat zesci to sam znao, al da si "vliki" dorat :cat: Al eto tvoji istomisljenici su to promjenili i dodali neke stvari kao da je Banjaluka vazda srpski grad bila, sto se iz prilozenog vidi da nije. Al haj ti stoci reci...... :wink:

Naravno da nije bila vazda srpski grad. Teritoriju danasnjeg grada Banjaluka su i prije dolaska koljaca sa istoka na Balkan (inace vashih predaka), naseljavali muslimani, i to u procentu 89,6%, samo se to ne zna, jer je to cetnicka ( naglasak na meHko c) propaganda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]