banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2008, 00:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Dec 2008, 00:02
Smijel sa pravnog gledista postojati,zanemarimo ljudsko to jest eticko, jer nesmije?
Odjeljak "stormfront Srbija" je prisutan isto.
Clan iz banjaluke se zalio kako "balije" slobodno hodaju po banjaluci,a djeca srpska se druze sa njima!
Drugi brat po bjeloj krvi se zgrazava:
Citiraj:
Ne mogu da poverujem u to sto si napisao!!!
Pa cekaj stani malo, to bi trebalo da su deca oceva koji su ginuli i ratovali prethodnih godina???
To je onda grande problem, po logici stvari ta deca bi trebala da gaje istu mrznju prema balijama i da strahuju od novog rata i da se bore da do toga ponovo ne dodje i da se maksimalno distanciraju od bilo kakve price o kontaktu sa balijama.

Stvarno mi nije jasno, pa ne mogu da verujem da su roditelji koji su se borili u ratu tako zapustili svoju decu i da ih vaspitavaju na tako pogresan nacin???
Tu nesto bas nije u redu, objasni mi sta.
Uf, ovo me je strasno iznerviralo, odakle im pravo da grade tolike dzamije majku im sugavu balijasku?
Sve to treba ponovo istrebiti i proterati sa Srpske zemlje!

Treci kaze:
Citiraj:
Па ја знам за једну кућу у Обријежи.А вјероватно их има више около.Откуд? Немам појма ал' знам да их треба поклат све.Граде ону кућурину ко да је џамија.А има их десет унутра.Гамад.

Drugi clan iz banjaluke je otvorio temu gdje ga muci sto su se cigani "nakotili" i da i njih treba istrjebiti iz cistog srpskog grada!

Nesto o forumu:
Threads: 439,077,
Members: 153,462,
Active Members: 30,640

Kako je moguce da ovo postoji?Kako nesto ovako odvratno moze postojati pored zakona i zabrana???

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Gdje si ovo nasao, da posaljemo Tuzlaka da im objasni par stvari? :)
Ovako razmisljaju samo negdje vani, nalozeniji su nego ljudi koji su prosli kroz rat i osjetili ga na svojoj kozi. Lako je ratovati kad sjedis na kaucu negdje u USA uz cips i pivo i gledas kako se mi ovde koljemo.

Poslednji put menjao blaf77 dana 02 Dec 2008, 00:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
BUDALE...ali posto pretpostavljam zasto si ovo postovao...ima to na svim stranama...nazalost

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol:

Ma ja bi im poslao Tuzlaka, jer je uspio na ovom foumu uvesti toleranciju, mada bi Storm forum bio malo krupniji zalogaj za njega , on bi za pola godine postao forum ljubavi među balkanskim narodima.

Mada ne vidim razloga zašto bi se na ovom forumu raspravljalo o tamo nekom drugom forumu?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 00:39 
Voajer
Voajer

ovo nema veze sa tim na sta mislis,ja sam prvi srbin i ne bih bez veze pisao ovo,vec je rjec da je sajt takvi vec godinama tu i niko nije obrisao,a u americi mu je server!
Sajt je stormfront.net a ovo srbija je tek mali dio foruma,ima hiljade strana fasisticke literature simbola rasprava i slicnog!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 00:41 
Voajer
Voajer

rjec je da takvi banjalucani postoje i zive medju nama,sto je sramota,i da takav zvjerinji forum postoji!

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brrrrrr , moram priznati da jeste grozno. Sav sam se naježio. Možda su ti forumaši moje prve komšije.

Smeće bacaju samo četvrtkom, kada kamion odvozi, obavezno pozdravljaju svoje komšije u prolazu. Uredni su . Ali na forumu malo daju sebi oduška, pa ne razmišljaju puno šta će napisati.
:D

Uglavnom ja kao 100% Srbin, osuđujem vrijeđanje na nacionalnoj osnovi bez pravog osnova.

Vehabije i muhadžiri se isključuju iz ovog, njih treba potkačiti. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Bezveze ti je uopste ova tema.
Napaljeni debili u vidu skinheads-a koji imaju 16 i po godina pa pisu gadosti po netu jer nemaju i ne smiju da kazu u lice nikome.

Samo postavi pitanje o prethodnim ratovima na Balkanu (konkretno izmedju Srbije i Hrvatske) i vidjeces kako se braca po krvi ili arijevci kolju izmedju sebe.
Debilizam...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 01:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Okt 2008, 16:39
Talk (10 Viewing)
Meet other White Nationalists for romance or friendship.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ma to je glupost. Ali na zalost istina da postoji veliki brok takvih ljudi. Jer da ne postoji nebi ni bilo rata. Iako je sada bolje stanje nego u ratu i poslije rata jer su se mnoge glave rashladile i imaju pametnijeg posla nego da razmisljaju o mrznji. A te statistike su zaista uzasne, ali to je vjerovatno za cijeli svijet posto je taj forum povezan sa cijelim svijetom. Iako moramo prihvatiti da takvi ljudi postoje, ali srecom jos su u manjini. Kad dodju u vecinu vidjeli smo sta se desava, kao 92 ili 41. Zato se treba boriti da ne dodu u vecinu, a to znaci ne podrzavati nacionalizam i religijski fanatizam ni na kojoj osnovi.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ono što mi sigurno ne znamo jeste koliko ih zapravo živi na Balkanu, a koliko ih je raštrkano po bijelom svijetu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Vehabije i muhadžiri se isključuju iz ovog, njih treba potkačiti.

Znaci ti bi i izbjeglice jadne klepo? :roll:

Bez zeze,s obzirom na proslost i dogadjanja na prostoru ex yu,hvala bogu zaista su minimalne ovakve pojave poput sturmfronta i sl.

Citiraj:

Kako je moguce da ovo postoji?Kako nesto ovako odvratno moze postojati pored zakona i zabrana???

U Svedskoj gdje je zaista prisutna vladavina zakona i prava,neki dan se iskupila grupa od par stotina nacista,obiljezavali neki istorijski datum,pa demonstriraju.Nasuprot njih iskupi se duplo toliki broj ovih sto bi ih zabranili,a policija izmedju...Nakon nekog vremena ovi antifasisti krenu zakuhavati,bacati kamenje,da bi ih policija pohapsila,rastjerala,a naciste pod kordonom sproveli na "sigurno"... E toliko kaze demokratija i vladavina prava na ovakve pojave.

Mene iskreno vise brine ona "siva" grupa medju narodom koja,"nit je vino ,nit voda",kao npr. sto se moglo vidjeti u BiH u vezi zadnjeg pokusaja Qeer-festivala,sutke je podrzan fasizam i homofobija,slicno moze proci i neka naci(onali)sticka "akcija",samo ako se dobro upakuje....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
smiki je napisao:
rjec je da takvi banjalucani postoje i zive medju nama,sto je sramota,i da takav zvjerinji forum postoji!
eno ti "sarajevo-x.com",zvjerinjak , fašizam "sa dna kace"

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SÄFFLE dobro mi je poznato da to znači izbjeglicu, ali nemoj da se praviš neznalica dobro znaš da je to takođe naziv za svakog muslimanskog doseljenika u neku zemlju.

Pa tako vaš reis Cerić umjesto da Abu Hamzu nazove mudžhedinom, on za tog jadnička koristi termin muhadžir. Jer ako ga vrate u Siriju tamo ga čeka smrtna kazna. Kao i ostalu arapsku braću. Ali to je već druga tema.

Znači za te jadne izbjeglice nemam ni trenutka sažaljenja :cry:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
SÄFFLE dobro mi je poznato da to znači izbjeglicu, ali nemoj da se praviš neznalica dobro znaš da je to takođe naziv za svakog muslimanskog doseljenika u neku zemlju.

Pa tako vaš reis Cerić umjesto da Abu Hamzu nazove mudžhedinom, on za tog jadnička koristi termin muhadžir. Jer ako ga vrate u Siriju tamo ga čeka smrtna kazna. Kao i ostalu arapsku braću. Ali to je već druga tema.

Znači za te jadne izbjeglice nemam ni trenutka sažaljenja :cry:

Sorry,ne pratim pomno hutbe naseg najumnijeg nj.v. reisa Cerica,tako da nisam u toku. Ako su oni izbjeglice,ja sam bio turista.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 23:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Najviše takvih je među klincima koji nisu ni bili rođeni za vrijeme rata. Čemer.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 23:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Nov 2008, 19:20
smiki je napisao:

Ma nek se deca druže.... :roll: :lol: :lol:

Al tu decu treba prvo za uši i vratiti u osnovnu, da se nauče nečemu.....
il im kupiti bonton, :angry3: ...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 07:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa roditelji su krivi što im djeca srljaju u te gluposti, postoji nešto što se zove vaspitanje.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cekaj,ali ako roditelji imaju tu istu ideologiju,nece valjda praviti liberala od djeteta?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
smiki je napisao:
ovo nema veze sa tim na sta mislis,ja sam prvi srbin i ne bih bez veze pisao ovo,vec je rjec da je sajt takvi vec godinama tu i niko nije obrisao,a u americi mu je server!
Sajt je stormfront.net a ovo srbija je tek mali dio foruma,ima hiljade strana fasisticke literature simbola rasprava i slicnog!!!

Pa si se dosao nama zaliti " srbine".
Ja sam naucio jednu lekciju u zivotu,a to je reciprotitet.
Koliko oni mene "vole" toliko i ja njih.
A koliko vidim zabole ih za mnom.
I zato ih malo hakerisi i ne daj im da disu,vidis kako je index prosao sa ustasama.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]