banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2008, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Filozofe bez pokrica i vb87,

NEMOZE SE VISE LAGATI,LAGATI,LAGATI,,,,NEMA VISE SMISLA!

Znao sam da ce se pojaviti fasisti poput vas koji ce pokvariti ovako humanu i plemenitu temu.

http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=27&t=39673&st=0&sk=t&sd=a

Da bi dotični pokazao svoje pravo lice i namjeru na ovom forumu. Ne brinite vi za nas i mene, imamo mi jezik, ali ako se budemo spuštali na nivo i jezik koji upotrebljava MILO , ja mislim da će to naštetiti kavliteti foruma i zdravoj diskusiji. Ove etikete niko ne zaslužuje, jer ih ni mi ne upotrebljavamo, a to mogu i urednici da potvrde.

Citiraj:
Jedan srbijanski politicar je rekao da:...ako neko u Srbiji pocne da razmislja racionalno kao covek koristeci razum i ljudske norme odmah ga proglase ili izdajnikom ili obavestajcem neke strane sluzbe ili pederom.Evo vb 87 je izmislio jos jedan termin za razumne ljude,on ih zove DEGENERICIMA.
Bit ce da mu je i ono malo govneta iz glave izletelo kad je uspeo da izmisli takvu inacicu!
Ovde niko ne spori da zrtava ali i zlocinaca nije bilo na svim stranama,ovde se spominju samo oni retki koji su smogli hrabrosti usprotiviti se naletu zla!
A sto se tice Aline strane kako je vb87 i fasista sa Vrabasa zovu,mora se priznati da su se pokazali civilizovaniji i od srpske i od hrvatske strane.To su potvrdili ljudi iz medjunarodne zajednice,to potvrdjuje i Haski tribunal a to potvrdjuje i stanje na terenu.
Zar treba da te podsetim da su u opkoljenom Sarajevu kojeg je srpska vojska nemilosrdno rokala sa svim mogucim vojnim sredstvima,u istim sklonistima bili i Srbi i Bosnjaci i Hrvati i svi drugi.U redovima za hum.pomoc ista slika.....Svi su delili zajedno i dobro i zlo.
Isto je bilo i u Bihacu,Zenici,Tuzli,,,Opštepoznato je da su sarajlije obnavljale srpsku pravoslavnu crkvu 1993 god,koja je stradala od srpskih granata dok se u isto vreme RS doslovce cistila od svega sto podseca na muslimane!
Te tvoje price o 536 logora kod Armije BiH su pokopane onda kad je pokopan i Risto Djogo!
Ajde beziii,sakri se pod kamen!Idi tamo na temu:Istina o cetnicima...tamo ti je mesto!

http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=27&t=39673&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Nadam se da ćete odregaovati u skladu sa vašim pravilnikom!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=46&t=39438

Manitu je ovoj temi rekao jednu rečenicu, kao da li je on trebao *ebati mater da bi ti odreagovao.

Nije mi *ebao mater, ali nanio je dosta neosnovanih uvreda na nas. A ovo što je rekao srpski narod neka se stidi ako zaista pripada srpskom rodu.

A ja sam se opet tvrdio da treba pružiti šansu svakome. Međutim on pravi istu grešku po drugi put.

A ja se Manitu ovom prilikom javno izvinjavam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]